Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

man tai tas su spurga gražiai atrodo,tik ten figūrėlės nelabai gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 07:27)
bigsmile.gif negali būt  blink.gif

o galima so konkretesniais pvz... norčšiau sofos su visa šeimyna, bet jei daryt tortą sofą tai fygureles labai dideles gausis...

kažkas čia iš mūsų formavo bartą  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kodėl didelės , daryk fotelį ant apvalaus torto , ar būtina 3D daryti ....man šiti fainuoliai wub.gif

user posted image

user posted image .... user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 26 sausio 2011 - 11:12
ačiū bigsmile.gif jau buvau nusporendus visgi na,palauk temą pasirinkt (nes nori arba tokio arba simpsonų), bet tas riūžavas tai dvimetinukei labai vilioja g.gif na reiks pasimėgint ką lengviau nulipdyt... nes figurėlės ne mano arkliukas doh.gif
Atsakyti
ka galima butu padaryt 14 metu merginai? nesidomi dazymais, labai paprasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2011 01 26, 12:56)
ka galima butu padaryt 14 metu merginai? nesidomi dazymais, labai paprasta blush2.gif

Na bet juk ji vis tiek , kažkuo domisi , kažką mėgsta ...pagal tai daryk .
Atsakyti
o as va ieskau idejos bet nerandu, tai gal padetumet, reikia torta puosti jubiliejuj , reikalavimu jokiu biggrin.gif spalva kad butu bordine, na ne viso torto o detaliu g.gif
Atsakyti
Tikrai čia rasi .... http://www.google.lt...r...l=&oq=cake
Atsakyti
o jei aciu Cipciuk 4u.gif ten tikrai rasiu thumbup.gif
Atsakyti
Drauge isidarbino imoneje kuri gamina plastikines lenteles,prirasymui reikia 2 tortu vieno valdziai kito darbuotojams kaip pauosti neisivaizduoju bandziau klausineti sake pas juos ten tik lenteles visokios krovimomasinos ir viskas g.gif
Atsakyti
Na joooooooooo unsure.gif ....žinok ir google nieko nemeta tema lpastiko lentelės .... ką čia sumislinus mastau.gif ....gal jie turi kokį savo ženklą ? na tipo herbą , užrašą , inicialus ?
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 23:03)
Na joooooooooo  unsure.gif ....žinok ir google nieko nemeta tema lpastiko lentelės .... ką čia sumislinus  mastau.gif ....gal jie turi kokį savo ženklą ? na tipo herbą , užrašą , inicialus ?

Aciu Cipciuk kad taip greit paraset 4u.gif
Imones pavadinima atsiunte ,sake tai norvegu firma ieskojau per google nieko irgi neradau lenteliu tema verysad.gif
Gal dar kas matet internete kaip tos masinos atrodo kur viska kelia na tokios kaip su sakem?
Ir dar dvieju tortu reikia... su savo norais viena diena mane drauges pribaigs doh.gif
Atsakyti