Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 12, 00:45)
Reikia : ...pliažas , palmės , guli du ir deginasi ...moteris ir vyras , dėkui  4u.gif

Cipciuk, cia pliazas su palmem

Red69,pusmecio proga daryciau torta su mintim - laimingo starto pradzia.Na,gal koki kelia su pora ,nuejusia pora zingsniu to kelio ar pan. Nerandu tos minties atvaizdo.
Atsakyti
Merginos S.O.S. man pastaruoju metu ryškiai su fantazija nekas... reikia iškepti draugei tortą(24sukakoja) ,svarbiausiai,kad būtų nesudėtingas ir kol padarysiu nepražilčiau, gali būti šmaikštus... pomėgiai nuo mašinų, rūbų iki futbolo... na svarbiausiai, kad būtų lengvi įgyvendinamas ne profei blush2.gif labai lauksiu pasiūlymų ir patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 13 kovo 2011 - 19:46
QUOTE(rembiene @ 2011 03 13, 20:45)
Merginos S.O.S. man pastaruoju metu ryškiai su fantazija nekas... reikia iškepti draugei tortą(24sukakoja) ,svarbiausiai,kad būtų nesudėtingas ir kol padarysiu nepražilčiau, gali būti šmaikštus... pomėgiai nuo mašinų, rūbų iki futbolo... na svarbiausiai, kad būtų lengvi įgyvendinamas  ne profei  blush2.gif labai lauksiu pasiūlymų ir patarimų  4u.gif

daryciau futbolo kamuoli pusini ir aprisciai madinga skarele su masinytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 13, 22:24)
daryciau futbolo kamuoli pusini ir aprisciai madinga skarele su masinytem ax.gif

idėja gal ir nieko, bet visko suplakt į vieną nenorėčiau biggrin.gif čia aš kaip pavyzdį daviau, kad mergiotė gan universali biggrin.gif kažkaip labai linkstu prie minties kad kokį sexy baiboką paguldyt nuogą arba ne biggrin.gif gal kokių pavyzdėlių turėtumėt blush2.gif ? (nu kas čia man pasidarė, visiškai ieškot nebemoku...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 14 kovo 2011 - 13:13
QUOTE(rembiene @ 2011 03 14, 14:11)
idėja gal ir nieko, bet visko suplakt į vieną nenorėčiau biggrin.gif čia aš kaip pavyzdį daviau, kad mergiotė gan universali biggrin.gif kažkaip labai linkstu prie minties kad kokį sexy baiboką paguldyt nuogą arba ne biggrin.gif gal kokių pavyzdėlių turėtumėt  blush2.gif ? (nu kas čia man pasidarė, visiškai ieškot nebemoku...)

maniskis ax.gif
user posted image
tik foto spalvos iskraipytos smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vaje, net gaila tokių valgyt būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2011 03 14, 22:41)
Vaje, net gaila tokių valgyt būtų smile.gif

tokius nuo apacios reik valgyt,kad nebutu gaila biggrin.gif
Atsakyti
merginos HELP help.gif help.gif

gal kur radote vaizdines medziagos kaip suformuoti 3D liutuka arba tigriuka... o gal turite minciu kaip tai padaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2011 03 14, 22:21)
merginos HELP  help.gif  help.gif

gal kur radote vaizdines medziagos kaip suformuoti 3D liutuka arba tigriuka... o gal turite minciu kaip tai padaryti? ax.gif

Liutukas
Tigriukas
4u.gif O cia vienas pavyzdukas-labai jau jis man simpatiskas.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 14 kovo 2011 - 23:42
Labas merginos,gal kuri pagelbesit man,nes turiu prasyma torto COOKIE MONSTER veikejo,susiradau kaip jis atrodo,tos babauziukas melynas,bet kaip cia unsure.gif ji reiktu perteikti ant torto g.gif
labai grazus DIVIA parodytas liutukas,jautoks fainuolis, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 03 14, 23:48)
Labas merginos,gal kuri pagelbesit man,nes turiu prasyma torto COOKIE MONSTER veikejo,susiradau kaip jis atrodo,tos babauziukas melynas,bet kaip cia  unsure.gif ji reiktu perteikti ant torto  g.gif
labai grazus DIVIA parodytas liutukas,jautoks fainuolis, smile.gif

Cookie Monster
Atsakyti