Įklimpau.. reikia tautinių šokių motyvais didoko torto.. gal turit kas idėjų? ačiuks
naitas, man tokia mintis atejo Jūs tokios "profės" viska jau mokate Tai gal kokios tautinės juostos motyvus paimk, varpų padaryk
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 14, 11:23)
naitas, man tokia mintis atejo Jūs tokios "profės" viska jau mokate Tai gal kokios tautinės juostos motyvus paimk, varpų padaryk
bet tai tautinę juostą nuausti iš kočiojamos masės.. savižudybė vidury Kauno be to, mergikė gi jauna dar, kažin ar jai ta juosta padarys įspūdį..
QUOTE(naitas @ 2011 06 14, 08:14)
Įklimpau.. reikia tautinių šokių motyvais didoko torto.. gal turit kas idėjų? ačiuks
Gal kas nors uzves ant kelio..
Radau Kirbes daryta tortuka-
Dar galima padaryti dvieju aukstu-aplinkui sokiu kolektyvo sokejus,o ant virsaus klumpes ar kolektyvo logotipa koki..
Tipo:
http://a5.sphotos.ak...1_6371532_n.jpg
Aš galvojau čia kokiam kolektyvui O juosta tai pvz. galima būtų keliom spalvom su kokia šlapia beze "nuausti"
QUOTE(Divia @ 2011 06 14, 11:38)
ačiū
dar man labai patinka tos šokėjų figūrėlės.. bet tai čia daugiau moderniam šokiui.. tautiniam reiktų kitokių siluetų.. ot galvos skausmas čia man..
QUOTE(likta @ 2011 06 14, 11:46)
Naitai, o gal šio torto nuotrauka pagelbės, atrodo darytas Kirbes šokių kolektyvui
ačiū už pagalbą tai jau kaip ir aišku, kad darysiu medinius batus .. tai gal dabar dar reiktų ir kokį kostiumą ant torto užmesti.. ir gana? nes tortas tautinių šokių šokėjėlėi, gimtadienio proga..
mergaites gal kuri turit step by step kaip padaryti dinorauzu figureles, aciu
Sveiki,
gal kas pagelbesit. Gal galetumete imesti nuoroda torto vestuvems puosto su tauremis. Ar bent kaip nuoroda ivesti ieskojimui. Nesigauna man niekas Gavau prasyma 3 vestuviniu tortu, puosima sugalvot paciai. Visi bus vieno auksto, nieko gero nesumastau Viena galvoju su taurem, bet nezinau kaip dar ji papuosti, kad nebutu tuscias O gal dar kokiu nesudetingu ideju vestuviniu tortu puosimo turite, kiek nuorodas vedu, visi keliu aukstu
gal kas pagelbesit. Gal galetumete imesti nuoroda torto vestuvems puosto su tauremis. Ar bent kaip nuoroda ivesti ieskojimui. Nesigauna man niekas Gavau prasyma 3 vestuviniu tortu, puosima sugalvot paciai. Visi bus vieno auksto, nieko gero nesumastau Viena galvoju su taurem, bet nezinau kaip dar ji papuosti, kad nebutu tuscias O gal dar kokiu nesudetingu ideju vestuviniu tortu puosimo turite, kiek nuorodas vedu, visi keliu aukstu