Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos vakar ieskojau Rafaelo tortuko recepto nu niekur neradau gal kas turit gal imeskit .ACIU LABAI. wub.gif
Atsakyti
RIMVILMA,va cia antra zinute:
http://www.supermama...;#entry29394084
Atsakyti
Sveikos mergytes. Sestadieniui turiu iskepti torta iki 3kg dviems moteriskutems: vienai 40metu,o kitai tik 9. gal turit kokiu minciu,kad tortas tiktu abiems. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 06, 11:59)
Sveikos mergytes. Sestadieniui turiu iskepti torta iki 3kg dviems moteriskutems: vienai 40metu,o kitai tik 9. gal turit kokiu minciu,kad tortas tiktu abiems.  Aciu.

as tai siulyciau daryti knyga
as taip dariau mociutei ir anukui. tai viena puse aukstesne kita zemesne (maziau gyvenimo lapu praversta)
stai taip
user posted image
Atsakyti
sandrulyte, aš esu darius kažką panašaus mamos ir dukros 10 metų gimtadieniams - apvalų tortą dalinau pusiau tokia nelygia linija-kremine grandinėle vienoj pusėj dėjau orchidėjos šaką (nes toji mama orchidėjų didelė mylėtoja), o kitoj pusėj įsmeigiau skaičiukus "10" (stačius) puošiau drugeliais ir smulkiom gėlytėm. Vakare galėsiu nuotraukos paieškot, jei susidomėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 05 25, 20:43)

Nu va mano bandimas,biski rauklsletas bet pasistenksiu kita kart geriau
user posted image
Aciu uz pagalba
Atsakyti
viskas super,tik truksta pakilimo ,ten kur canon uzrasyta 4u.gif
Atsakyti
knygos dar nesu dariusi. ar isitekciau i 3kg? RiMami- paieskok nuotraukytes 4u.gif Orchideju nemoku dar,bet jei ka galesiu uzdeti narcizus (jau moku blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 06, 17:40)
knygos dar nesu dariusi. ar isitekciau i 3kg?  RiMami- paieskok nuotraukytes 4u.gif Orchideju nemoku dar,bet jei ka galesiu uzdeti narcizus (jau moku blush2.gif )

turetum isitekti.butent tor svoris buvo 4kg
o stai si svere 2,8kg lyg tais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 06 06, 14:46)
sandrulyte, aš esu darius kažką panašaus mamos ir dukros 10 metų gimtadieniams - apvalų tortą dalinau pusiau tokia nelygia linija-kremine grandinėle vienoj pusėj dėjau orchidėjos šaką (nes toji mama orchidėjų didelė mylėtoja), o kitoj pusėj įsmeigiau skaičiukus "10" (stačius) puošiau drugeliais ir smulkiom gėlytėm. Vakare galėsiu nuotraukos paieškot, jei susidomėsi  blush2.gif

As irgi prisidedu prie Sandrulytes prasymo RiMami,nes kitam savaitgaliui ir reiks kepti viena torciuka dviem damoms,mamai ir dukrytei,tai suku galva,ka cia sugalvojus...Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal ka idomaus ir nesudetingo galit rekomenduot Egipto gerbejui?
Atsakyti