Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 18, 13:37)
Sveiki,
gal galite padeti. Reikia torto vaikinui kuris megsta muzika ir BMW, kartais didzejauja. Koks papuosimas tiktu?  g.gif
Aciu uz pagalba  4u.gif

http://www.google.ie...&...024&bih=590

http://www.google.ie...e...mp;aql=&oq=
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 18, 16:49)

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
ieškau paprasto recepto torto šonams puošti su konditeriniu maišeliu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,gal galite prašau man įmesti RIKOTOS SŪRIO TORTO SU VYŠNIOM receptą.Nerandu niekaip,jau net pavargau ieškot .
Ačiū
Atsakyti
Sveikos visoms, gal galit ka patarti, kaip papuosti torta merginai 12 metu proga. Esu tik pradedancioji, todel noreciau ko nors nesudetingo. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai fainas velykinis zuikis! arteja mazules gimtadienis ir galvoju reik koki zveriuka sutverti, bet niekad nedariau tu 3D tortu. Technologija isivaizduoju, bet kaip suprantu po apipjaustymo lieka begalybe torto ir kremo mases; tai kur det ta makalyne? Ismetat?
Atsakyti
Gal kas turite minciu, kaip, t.y. su kieno pagalba, israizytas sis kailiukas?
user posted image
Atsakyti
Labas mergytės,gal pagelbėtumėt-reikia receptuko ir nuotraukyčių vieno kasnio pyragėlių-dažniausiai būna biskvitiniai su sviestiniu pertepimu....kažkur mačiau,bet neranduu...kažkuri neseniai buvo kepusi... schmoll.gif 4u.gif
user posted image
tipo tokie,va kažką radau,bet buvau mačius gražesnių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryt: 25 balandžio 2011 - 16:56
QUOTE(auroryt @ 2011 04 25, 16:49)
Labas mergytės,gal pagelbėtumėt-reikia receptuko ir nuotraukyčių vieno kasnio pyragėlių-dažniausiai būna biskvitiniai su sviestiniu pertepimu....kažkur mačiau,bet neranduu...kažkuri neseniai buvo kepusi... schmoll.gif  4u.gif

tipo tokie,va kažką radau,bet buvau mačius gražesnių...

Paziurek temoje "Tortai" pirmame puslapyje yra nuotrauka, gal kuri is merginu juos ir dare mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū būtent šitie ir stovėjo mano akyse,ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 04 19, 13:01)
ieškau paprasto recepto torto šonams puošti su konditeriniu maišeliu 4u.gif

Viršutinėje papuošimų temoje be komentarų yra kremų receptai tortams puošti, tai gali būti šarlotės kremas, plikytas, plakta grietinėlė, ganašas, beze tiek tradicinė, tiek šlapia. Pasirinkite pagal torto sudėti ir savo skonį.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Turiu labai dideli prasyma,gal glit imesti tortuku pavyzdziu su telefonais??? Labai skubiai reikia sad.gif
Atsakyti