Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(dome @ 2011 04 09, 20:03)
Merginos gal galetumet imesti nuoroda kaip pasidaryti atversta knyga. Ieskojau ilgai,bet nieko konkretaus neradau  schmoll.gif

gal cia ka rasi mirksiukas.gif

knygos

ir dar knygos
Atsakyti
Aciu labai jurate smile.gif
Atsakyti
kazkas prase ideju su velykom
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roza_: 10 balandžio 2011 - 10:52
Na ir grožiai wub.gif net valgyt tokius būtų gaila hihihi.gif
Atsakyti
lengviau yra kai kas pasako,ko noretu,kokia tema torciuko,o vat savaitgaliui noriu padaryti savo sunui 18gimtadienio proga ir niekaip nesumastau,ka cia tokio grazaus papuosus,pasiulykit ideju,aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal esat dariusi kuri tortuką-šuniuką? Aš tik meškiuką dariau, bet niekaip neišgalvoju kaip šuniuką išraityt ir intere nelabai ką savo jėgoms radau schmoll.gif
Atsakyti
Gal pades wink.gif

suo

suo

suo

QUOTE(aize @ 2011 04 12, 19:44)
Sveikutės 4u.gif

Gal esat dariusi kuri tortuką-šuniuką? Aš tik meškiuką dariau, bet niekaip neišgalvoju kaip šuniuką išraityt ir intere nelabai ką savo jėgoms radau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 04 11, 21:22)
lengviau yra kai kas pasako,ko noretu,kokia tema torciuko,o vat savaitgaliui noriu padaryti savo sunui 18gimtadienio proga ir niekaip nesumastau,ka cia tokio grazaus papuosus,pasiulykit ideju,aciu smile.gif

http://www.google.ie...m...024&bih=590
Atsakyti
Aciu MILUX 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 04 12, 20:36)

ačiū labai 4u.gif wub.gif vizija ir mintys jau galvoje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,galvoju koki cia reikes torta pasidaryti ant velyku,nes as tik pradedanti kepeja tai nezinau kaip cia ir papuosti
g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu valanda laiko sugalvoti kur padeti ta cigara ant torto.Bukit geros patarkit man. Aciu! Ir ar gerai raides sudetos?

user posted image

Atsakyti