Labos
Kaip sugalvoti papuošti tortuką 1-mokų pirmos klases baugimui, idėjų kažkodėl nulis Ačiū
QUOTE(pupainga @ 2011 05 27, 09:44)
Labos
Kaip sugalvoti papuošti tortuką 1-mokų pirmos klases baugimui, idėjų kažkodėl nulis Ačiū
Na jei cia ne kazkokios ipatingos 1 klases pabaigimas tai gal tiesiog super vasariska daryti ir uzrasyt "atostogos prasideda " " Pagaliau atostogos" Na kazka panasaus
labai tikiuosi is Jusu patarimu.Turiu prasyma pagaminti berniukui 8 metu proga tortuka.Tema:masinele.Neesu spece,gaminu tortukus tik savo rato draugam,o cia pakliuvo rimtas uzsakymas,nenoriu pasisiukslinti.Iki siol gaminau paprastucius,su sokoladinem ir cukrinem rozytem,mase niekada neesu dengusi.Turiu minti,kad islipdyti is marcipanines mases kazka panasaus i masinele ,o pati torta noreciau apkloti aisingu,bet turiu tik pirkta gatava ir iskociota aisinga,tik imk ir dek ant gaminio,bet manau butu gerai ji padaryti zalios spalvos.Turiu skystu zaliu dazu,pirktu ASDOJ(gyvenu UK).jei as pabandyciau ipilti dazu i ta gatava aisinga,isminkyciau ir vel iskociociau,ar nesugadinciau?ar nepakenktu skysti dazai?Masinytes ir kitus baibokus bandysiu daryti is marcipanines mases,gal kazkas pavyks.Berniuko mama tai pareiske nora,kad tortas butu pacios masinos formos,bet nezinau ar pavyks man toks sudetingas formos tortas Akis isvarvinau skaitydama visas temas,rinkausi informacija,bet butent kaip nudazyti gatava aisinga ir neradau
Busiu visom dekinga uz informacija,turiu tik kelias dienas ,tortukas turi buti gatavas treciadieniui
P.S.atsiprasau uz ne lietuviska srifta
Busiu visom dekinga uz informacija,turiu tik kelias dienas ,tortukas turi buti gatavas treciadieniui
mergaitės, prašau gal kokių minčių tortui su policiją, kažką įdomaus, nieko nerandu man patinkančio... 5 metų berniukui reikia
QUOTE(senole @ 2011 05 29, 16:18)
labai tikiuosi is Jusu patarimu.Turiu prasyma pagaminti berniukui 8 metu proga tortuka.Tema:masinele.Neesu spece,gaminu tortukus tik savo rato draugam,o cia pakliuvo rimtas uzsakymas,nenoriu pasisiukslinti.Iki siol gaminau paprastucius,su sokoladinem ir cukrinem rozytem,mase niekada neesu dengusi.Turiu minti,kad islipdyti is marcipanines mases kazka panasaus i masinele ,o pati torta noreciau apkloti aisingu,bet turiu tik pirkta gatava ir iskociota aisinga,tik imk ir dek ant gaminio,bet manau butu gerai ji padaryti zalios spalvos.Turiu skystu zaliu dazu,pirktu ASDOJ(gyvenu UK).jei as pabandyciau ipilti dazu i ta gatava aisinga,isminkyciau ir vel iskociociau,ar nesugadinciau?ar nepakenktu skysti dazai?Masinytes ir kitus baibokus bandysiu daryti is marcipanines mases,gal kazkas pavyks.Berniuko mama tai pareiske nora,kad tortas butu pacios masinos formos,bet nezinau ar pavyks man toks sudetingas formos tortas Akis isvarvinau skaitydama visas temas,rinkausi informacija,bet butent kaip nudazyti gatava aisinga ir neradau
QUOTE(pupainga @ 2011 05 27, 09:44)
Labos
Perskaičiusi tavo temą, pirma mintis - tortas (apvalus ar stačiakampis) su tiltuku, po tiltu - pvz. upė. Vaikas eina tuo tiltuku nuo mokslų iki atostogų. Jam už nugaros mokyklos reikmėnys (kuprinė, knygos ir pan.), o priekį - atostogų atributika, pvz. žaislai, dviratukas, maudymosi ratas ir pan.Kaip sugalvoti papuošti tortuką 1-mokų pirmos klases baugimui, idėjų kažkodėl nulis Ačiū
QUOTE(senole @ 2011 05 29, 18:18)
informacija,bet butent kaip nudazyti gatava aisinga ir neradau
Paimk mažą masės gabalėlį ir pabandyk ją nudažyti, paskui iškočioti. Jei viskas su ja bus gerai, tai drąsiai dažyk reikiamą kiek ir deng tortą.Busiu visom dekinga uz informacija,turiu tik kelias dienas ,tortukas turi buti gatavas treciadieniui
QUOTE(zuliaska @ 2011 05 29, 18:41)
mergaitės, prašau gal kokių minčių tortui su policiją, kažką įdomaus, nieko nerandu man patinkančio... 5 metų berniukui reikia
Tortas - policijos mačinos formos. Šalia padėk nulipdytą policininką.Pažiūrėk čia, gal rasi kokių idėjų.
