Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(eiwile @ 2011 01 26, 23:16)
Gal dar kas matet internete kaip tos masinos atrodo kur viska kelia na tokios kaip su sakem?

user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena, gal kas pasakytu kur ieskoti moterisko batelio ar kurpaites brezinuko, noriu panelytei padayti tortuka 18-ojo gimtadienio proga, tik neisivaizduoju kaip ta bateli reikia nulipdyti ????? smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
SOS!!! sėdžiu dabar ir čiut neverkiu... turiu marcipano vokiško, ant pakuotės parašyta rožėm daryti, bet esmė tame, kad man iš jo rožės visiškai nesigauna, skilinėja krašteliai, o ir plonai iškočiojus visiškai neklauso(o storiau negražu) doh.gif ir pačio man tokia negraži spalva... nudažius irgi nekas gavosi sad.gif šiaip įtariu kokiem dzebalam lipdyt tai supper šitas daiktas... tai gal turit kokių idėjų ar pasiūlymų kaip papuošt tortą? proga: draugės 25gimtadienis... buvau suplanavus rožių pridaryt, bet va kad nekas gaunas, o dabar per tuos nervus į galvą niekas nelenda...
TIKRAI BŪSIU BEGALO DĖKINGA UŽ PAGALBĄ!!!!
planavau kažką panašaus daryt ... (čia mano tortukas darytas mamai)
user posted image
Atsakyti
Sveikos,gal galite pasiūlyti tortuką 30-mečio proga moteriai?Nežinau pati ko noriu,tik,kad nebūtų labai sudėtingas.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Reikia zinoti kokia tai moteris-linksmuole,megstanti prikolus or rimtuole,megstanti kazka moteriskp,rimtesnio g.gif Gal kuom pasitarnausiu,kas patiks? mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rembiene , o cukraus pudros į tą marcipaną dadėjai ?
Atsakyti
Cipciuks,ta moteris,tai -AŠ,linksma,prikolinga,suprantanti humora,tačiau turiu užsakymų nemažai kitam savaitgaliui,todėl ieškau kažko nesudėtingo savo Jubiliejuj.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
red69, atsiprašau, kad rodau iš savų pvz., tiesiog dabar neturiu laiko ieškoti internete pvz. Gal kažkas pravers.

Šį tortą dariau per savo trisdešimtmetį:
user posted image

dar tokį vienai moteriškei dariau:
user posted image

Iš "valgomų", galima būtų padaryti kažką panašaus į šitą:
user posted image

Arba galima būtų padaryti rožes iš obuolių, dekorą iš šokolado. Ir gražu, ir skanu, ir valgoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 30 sausio 2011 - 18:04
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 18:01)
Iš "valgomų", galima būtų padaryti kažką panašaus į šitą:
user posted image

kaip cia padaryta ta gele ? ax.gif

ir dar kreipiuosi su patarimu, kaip savaitgalis , taip jubiliejai savu mociuciu ir dieduku doh.gif zodziu, planavau padaryti maza kuklu tortuka savaitgaliui vyro mociutes 90meciui, kuklu, nes sake, kad nieko nereikia veztis. kadangi namie teturejau 60 g margarino, uzsiminkiau cipciuko meduciui teslos is 2/3 normos, ir iskociojus gavosi 7 vnt 22 cm skersmens blynukai, maniau is 4-5 sutepsiu tortuka, likusius kada nors siaip naminiam vartojimui sunaudosiu. ir tik issikepiau, paskambino anyta, mol padaryk normalu torta doh.gif keptis naujai blynu nei turiu noro nei laiko, jei sudesiu 7 blynus i auksti, bus neproporcingas ziauriai tortas doh.gif , o gal kas kokiu ideju turit, kaip butu galima panaudoti tuos 7 blynus ? Zmoniu zurnalo sventej maciau tokie pooauksciai cilindriukai buvo tie tortai, bet ten siaip stilingas vakarelis o ne balius provincijos kavinej doh.gif
zodziu jei kas ka pasiulys, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 30 sausio 2011 - 23:19
QUOTE(Divia @ 2011 01 29, 15:02)
Reikia zinoti kokia tai moteris-linksmuole,megstanti prikolus or rimtuole,megstanti kazka moteriskp,rimtesnio  g.gif  Gal kuom pasitarnausiu,kas patiks?  mirksiukas.gif 

Ačiū labai, is dar renkuosi smile.gif blush2.gif

QUOTE(red69 @ 2011 01 30, 00:14)
Cipciuks,ta moteris,tai -AŠ,linksma,prikolinga,suprantanti humora,tačiau turiu užsakymų nemažai kitam savaitgaliui,todėl ieškau kažko nesudėtingo savo Jubiliejuj.... ax.gif  biggrin.gif

O jėėėėtus,kaip apsižioplinau,kaip man pasirodė,kad Jūs nuorodas įmetėt,kur nurodė Divia..Atsiprašau 4u.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 30, 17:01)
red69, atsiprašau, kad rodau iš savų pvz., tiesiog dabar neturiu laiko ieškoti internete pvz. Gal kažkas pravers.
na,koks skirtumas kokiue tortukus rodote,juk nete idėjas irgi kitų "vagiam" drinks_cheers.gif
antrasis labai patiko wub.gif

O kaip Jums atrodo,ne per "sena " aš tortui su bateliu? tik nete nieko gero neradau,arba ieškot nemoku...nesu bandžiusi,tai visai gera proga būtų prasibandyti,bet ar nebus tortas "ne į temą" g.gif
Atsakyti