QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 31, 11:53)
Ačiū labai,bandysiu tokį,labai gražus ir paprastutis atrodo toks.
Beje,gal kur yra ne tik iškarpos bateliui,tačiau ir aprašymas kaip jį gaminti? viskas lyg ir aišku,tačiau kulniukas kelia klausimų.Kas ten ritinėlis susuktas tiesiog ar ...?
Ir tuščiaviduris jis? kaip formą visą batelio išgaut,nereikia standesnio kartono,pakišt ar pnš.?
Ačiū.
QUOTE(red69 @ 2011 02 01, 13:23)
Beje,gal kur yra ne tik iškarpos bateliui,tačiau ir aprašymas kaip jį gaminti? viskas lyg ir aišku,tačiau kulniukas kelia klausimų.Kas ten ritinėlis susuktas tiesiog ar ...?
http://www.youtube.c...h?v=7eIZO9fe09w
Gal turit idėjų, kaip papuošt tortą dviračių tematika, neturint dažų (šokoladinė ir balta spalvos)? Arba gal žinote, kur Vilniuj galima valgomųjų dažų nusipirkt?
http://www.google.se...i...276&bih=599 paziurek,ideju tikrai nemazai yra
Aišku, kad per googlą žiūrėjau. Bet vat kaip padaryt be dažų ir kad nelabai sudėtingas būtų ir dar atrodytų padoriai, tai nesugalvojau.
QUOTE(mulatux @ 2011 02 01, 12:03)
Ačiū labai,pažiūrėjau,manau sugebėsiu
QUOTE(Arven @ 2011 02 01, 22:21)
Aišku, kad per googlą žiūrėjau. Bet vat kaip padaryt be dažų ir kad nelabai sudėtingas būtų ir dar atrodytų padoriai, tai nesugalvojau.
jei nedarant apdengimo masiu ir kitu masiu is kuriu butu galima lipdyti, tai issisukti be dazu butu galima taip, baltas sokoladas, juodas sokoladas ir ganasas, sviesiai ruda spalva. jau trys spalvos, kuriomis butu galima ir pazaisti
Dar teko sutikti viena moteryte, kuri sakesi dazus nuiminejanti nuo pabarstuku skirtu tortams puosti, atrenka tas spalvas, su laseliu vandens istirpina ir jau gali paspalvinti, aisku dazu ne marios, bet situacija siek tiek gelbeja
bet gi galima ir su tais pabarstukais nudazyt, tik juos reikia sumalt kavamale, zinoma, darbo yra, bet is bedos kodel gi ne, esu dazius taip mase, nuotraukos nedesiu, nes merginos pomidorais apmetys, nes tai pirmas tortukas dengtas mase, bet bandyt galima, spalvos gaunasi svelnios
Šitas man irgi patiko. Bet dėl to, kad laukia ilgokas transportavimas nelabai patogiomis sąlygomis, atkrito ši idėja. Dabar jau turiu išsikepus medučio lakštus apvalius ir pasidarius apdengimo masę.
Man šita idėja patiko:
Bet paaiškėjo, kad negalima normaliai įsigyti dažų.
Man šita idėja patiko:
Bet paaiškėjo, kad negalima normaliai įsigyti dažų.