Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(kutvela @ 2011 03 05, 17:07)
sveikos kepejeles, arteja mociutes 80 metu jubiliejus, gal galetumet mestelt kokiu ideju tortu tokiai progai? Is anksto aciu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 05, 23:50)

Jau sitas tai man toks gedulingas atrodo tongue.gif
Atsakyti
Juostelę galima dėti bordo , čia tokia tamsi uždėta doh.gif ...žmonės visai kvankt stupid.gif ...žmogui 90 metų , tamsų kaspiną riša lotuliukas.gif ....lysk greičiau graban doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 kovo 2011 - 23:12
QUOTE(DaivaVe @ 2011 03 06, 00:08)
Jau sitas tai man toks gedulingas  atrodo  tongue.gif

o ko noret, kai 90 tai neaisku ar is gimtadienio tiesiai i karsta neguldys, cia apsidrausta visom progom lotuliukas.gif (na jei ka neisizeiskit, mano toks humoro jausmas)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 06, 00:11)
Juostelę galima dėti bordo , čia tokia tamsi uždėta  doh.gif ...žmonės visai kvankt  stupid.gif ...žmogui 90 metų , tamsų  kaspiną riša  lotuliukas.gif ....lysk greičiau graban  doh.gif .

QUOTE(julioske @ 2011 03 06, 00:11)
o ko noret, kai 90 tai neaisku ar is gimtadienio tiesiai i karsta neguldys, cia apsidrausta visom progom lotuliukas.gif  (na jei ka neisizeiskit, mano toks humoro jausmas)

ir krepselis geliu irgi turbut neveltui padetas lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

unsure.gif ...ar man visai ne kas , bet man ir šiti neša į gedulingus , tos puokštės , kaip ant karsto viršaus padėtos
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikutes. Sestadieniui reikia man iskepti torta,kad butu ramune. Gal turite kokiu minciu ar pavyzdziu? ir butu geriau,kad puosimas butu beze,ar grietinele.
Atsakyti
aciu merginos uz tortu pavyzdzius , bandysiu kazka meistraut 4u.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 07, 13:13)
Sveikutes. Sestadieniui reikia man iskepti torta,kad butu ramune. Gal turite kokiu minciu ar pavyzdziu? ir butu geriau,kad puosimas butu beze,ar grietinele.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia ne ramune,bet galima padaryt su ramunem
user posted image
Papildyta:
tiesa pasakius tai puostu ne mase graziu neradau, graziausi ir daugiausia puosta mase rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 07 kovo 2011 - 12:47
Aciu. Man tas geltonas su bite patiko.Aplamai as megstu pastelines spalvas,tada tortas gardziai atrodo bigsmile.gif .Cia 2 metuku mergytei reikia padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 07 kovo 2011 - 12:51
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 07, 13:50)
Aciu. Man tas geltonas su bite patiko.Aplamai as megstu pastelines spalvas,tada tortas gardziai atrodo bigsmile.gif .Cia 2 metuku mergytei reikia padaryti.

tai gal is situ kas tiks
user posted image
user posted image o jei uztupdysit kokia bitute ar boruzele, is vis graziai atrodys.
beje , jei atmintis nepaveda cipciukas ir migle79 yra darius labai grazu torta su ramunem wub.gif paziurekit pas jas albume 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 07 kovo 2011 - 13:05
Oij kokia mano broliene reikli... Ji nori,kad pats tortas butu gele. Turiu caro maro p.. laiku geles forma.Tai joj iskepsiu,apdzibuosiu,vidurys geltonas,lapeliai balti,pridesiu zalia koteli su lapeliais ir ant virsaus uzdesiu boruze bigsmile.gif , ir gal sypsenele nupiesti,kad linksmesnis atrodytu g.gif
Atsakyti