Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 27, 00:30)
na ziurint ka jis megsta.gal futbola ar krepsini-tada kamuoli.gal rali-tada masina lenktynine.gal kokius multinus ziuri-simpsonai,zmogai vorai  biggrin.gif  pokemonai ir kiti baubai  biggrin.gif

vat kas ir blogiausiai kad tiesiogiai nepaklausiau a mačiute kraipo pečius, o aš dabar galva suksiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 16:17)
vat kas ir blogiausiai kad tiesiogiai nepaklausiau a mačiute kraipo pečius, o aš dabar galva suksiu mastau.gif

o pasidometi negali?man butu sunku kazka sukurti tokio amziaus zmogeliukui nieko apie ji nezinant-toks jau nei vaikas,nei paauglys
Atsakyti
ar tiktu laivas su piratais g.gif turbut teks susisiekti su mačiute g.gif
Atsakyti
tiktu smile.gif bet susisiek mociute ir neliks abejoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės gelbėkit , reikia torto su taurėm jauniesiems , bet tortas turi būt ne baltas , gal kokių minčių ar foto turit , o tai jei tortas ne baltas tai negi taures ir pagal torto spalvą dekuoruot , nu man vistiek baltu aisingu būt gražiau , būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą 4u.gif
Atsakyti
nezinau ar tiks, bet esu darius stai toki, su skyle sampano buteliui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū spyglis 4u.gif , bet pamiršau paminėt tortas turi kvadratinis būti ar stačiakampis , labai gražiai taurės papuoštos , pasikopinau , nebūč pagalvojus , kad su gėlytėm puošt , dėkui wub.gif
Atsakyti
[quote=spyglis2,2011 03 28, 20:24]
nezinau ar tiks, bet esu darius stai toki, su skyle sampano buteliui ax.gif

spygliuk,o,kaip tas taures su aisingu reikia paisyti-ant tikru tauriu? ar virsutinej temoj yra kokia nuoroda,nes neradau g.gif
Atsakyti
cia paisyta aisingu ant vienkartiniu tauriu. ju yra kiekvienoj maximoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 29, 13:19)
cia paisyta aisingu ant vienkartiniu tauriu. ju yra kiekvienoj maximoj 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
su taurėm tikrai yra, ir cipciukas be galo gražius darė, tikrai google kažkaip reik įvesti bus, nes su taurėm man gražu, bet niekas neprašo smile.gif)
dabar ir aš prašau pagalbos
VyRUi 29, puošti kaip noriu, galvoju su šlažia bezė bandysiu ką nors. tai nes varbus kaip, bet reik apie keturis kg, tai galvoju galiu dviaukštį padaryt, arba kaip buna du apvalūs gražiai vienas prie kito priglausti. gal kas turit kokių minčių?? būtų labai ačių, nes jau ryt reik daryt smile.gif tortukus, tai nežinau kokius biskvitėlius keptis smile.gif
Atsakyti
merginos , nerandu kaip reikia padaryt tą šokoladinę tvorelę? g.gif gal galit kas kokią nuorodą įmest 4u.gif
Atsakyti