Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 15, 22:30)
Sveiki,
gal kas pagelbesit. Gal galetumete imesti nuoroda torto vestuvems puosto su tauremis.

Gal kas nors tiks is merginu darytu?..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Cia dar yra i ka akis paganyti- Vieno auksto ir ne tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 16 birželio 2011 - 00:18
QUOTE(Divia @ 2011 06 16, 01:03)
Gal kas nors tiks is merginu darytu?..
Cia dar yra i ka akis paganyti- Vieno auksto ir ne tik

Labai labai aciu 4u.gif Nuostabus tortai, kad tik man pavyktu nors kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(munca @ 2011 06 15, 22:50)

aciu 4u.gif
Atsakyti
laba diena gal kas turi kokiu ideju joniniu proga janinai tortuka kaip papuosti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. As cia nauja. Gal ir neturejau cia registruotis, nes mano vaikai jau suauge smile.gif) Bet man reikalinga pagalba. Gal yra vilnieciu, arba is Taurages, kurios galetu priimti torto uzsakyma liepos 16 dienos vakarui, Taurageje liepos 18 popieteiarba liepos 19 rytui. As pati puosiu tortus, bet gyvenu UK. Atvaziuoju atostogauti i LT ir neturiu jokiu galimybiu issikepti ir papuosti torta. Jeigu yra kepeju, kurios galetu iskepti ir svarbiausia graziai papuosti tortuka, rasykite man i email nicole_fb@hotmail.com
Is anksto dekoju wink.gif
Atsakyti
Reikia papuošti 50-dešimtmečio tortą matematikos mokytojai. Ta mokytoja labai jaunatviška, gyvybinga ir atrodo bent 10 metų jaunesnė. Maniau gaminsiu knygą, bet pagalvojau kad reikia ko nors crazy blush2.gif , bet į galvą niekas nelenda, gal kas užmatėt kokią idėją?
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 06 20, 01:13)
Reikia papuošti 50-dešimtmečio tortą matematikos mokytojai. Ta mokytoja labai jaunatviška, gyvybinga ir atrodo bent 10 metų jaunesnė. Maniau gaminsiu knygą, bet pagalvojau kad reikia ko nors crazy blush2.gif , bet į galvą niekas nelenda, gal kas užmatėt kokią idėją?

galėtų būti kreizova knyga.. bet nematau aš dar to torto vaizdo..

šiaip banali knyga būtų per prasta.. man taip atrodo..
Atsakyti
sveikutes,gal turit pavyzdeliu torto jureiviui?
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 06 25, 21:35)
sveikutes,gal turit pavyzdeliu torto jureiviui?

Jau temoje rodyti tortai mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vestya @ 2011 06 25, 22:06)
Jau temoje rodyti tortai  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

dekuj smile.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri esat dariusios spiderman'o aplikacija ant torto ir turit issisaugojusios paveiksliuka pgl kuri daret? man reik ne itin sudetingos, nes dar nelabai moku as daryt sudetingas...Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turit idomesniu tortu papuosimu susijusiu su gaisrininkais... aciu...
Atsakyti