Turiu skystu zaliu dazu,pirktu ASDOJ
na jei tie dazai tokie-Asdos dazai,tai su jais norint nudazyti tortui apdengti kieki mases nelabai kas iseis,Dazu reiks pilti gan nemazai,nuo to prastes mases kokybe,ji skiesis.Mano manymu geriau isipilti kiek dazu i lekstele,galima praskiesti kiek degtinele(ji isgaruos ir nieko nesijaus) ir su kempinele nudazyti pavirsiu.
O kodel nepabandzius padaryt torto masinytes-yra visokiu pvz,kaip tai padaryti:
MasiniuksDarIr dar
Divia ,tu nuostabi ,isgelbejai mane,bandysiu itikti mamytei,pagaminsiu torta-masina.Atsibudau siandien 5.30 jau su skaudancia galva,kaip nulipdyti ta masinyte is marcipanines mases.Vakar pasibandziau,ipyliau dazu i mase,isminkiau,lyg ir gerai,bet kol minkiau ta masinyte,formavau,ji kaip koks transformeris keite savo isvaizda (manau nuo per siltu ranku)Prasikankinau apie valanda ... ir nieko nesigavo
Labai didelis aciu uz atsiusta nuoroda.Leksiu ryte ieskoti saldainiu mases,nes bijau,kad su aisingu nepasidengs gerai,gali suluzineti kai prades dziuti.Beje dar keli klausimeliai:
1. ar galesiu pabaigta torta ideti i saldytuva?nes kazkur skaiciau,kad dengtu kai kuriomis masemis negalima deti,pradeda rasoti,pakinta mases isvaizda.(iki siolei visus tortukus puosdavau kremo ir konditerinio maiselio pagalba)
2.maciau pas mus pirkti tik baltus ir ruzavus marshalov saldainiukus,ar galiu ta mase dazyti skystais dazais?taip pat turiu uzsilikusiu velykiniu kiausiniu dazu ,gal jie tiktu ?
P.s.kol rasiau,mano skalbianke sugebejo pasivaikscioti po virtuve
Labai didelis aciu uz atsiusta nuoroda.Leksiu ryte ieskoti saldainiu mases,nes bijau,kad su aisingu nepasidengs gerai,gali suluzineti kai prades dziuti.Beje dar keli klausimeliai:
1. ar galesiu pabaigta torta ideti i saldytuva?nes kazkur skaiciau,kad dengtu kai kuriomis masemis negalima deti,pradeda rasoti,pakinta mases isvaizda.(iki siolei visus tortukus puosdavau kremo ir konditerinio maiselio pagalba)
2.maciau pas mus pirkti tik baltus ir ruzavus marshalov saldainiukus,ar galiu ta mase dazyti skystais dazais?taip pat turiu uzsilikusiu velykiniu kiausiniu dazu ,gal jie tiktu ?
as visad dedu i saldytuva masem dengtus tortus-ir man niekas nerasoja marsmalow gali dazyti skystais dazais o,tuos velykinius pasilik marguciams-nedazyk jais tortu
Keno,Divia,LABAI DEKUI UZ PATARIMUS
bandysiu pasigaminti saldainiu mase,kaip bus taip,na,manau,jei kazkas nepavyks,l kaip pirmam kartui,gal nebusiu apmetyta pomidorais
Jei pavyks susikalbeti su kompiuteriu,tai pabandysiu ikelti galutini varianta Jusu teismui
bandysiu pasigaminti saldainiu mase,kaip bus taip,na,manau,jei kazkas nepavyks,l kaip pirmam kartui,gal nebusiu apmetyta pomidorais
Jei pavyks susikalbeti su kompiuteriu,tai pabandysiu ikelti galutini varianta Jusu teismui
QUOTE(senole @ 2011 05 30, 06:30)
Divia ,tu nuostabi ,isgelbejai mane,bandysiu itikti mamytei,pagaminsiu torta-masina.Atsibudau siandien 5.30 jau su skaudancia galva,kaip nulipdyti ta masinyte is marcipanines mases.Vakar pasibandziau,ipyliau dazu i mase,isminkiau,lyg ir gerai,bet kol minkiau ta masinyte,formavau,ji kaip koks transformeris keite savo isvaizda (manau nuo per siltu ranku)Prasikankinau apie valanda ... ir nieko nesigavo
Senole-i sveikata,kad tik macytu ir viskas gautusi gerai
Del saldytuvo-dengiau torciukus ir su marshmallows mase,ir su cukrine mase,ir buvo saldytuve pora dieneliu-man jiems nieko nenutiko..
del mases dazumo,tai kai istirpinsi saldainiukus,ipilk dazu ir ismaisyk pries dedant cukraus pudra,jei truks spalvos dadesi dar minkant ar padazysi jau ant apdengtos mases.IR TIK NEDAZYK VALGOMOS MASES SU KIAUSINIU DAZAIS-jie skirti kiausiniu dazymui,o ne valgymui
Sveikos, retkartciais ir as po viena kita kepu tortuka, laukia MB gimtadienis, noreciau padaryti torta sunkezimi - fura, gal zinote kur galeciau rasti kokia nuoroda apie jas, nes youtube kazkaip nelabai ka radau.