Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

red69 .... senų moterų nėra , yra tik subrendusios , ir patyrusios mirksiukas.gif
Atsakyti
red ...man labai elegantiškas , o ir nėra sunkus va šitas ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 11:53)
red  ...man labai elegantiškas , o ir nėra sunkus va šitas ...

user posted image

Ačiū labai,bandysiu tokį,labai gražus wub.gif ir paprastutis atrodo toks.
Beje,gal kur yra ne tik iškarpos bateliui,tačiau ir aprašymas kaip jį gaminti? viskas lyg ir aišku,tačiau kulniukas kelia klausimų.Kas ten ritinėlis susuktas tiesiog ar ...?
Ir tuščiaviduris jis? kaip formą visą batelio išgaut,nereikia standesnio kartono,pakišt ar pnš.?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 02 01, 13:23)
Beje,gal kur yra ne tik iškarpos bateliui,tačiau ir aprašymas kaip jį gaminti? viskas lyg ir aišku,tačiau kulniukas kelia klausimų.Kas ten ritinėlis susuktas tiesiog ar ...?

http://www.youtube.c...h?v=7eIZO9fe09w
Atsakyti
Gal turit idėjų, kaip papuošt tortą dviračių tematika, neturint dažų (šokoladinė ir balta spalvos)? Arba gal žinote, kur Vilniuj galima valgomųjų dažų nusipirkt?
Atsakyti
http://www.google.se...i...276&bih=599 mirksiukas.gif paziurek,ideju tikrai nemazai yra smile.gif
Atsakyti
Aišku, kad per googlą žiūrėjau. Bet vat kaip padaryt be dažų ir kad nelabai sudėtingas būtų ir dar atrodytų padoriai, tai nesugalvojau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 02 01, 12:03)

Ačiū labai,pažiūrėjau,manau sugebėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 02 01, 22:21)
Aišku, kad per googlą žiūrėjau. Bet vat kaip padaryt be dažų ir kad nelabai sudėtingas būtų ir dar atrodytų padoriai, tai nesugalvojau.  blush2.gif

jei nedarant apdengimo masiu ir kitu masiu is kuriu butu galima lipdyti, tai issisukti be dazu butu galima taip, baltas sokoladas, juodas sokoladas ir ganasas, sviesiai ruda spalva. jau trys spalvos, kuriomis butu galima ir pazaisti 4u.gif
Dar teko sutikti viena moteryte, kuri sakesi dazus nuiminejanti nuo pabarstuku skirtu tortams puosti, atrenka tas spalvas, su laseliu vandens istirpina ir jau gali paspalvinti, aisku dazu ne marios, bet situacija siek tiek gelbeja mirksiukas.gif
Atsakyti
bet gi galima ir su tais pabarstukais nudazyt, tik juos reikia sumalt kavamale, zinoma, darbo yra, bet is bedos kodel gi ne, esu dazius taip mase, nuotraukos nedesiu, nes merginos pomidorais apmetys, nes tai pirmas tortukas dengtas mase, bet bandyt galima, spalvos gaunasi svelnios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 02 01, 22:10)
Gal turit idėjų, kaip papuošt tortą dviračių tematika, neturint dažų (šokoladinė ir balta spalvos)? Arba gal žinote, kur Vilniuj galima valgomųjų dažų nusipirkt?

o man labai patiko si mintis bigsmile.gif cia,aisku,be sokolado,bet neturint dazu-ideja liux smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 02 vasario 2011 - 09:01
Šitas man irgi patiko. Bet dėl to, kad laukia ilgokas transportavimas nelabai patogiomis sąlygomis, atkrito ši idėja. Dabar jau turiu išsikepus medučio lakštus apvalius ir pasidarius apdengimo masę.

Man šita idėja patiko:

user posted image

Bet paaiškėjo, kad negalima normaliai įsigyti dažų.
Atsakyti