Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

ka galetu sugalvot :vienas tortas ir sesutei (7m) ir broliukui (1m)?
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 03 08, 00:07)

per BBC vaiku programa rodo toki multik apie vyresni broli Charlie ir maza jo sesute Lola, manau tiktu http://www.google.lt...=...280&bih=709
Papildyta:
dar toks paprastutis user posted imageuser posted image
sita ideja nebloga user posted image
na dar ideja, paprastas tortukas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 08 kovo 2011 - 00:40
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 07, 17:34)
Oij kokia mano broliene reikli... Ji nori,kad pats tortas butu gele. Turiu caro maro p.. laiku geles forma.Tai joj iskepsiu,apdzibuosiu,vidurys geltonas,lapeliai balti,pridesiu zalia koteli su lapeliais ir ant virsaus uzdesiu boruze bigsmile.gif , ir gal sypsenele nupiesti,kad linksmesnis atrodytu g.gif

Kažkada dariau tokią , gal tiks blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(laimiene @ 2011 03 07, 23:07)

user posted image
Atsakyti
merginos, gal galit kokiu minciu pameteti piršlių tortui? Nebuvau niekada piršlienė, tai nelabai isivaizduoju, koks turetu but ir nelabai kokiu pavyzdziu randu unsure.gif
Butu gerai baltas. Jei is dazytu, tai kazkas pastelinio.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 03 08, 09:44)
merginos, gal galit kokiu minciu pameteti piršlių tortui? Nebuvau niekada piršlienė, tai nelabai isivaizduoju, koks turetu but ir nelabai kokiu pavyzdziu randu  unsure.gif
Butu gerai baltas. Jei is dazytu, tai kazkas pastelinio.

tai kiek suprantu svocios tortas tai tas su skyle sampanui arba su sampano taurem, googlis vien sm kepejeliu tortus rodo biggrin.gif
va iskapciau Spygliuko torta iskart ir su tuo ir su tuo user posted image
o cia Olestos tortas, tau kaip tik nes faktiskai be spalvu ax.gif user posted image

atleiskit mergaites kad jusu tortukus be leidimo eksponuoju blush2.gif
Atsakyti
Aš piršlienėms irgi tokius dariau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O geras, net nebuciau pagalvojus del tauriu bigsmile.gif

julioske, Cipciuk, aciu uz idejas bigsmile.gif

Cipciuk, tas paskutinis baltas tai atsiduociau nedraugavus uz toki grozi... biggrin.gif Tobulas mano akiai..

julioske, labai superine ideja del sampano butelio viduryje, nebuvau macius tokiu net bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 03 08, 12:18)

Cipciuk, tas paskutinis baltas tai atsiduociau nedraugavus uz toki grozi...  biggrin.gif Tobulas mano akiai..

Tai sėkmės darbuojantis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 03 08, 13:18)
O geras, net nebuciau pagalvojus del tauriu  bigsmile.gif 

julioske, Cipciuk, aciu uz idejas  bigsmile.gif

Cipciuk, tas paskutinis baltas tai atsiduociau nedraugavus uz toki grozi...  biggrin.gif Tobulas mano akiai..

julioske, labai superine ideja del sampano butelio viduryje, nebuvau macius tokiu  net  bigsmile.gif

Cipciuk, klausimelis dar - ant tauriu aisingas? g.gif
Atsakyti
Ir gėlės ( pieštos ) ant torto , taip pat - aisingas smile.gif...visur jisai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 08 kovo 2011 - 12:23
kepejeles,man labai reikia jusu pagalbos,patarimo.as suprandu kaip suformuoti bet ka is medaus torto,nes jiems kepti forma nereikalinga.bet kaip iskepti "Rafaelo"bisvitus ivairiu dydziu darant barbe?kaip jus tai darote? ir dar vienas klausymelis kur gali butu paziureti kaip suformuoti torta knyga.is anksto labai aciu
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 03 08, 01:15]
Kažkada dariau tokią , gal tiks blush2.gif

[img]http

o taip ,sitas jau tiktu. Bet turbut gelytes lapelius baltus reik daryti,o viduri orandzini bigsmile.gif

Aciu cipciuk,sitoki ir kepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti