Sveikos kepejeles,labai reikia Jusu pagalbos,patarimo.Uziprase drauge torto su braskemis gal galit pasakyti kaip Jus tokius darote,nes nesu dariusi ir net neisivaizduoju.Busiu jai kas pasidalinsite kaip darote
Vandalisa, gal kazka rasite siuose puslapiuose
http://www.google.lt...l201l1184l0.7.1
http://www.google.lt...mp;ved=0CDcQsAQ
http://www.google.lt...l201l1184l0.7.1
http://www.google.lt...mp;ved=0CDcQsAQ
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 31, 17:11)
Vandalisa, gal kazka rasite siuose puslapiuose
Dekui, bandysiu kazka konstruoti
merginos,[/B]HELP !!!!
siandien vakare bandysiu uzdengti su saldainiu mase masinele-torta.gavosi gal gigantiska ta masinele,tiesiog neisivaizduoju kaip reiks ta iskociota paklode uzdeti ant masineles .gal kas turi koki gera patarima ?siandien pasibandziau su ta mase uzsidengti sau maziuka tortuka,tai siaip sunkokai man ten sekesi,uzsilipde tai graziai,bet keliose vietose truko,matyt per plonai iskociojau,bet perkeliant ant to gigantisko gaminio ta mase,as jauciau,kad man bus mazai mano 2 ranku
siandien vakare bandysiu uzdengti su saldainiu mase masinele-torta.gavosi gal gigantiska ta masinele,tiesiog neisivaizduoju kaip reiks ta iskociota paklode uzdeti ant masineles .gal kas turi koki gera patarima ?siandien pasibandziau su ta mase uzsidengti sau maziuka tortuka,tai siaip sunkokai man ten sekesi,uzsilipde tai graziai,bet keliose vietose truko,matyt per plonai iskociojau,bet perkeliant ant to gigantisko gaminio ta mase,as jauciau,kad man bus mazai mano 2 ranku
as tai pabarstau krakmolu pavirsiu ir vinioju mase ant kocelo, o dedant ant torto isviniodama, tikiuosi aiskiai paaiskinau
Aciu uz greita atsakyma .bandysiu pasinaudoti patarimu,tikiuosi rankos nesudrebes
Papildyta:
va,toki ryte susilipdziau tortuka pabandymui,nes su saldainiu mase dirbau pirma karta vakare turiu apdengti torta-masinyte.jau dabar pagalvojus silpna darosi,kad tik nesugadinciau ko nors.
(bandysiu ikelti foto,jusu teismui,tik bijau,kad foto nebutu per didelio formato,nes ir ikelima darysiu pirma karta )
Juokas is saves ima,mamule jau anuku tuoj tures,o viskas PIRMA KARTA
kazka ikeliau,jei nepavyko man,tai jau labai nebarkit,kad tersiu eteri
Papildyta:
va,toki ryte susilipdziau tortuka pabandymui,nes su saldainiu mase dirbau pirma karta vakare turiu apdengti torta-masinyte.jau dabar pagalvojus silpna darosi,kad tik nesugadinciau ko nors.
(bandysiu ikelti foto,jusu teismui,tik bijau,kad foto nebutu per didelio formato,nes ir ikelima darysiu pirma karta )
Juokas is saves ima,mamule jau anuku tuoj tures,o viskas PIRMA KARTA
kazka ikeliau,jei nepavyko man,tai jau labai nebarkit,kad tersiu eteri
QUOTE(senole @ 2011 06 01, 13:04)
merginos,[/B]HELP !!!!
didesniam tortui reiktų apsivynioti masę ant kočėlo. Tačiau ir kočėlas turi būti prabangus. Aš turiu 50 cm ilgio kartais tikrai gelbsti.
nekočiokit masės labai plonai. Praktiškai daugumoj nevalgo tos masės niekas, tai jokio skirtumo, kad jos dėsit šiek tiek daugiau, o torto vaizdą gausit žymiai lygesnį. Perkeliant ant torto taip pat bus lengviau - nesulįs pirštai kiaurai.
didelis dekui NAITUI.Turiu didoka kocela,reiks ji issitraukti,kazkur uzkistas guli ,pamirstas o gal dar galetumet pasakyti,kiek daugmaz reikes marshalow saldainiu (gramais) panasiai apie 3kg tortui(masinelei) padengti ?
laba diena,reikia skubios pagalbos...
2 progos-1 tortas.. kaip suderinti mergaitės gimtadienį ir 2 berniukų pirmosios komunijos progą?
neišneša galva,o ir laiko nėr,penktadieniui reikia torto
Ačiū labai
2 progos-1 tortas.. kaip suderinti mergaitės gimtadienį ir 2 berniukų pirmosios komunijos progą?
neišneša galva,o ir laiko nėr,penktadieniui reikia torto
Ačiū labai
QUOTE(senole @ 2011 06 01, 14:18)
didelis dekui NAITUI.Turiu didoka kocela,reiks ji issitraukti,kazkur uzkistas guli ,pamirstas o gal dar galetumet pasakyti,kiek daugmaz reikes marshalow saldainiu (gramais) panasiai apie 3kg tortui(masinelei) padengti ?
Sveika, as deciau kokia 250gr saldainuku, neperseniausiai dariau 3.5 kg tortuka, tai beveik 280gr suejo, o jei dar plonai nekociot tai manau pats tas, likuti papuosimam sudesi
Uploaded with ImageShack.us
si tortuka dengiau saldainiu mase
Gal turite minčių ką užrašyti ant torto kelionių mėgėjui
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 02, 09:38)
Gal turite minčių ką užrašyti ant torto kelionių mėgėjui
Pirmyn su vėjeliu!