o ko noret, kai 90 tai neaisku ar is gimtadienio tiesiai i karsta neguldys, cia apsidrausta visom progom (na jei ka neisizeiskit, mano toks humoro jausmas)
o ko noret, kai 90 tai neaisku ar is gimtadienio tiesiai i karsta neguldys, cia apsidrausta visom progom (na jei ka neisizeiskit, mano toks humoro jausmas)
Sveikutes. Sestadieniui reikia man iskepti torta,kad butu ramune. Gal turite kokiu minciu ar pavyzdziu? ir butu geriau,kad puosimas butu beze,ar grietinele.
aciu merginos uz tortu pavyzdzius , bandysiu kazka meistraut
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 07, 13:13)
Sveikutes. Sestadieniui reikia man iskepti torta,kad butu ramune. Gal turite kokiu minciu ar pavyzdziu? ir butu geriau,kad puosimas butu beze,ar grietinele.
o jei uztupdysit kokia bitute ar boruzele, is vis graziai atrodys.
beje , jei atmintis nepaveda cipciukas ir migle79 yra darius labai grazu torta su ramunem paziurekit pas jas albume Papildyta:
Oij kokia mano broliene reikli... Ji nori,kad pats tortas butu gele. Turiu caro maro p.. laiku geles forma.Tai joj iskepsiu,apdzibuosiu,vidurys geltonas,lapeliai balti,pridesiu zalia koteli su lapeliais ir ant virsaus uzdesiu boruze , ir gal sypsenele nupiesti,kad linksmesnis atrodytu