Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(saveke @ 2011 04 26, 23:22)
Sveikutes smile.gif Turiu labai dideli prasyma,gal glit imesti tortuku pavyzdziu su telefonais??? Labai skubiai reikia sad.gif

http://www.google.lt...a...280&bih=616
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 04 27, 08:39)

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
Merginos, reikia 1 komunijos torto, mergaitei. Gal kur koki nuostabu esat uzmate, uzsiseivine smile.gif? As issivaizduoju toki lengva, grakstu. Kazkaip nieko tokio neuzmaciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 04 29, 09:44)
Merginos, reikia 1 komunijos torto, mergaitei. Gal kur koki nuostabu esat uzmate, uzsiseivine smile.gif? As issivaizduoju toki lengva,  grakstu. Kazkaip nieko tokio neuzmaciau  verysad.gif

Paieskok cia . Lenkai labai jau svencia komunija mirksiukas.gif . Gal ka rasi.
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 29, 10:14)

Aciu. As pries tai buvau truputuka kitaip pas lenkus ivedus, tai nieko gero ir nepamaciau. O dabar yra kur pasidairyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 04 29, 11:14)

As taip pat pasinaudosiu sia nuoroda, nes ka tik suzinojau, kad bus krikstosunaus pirmoji komunija. Tikiuosi rasiu ka nesudetingo ir grazaus man kaip naujokei tortu puosime blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites.Papuolusi esu turiu prasyma iskepti vyrisko organo tortuka mergvakariui.Gal kas turite linksmu ideju nuotraukyciu formai tortui.Siaip noreciau ne gulincio forma daryti thumbup.gif gal kas patartu aciu labai
Atsakyti
Sveikos merginos.sio menesio gale gryzta drauge is amerikos po 15 metu doh.gif ,gal turite kokiu ideju kaip papuosti torta tokia proga? Neturiu isvis minciu jokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 05 02, 00:40)
Labas mergaites.Papuolusi esu turiu prasyma iskepti vyrisko organo tortuka mergvakariui.Gal kas turite linksmu ideju nuotraukyciu formai tortui.Siaip noreciau ne gulincio forma daryti thumbup.gif gal kas patartu aciu labai

pasiguldyk vyra arba drauga ir lipdyk hihihi.gif o,jei rimciau,nzn kaip as su tokia uzduotim susidorociau doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 05 02, 11:47)
Sveikos merginos.sio menesio gale gryzta drauge is amerikos po 15 metu doh.gif ,gal turite kokiu ideju kaip papuosti torta tokia proga? Neturiu isvis minciu jokiu verysad.gif

As tokiai progai daryciau krepsi su gelem ar kokia "alia puokste" Moteriai geliu niekada nebus per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau ka nors ypatingo padaryti g.gif
Atsakyti
Tai jei Jūs jos 15 metu nematėte tai jai viskas bus ypatinga mirksiukas.gif
Atsakyti