Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

Įklimpau.. reikia tautinių šokių motyvais didoko torto.. gal turit kas idėjų? ačiuks 4u.gif
Atsakyti
naitas, man tokia mintis atejo smile.gif Jūs tokios "profės" viska jau mokate mirksiukas.gif Tai gal kokios tautinės juostos motyvus paimk, varpų padaryk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 14, 11:23)
naitas, man tokia mintis atejo  smile.gif Jūs tokios "profės" viska jau mokate  mirksiukas.gif  Tai gal kokios tautinės juostos motyvus paimk, varpų padaryk  g.gif

bet tai tautinę juostą nuausti iš kočiojamos masės.. savižudybė vidury Kauno biggrin.gif be to, mergikė gi jauna dar, kažin ar jai ta juosta padarys įspūdį..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 14, 08:14)
Įklimpau.. reikia tautinių šokių motyvais didoko torto.. gal turit kas idėjų? ačiuks  4u.gif

Gal kas nors uzves ant kelio.. mirksiukas.gif
Radau Kirbes daryta tortuka-
user posted image
Dar galima padaryti dvieju aukstu-aplinkui sokiu kolektyvo sokejus,o ant virsaus klumpes ar kolektyvo logotipa koki.. g.gif
Tipo:
http://a5.sphotos.ak...1_6371532_n.jpg
user posted image
Atsakyti
Aš galvojau čia kokiam kolektyvui smile.gif O juosta tai pvz. galima būtų keliom spalvom su kokia šlapia beze "nuausti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 14, 11:38)
Gal kas nors uzves ant kelio.. mirksiukas.gif
Radau Kirbes daryta tortuka-

ačiū wub.gif oro_buckis.gif
dar man labai patinka tos šokėjų figūrėlės.. bet tai čia daugiau moderniam šokiui.. tautiniam reiktų kitokių siluetų.. ot galvos skausmas čia man..
Atsakyti
Naitai, o gal šio torto nuotrauka pagelbės, atrodo darytas Kirbes šokių kolektyvui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 06 14, 11:46)
Naitai, o gal šio torto nuotrauka pagelbės, atrodo darytas Kirbes šokių kolektyvui

ačiū už pagalbą 4u.gif tai jau kaip ir aišku, kad darysiu medinius batus .. tai gal dabar dar reiktų ir kokį kostiumą ant torto užmesti.. ir gana? nes tortas tautinių šokių šokėjėlėi, gimtadienio proga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 14 birželio 2011 - 09:51
mergaites gal kuri turit step by step kaip padaryti dinorauzu figureles, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 06 13, 21:17)
ar štai šios fėjos ieškojot 4u.gif

Aciu MAMY<3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 06 14, 16:58)
mergaites gal kuri turit step by step kaip padaryti dinorauzu figureles, aciu 4u.gif

user posted image
gal ir ne i tema ,bet manau ,kad dinozauru figureles galima ir cia ziurint pasigamint blush2.gif .na bent jau as isbandziau ir visai patiko good.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveiki,
gal kas pagelbesit. Gal galetumete imesti nuoroda torto vestuvems puosto su tauremis. Ar bent kaip nuoroda ivesti ieskojimui. Nesigauna man niekas unsure.gif Gavau prasyma 3 vestuviniu tortu, puosima sugalvot paciai. Visi bus vieno auksto, nieko gero nesumastau blush2.gif Viena galvoju su taurem, bet nezinau kaip dar ji papuosti, kad nebutu tuscias ax.gif O gal dar kokiu nesudetingu ideju vestuviniu tortu puosimo turite, kiek nuorodas vedu, visi keliu aukstu
Atsakyti