Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

pritrūkau minčių doh.gif reikia dviejų tortukų krikštynom g.gif broliukui ir sesutei g.gif kažko nestandartinio.. be batukų... draugė pati nežino ko nori lotuliukas.gif sakė tiks viskas doh.gif kad kas ką įdomaus užmatę turit

O mano svajone kada padaryti toki-user posted image-man jis toks svelnus ir subtilus wub.gif
Atsakyti
Mergaiciukes, vienas vaikinas paprase padaryti torta jo draugui sportininkui ir jo noras yra tortas stangos svarmenu formos, kad jie nuo didziausios svarmens iki maziausio butu vienas ant kito sudeti ir virsuje stovi jis pats su zaliais marskineliais, o rankose iskeles laiko stanga.
Tai keletas abejoniu ir problemeliu man iskilo del sio torto:
1. Kapi manote, jei darysiu tris neaukstus skirtingu dydziu biskvitus, sudesiu juos viena ant kito, tai juos reiktu atskirai masemis aptraukti ir tik paskui viena ant kito sudeti, ar visus sudeti, o paskui visus tris mase apdengus suformuoti?
2. Kaip ta vyrioka pagaminti, turiu omenyje veida - jei neturiu jokiu ispaudu? Gal kas turite kokia nuoroda, kur vizuoliai galeciau paziureti?
g.gif
Atsakyti
seip tie stangos ziedai ir atskiri tai gal tikroviskiausiai atrodytu jai visus atskirai apdengtum unsure.gif
Atsakyti
Laba,noriu paklaust ar kas dare torta Fotoaparata?Mano vyras fotogrofas ir jam .35metai,noreciau jam pagamint tuoki. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 05 25, 17:10)
seip tie stangos ziedai ir atskiri tai gal tikroviskiausiai atrodytu jai visus atskirai apdengtum unsure.gif

As siaip irgi taip mastau, tik greiciausiai pries dedant viena ant kito reiktu viduriukus mases ispjauti ir mest lauk, juk nebutina jos palikti tarp tortu, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Ką užrašyti 90 metų senukui anglų kalba? Tortas KNYGA

"90 years of life"
"90 pages of the book of life"

ką dar galima? daugiau nieko nesugalvoju,o turiu atiduot tortą po valandos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y@smin: 25 gegužės 2011 - 19:31
QUOTE(eda.dita @ 2011 05 25, 17:05)
As siaip irgi taip mastau, tik greiciausiai pries dedant viena ant kito reiktu viduriukus mases ispjauti ir mest lauk, juk nebutina jos palikti tarp tortu, ar ne? smile.gif

as nepjoviau, manau taip lengviau virsutini atpjovus paimt gabaliuka, o jai mases nebus tai sulips tie du tortai g.gif

Y@smin, as rasyciau arba pirma varijanta, arba - 90 pages of life
Atsakyti
QUOTE(niurkadanyla @ 2011 05 25, 16:26)
Laba,noriu paklaust ar kas dare torta Fotoaparata?Mano vyras fotogrofas ir jam .35metai,noreciau jam pagamint tuoki. ax.gif

Tortas Fotoaparatas
Atsakyti
The Book Of Life
Chapter 90

As greiciausiai taip rasyciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 25 gegužės 2011 - 19:51
QUOTE(Divia @ 2011 05 25, 20:43)

Labai dekuj bandisiu gamint,kaip padarysiu idesiu i foruma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 05 25, 18:35)
as nepjoviau, manau taip lengviau virsutini atpjovus paimt gabaliuka, o jai mases nebus tai sulips tie du tortai g.gif

Y@smin, as rasyciau arba pirma varijanta, arba - 90 pages of life

Ačiū,man irgi pirmas variantas labiausiai patiko,tokį ir palikau smile.gif
Atsakyti
Merginos, help!!!Gal kas uzmatet kaip suformuoti tokia sirduke? user posted image
Atsakyti