Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(inux @ 2011 05 16, 22:42)
4u.gif 

gal 1-os komunijos sventei ideju turite ?

Cia mano daryti, gal kokiu panasiu ideju kils mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 05 17, 11:31)

Iš parašo išsiimkite nuorodą, kol moderatorės nepastebėjo, tai draudžia forumo taisyklės moderatorių
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 05 17, 12:45)
QUOTE(Nova @ 2011 05 17, 11:31)

Iš parašo išsiimkite nuorodą, kol moderatorės nepastebėjo, tai draudžia forumo taisyklės moderatorių

Oi... aciu 4u.gif Nezinojau, kad jau net nuotrauku negalima parodyt kazkam doh.gif
Atsakyti
Nova, kokia formele darote tas dideles gėles (ramunes) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 17, 15:04)
Nova, kokia formele darote tas dideles gėles (ramunes) ax.gif

Gal cia nelabai i tema bus, bet jei klausiat, tai dedu, visgi tortu puosimas smile.gif

user posted image
Atsakyti
mergaites gal turite minčių 4u.gif
darželio aukletoja išeina į penciją, kaip papuošti tortą net neisivaizduoju g.gif
valgys kartu su vaikais
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 05 19, 12:40)
mergaites gal turite minčių 4u.gif
darželio aukletoja išeina į penciją, kaip papuošti tortą net neisivaizduoju g.gif 
valgys kartu su vaikais

Gal si galetum pritaikyti g.gif
user posted image

Arba ziureti koks grupes pavadinimas isleidziamu vaiku ir bandyti ristis prie to g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 19, 13:21)
Gal si galetum pritaikyti  g.gif
user posted image

Arba ziureti koks grupes pavadinimas isleidziamu vaiku ir bandyti ristis prie to  g.gif

peliuku grupe, gal daug peliuku sūri tvarko arba mikimauzu g.gif kaž ar tiktu g.gif ar dar kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas merginos darete vestuviniui tortui papuosimus.Kaip padaryti ziedus grazius ant torto?
Atsakyti
Merginos, gal galite pasiulyti, ka reiktu uzrasyti ant pinigu maiso vyrui 40-mecio proga. Zmona nori kazka smaikstaus, bet butinai nori, kad butu 40 iamzinta. Tarkim '40 Aruno auksiniu m...onetu...' Bet man sis uzrasas paciai neatrodo super. Gal kas ideju turite?
Atsakyti
pritrūkau minčių doh.gif reikia dviejų tortukų krikštynom g.gif broliukui ir sesutei g.gif kažko nestandartinio.. be batukų... draugė pati nežino ko nori lotuliukas.gif sakė tiks viskas doh.gif kad kas ką įdomaus užmatę turit g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 23, 08:24)
pritrūkau minčių  doh.gif  reikia dviejų tortukų krikštynom  g.gif  broliukui ir sesutei  g.gif  kažko nestandartinio.. be batukų... draugė pati nežino ko nori  lotuliukas.gif  sakė tiks viskas  doh.gif kad kas ką įdomaus užmatę turit  g.gif

Man sitas grazus My Webpage , cia ideja vienas tortas dviems http://www.cakeman.i...tening_cake.gif My Webpage ,My Webpage .
Labai keista,bet didesne dauguma ideju butent su batukais.Man jie irgi atsibode blush2.gif Dar yra ideju su kryzium,bet tas vaizdas man kazkaip netinkamas tortui. Krikstynu tortas gali buti kuklutis,su minimaliu ornamentu ar gelytem.Dar balandziai siai temai tinkai ax.gif Tavo tortai nuostabus,tad geriausia ideja bus pacios 4u.gif
Atsakyti