Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(rivera @ 2011 06 08, 21:13)
Gal ka idomaus ir nesudetingo galit rekomenduot Egipto gerbejui?

gal cia ka rasi.
Atsakyti
Planuoju kepti tortą „Paukščių pienas“ kaip manot kuom geriausia puošti? Masės tikriausiai netinka, gal beze? Aišku pirmiau aptepus sviestiniu kremu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 06 09, 00:46)
Planuoju kepti tortą „Paukščių pienas“ kaip manot kuom geriausia puošti? Masės tikriausiai netinka, gal beze? Aišku pirmiau aptepus sviestiniu kremu g.gif

O pvz sokoladu ant virsaus, o sonai sokoladine tvorele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 06 08, 00:14)
As irgi prisidedu prie Sandrulytes prasymo RiMami,nes kitam savaitgaliui ir reiks kepti viena torciuka dviem damoms,mamai ir dukrytei,tai suku galva,ka cia sugalvojus...Aciu 4u.gif

tikiuosi dar nepavėlavau blush2.gif va tas mano tortukas, kur skirtas buvo mamos (orchidėjų mylėtojos) ir dukros gimtadieniams, idėją kaip puošt nusakė pati prašiusioji. Tik aš norėjau tą liniją grakštesnę plonu antgaliuku padaryt, bet tikrąjį beze taip suplakiau į zefyrą, kad per storą čiut išspaudžiau hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=RiMami,2011 06 09, 02:16]
tikiuosi dar nepavėlavau blush2.gif va tas mano tortukas, kur skirtas buvo mamos (orchidėjų mylėtojos) ir dukros gimtadieniams, idėją kaip puošt nusakė pati prašiusioji. Tik aš norėjau tą liniją grakštesnę plonu antgaliuku padaryt, bet tikrąjį beze taip suplakiau į zefyrą, kad per storą čiut išspaudžiau :hihihi

Aciu RiMami 4u.gif dar nepavelavote,kazka bandysiu panasaus daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 09, 01:10)
O pvz sokoladu ant virsaus, o sonai sokoladine tvorele 4u.gif

Baiminuosi, kad per tokius karščius tas šokoladas aptirps ir nelabai estetiškai atrodys g.gif laukia netrumpa kelionė
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 06 09, 09:04)
Baiminuosi, kad per tokius karščius tas šokoladas aptirps ir nelabai estetiškai atrodys  g.gif  laukia netrumpa kelionė

Tada ne, pas mus kai tu karsciu nera, tai net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Kazkur buvau maciusi torta su rozem ir frezijom. Nenusikopinau ir niekur neberandu. Gal turit kuri kokia nuotraukyte. Aciu 4u.gif
Atsakyti
sandrulyte, gal šitas? čia Meian puoštas tortas

user posted image
Atsakyti
Ne sitas,bet jau matau pries savo akis kaip darysiu. Tarp tu freziju imaisysiu rozes. Didelis aciu 4u.gif

Dar vienas sos blush2.gif . duoduosi po visa interneta ir niekur nerandu jokios idejos,o ir i galva niekas nesauna. siam sestadieniui reikia torto: jaunoji dovanos pamergem kaip padeka.Nori ka nors smaikstaus.Gal kuri nors turi kokia nors ideja kaip darytu ar ... net nezinau...
Atsakyti
Laas,gal kuri is mergaiciu esate dariusi torta su Tinker bell feja,pametekit ideju,aciu 4u.gif
nes persigalvojom,kitam savaitgaliui visdelto kepsim du atskirus torciukus,viea mamytei,kitadukrytei,mergytes noras butent su sia feja,,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 06 13, 20:08)
Laas,gal kuri is mergaiciu esate dariusi torta su Tinker bell feja,pametekit ideju,aciu 4u.gif
nes persigalvojom,kitam savaitgaliui visdelto kepsim du atskirus torciukus,viea mamytei,kitadukrytei,mergytes noras butent su sia feja,,, g.gif

ar štai šios fėjos ieškojot 4u.gif
Atsakyti