Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

papuošimų temoj man rodos tikrai olestos yra įdėta kaip ji daro
http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
dabar gerai isispitrijau,kad vienkartines taures,o as pagalvojau,kad kai aisingas sustingsta,tas taures reikia "iskrapstyti" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kokius tortus gaminsit Velykoms? Norisi seimai kazko jaukaus tokiai sventei, bet tai bus mano 5 tortas, taciau puostas, gal 2 blush2.gif Galvoju, kas cia man pavyktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2011 03 29, 17:40)
Sveikos smile.gif
Kokius tortus gaminsit Velykoms? Norisi seimai kazko jaukaus tokiai sventei, bet tai bus mano 5 tortas, taciau puostas, gal 2 blush2.gif  Galvoju, kas cia man pavyktu blush2.gif

Velykoms cia pasiziurek ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 29 kovo 2011 - 18:56
mergaites kaip angliskai svocios tortas ir rusiskai verteju isvertus nemeta, prasau pagelbekit kaip rasyt, aciu
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 03 29, 19:13)
mergaites kaip angliskai svocios tortas ir rusiskai verteju isvertus nemeta, prasau pagelbekit kaip rasyt, aciu

kad pas ju tokiu nera, tik vestuvinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif artėja draugės manikiūrininkės gimtadienis ir nesugalvoju kaip tą jos hobi perkelti ant torto g.gif Gal turit minčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 03 30, 12:24)
Sveikos wink.gif artėja draugės manikiūrininkės gimtadienis ir nesugalvoju kaip tą jos hobi perkelti ant torto  g.gif  Gal turit minčių?  4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
su lako buteliuku gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite ideju kaip padaryti torta varle ar kazka panasaus su varlem kad butu. Aciu
Atsakyti
va kiek varlyciu bigsmile.gif
http://www.google.ie...m...016&bih=582
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2011 03 29, 18:40)
Sveikos smile.gif
Kokius tortus gaminsit Velykoms? Norisi seimai kazko jaukaus tokiai sventei, bet tai bus mano 5 tortas, taciau puostas, gal 2 blush2.gif  Galvoju, kas cia man pavyktu blush2.gif

Pernai pries Velykas,viename rusu forume(is jo labai daug nuorodu yra tortu puosimo temoj) radau labai ydomu torta - ant pagalveles stovi Faberge kiausinis.Vaizdas buvo tikrai labai grazus.Va tik nesiryzau igyvendint,save pateisindama,kad neliko laiko,nespejau isigyt dazu ir t.t. Siemet gal pasitaisysiu.
Atsakyti