Įkraunama...
Įkraunama...

SOS .... gal turite foto ir minčių ? ....

QUOTE(Divia @ 2011 02 15, 19:14)
Gal tiks kas?  mirksiukas.gif

Ačiū, dariau ramunes..nesigavo man nei orchidėjos,nei aguonos,praktikos reikia,ne skubos darbas čia unsure.gif
Ir ramunės ne iš pirko kart gavosi,lapeliai vienas po kito padarė "myli-nemyli",tada gaminau iš kitos masės,tai viskas buvo normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 02 19, 12:57)
Ačiū, dariau ramunes..nesigavo man nei orchidėjos,nei aguonos,praktikos reikia,ne skubos darbas čia  unsure.gif
Ir ramunės ne iš pirko kart gavosi,lapeliai vienas po kito padarė "myli-nemyli",tada gaminau iš kitos masės,tai viskas buvo normaliai smile.gif

red69,maciau tavo torciuka su ramunem-ramunytes labai nuostabios gavosi.. 4u.gif wub.gif bis.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal turit kokių minčių tortui tema: grįžtu į darbą g.gif mergina nori į darbą atsinešti po motinystės atstogų torčiuką.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 02 20, 12:55)
Sveikutės, gal turit kokių minčių tortui tema: grįžtu į darbą g.gif  mergina nori į darbą atsinešti po motinystės atstogų torčiuką.

kol kas nesusiformavusi bet mintis - vel sesti ant zirgo. kazkoki panasu paveiksliuka, kur ji sedi ant kad ir zaislinio arkliuko (motinystes simbolis) o ji su darbiniais rubais, kokie ten jai pagal profesija priklauso (pvz kostiumelis ir didelis portfelis). g.gif
Atsakyti
ĮVAIRŪS SKAIČIAI ....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Čia pilna ..... http://www.google.lt...r...=&oq=cakes
Atsakyti
mergaites,man labai reikia Jusu pagalbos reikia torto 30vyrui.bet tas tortas turi buti 3ir 0 formos .gal kuri daret ar gal kur matet kaip tai turetu atrodyti?is anksto labai aciu
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 20, 15:08)
mergaites,man labai reikia Jusu pagalbos reikia torto 30vyrui.bet tas tortas turi buti 3ir 0 formos .gal kuri daret ar gal kur matet kaip tai turetu atrodyti?is anksto labai aciu

Virs Jusu posto 30 skaiciu net keli variantai doh.gif
Atsakyti
aciu cipciukeli,kaip jus manot kiek toks tortas gali svert.As tik pradedancioji tortus tik savo draugu ratau kepu,o cia net pasimeciau kai tokio paprase.Bijau nuvilti ta moteryte ji mat savo geram draugui nori staigmena padaryti.Galvoju viena padaryti meduti,o kita skaiciu rafaelo.tik kaip ji isformuoti medutis tai ne problema o va rafaelo tai dar neteko.ir su apdendimu neaisku,pastilazo nekarto nesu dariusi.Kaip Jus manot,ar neperdaug as cia uzsisvajojau
Papildyta:
as parasiau ir tada tik atsidariau o cipciukas musu labai greita pirma manes juos ten man ir idejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 20, 15:28)
aciu cipciukeli,kaip jus manot kiek toks tortas gali svert.As tik pradedancioji tortus tik

Prašau , kad tik mačytų biggrin.gif .

Dėl svorio sunku pasakyti , matai tortai yra visokių sunkumų , o be to nežinau kokio ilgio piešies apipjaustymui numeriukus .

Tik žinai , kai darosi iš dviejų rūšių , kartais atsitinka , kad vienas mirkdamas susėda vienaip kitas kitaip ...vienas pasiduoda į plotį kitas , ne ....aš stengiuosi įkalbėti daryti vienodus abu , net buvo atvejis , kai turėjau maskuoti susėdusį vieną skaičių , gavosi gražiai , bet papuošimą turėjau keisti ne prašančio naudai , o išsigelbėjimui , visos gėlės teko žemesniam tortui , o kitas liko plikas . tongue.gif
Atsakyti
red69,is kokios mases tau gavosi normaliai?
As si savaitgali bandziau daryti gelytes is mases skirtos figurelem,atrodo Asseni receptas. Tai man kol minkau atrodo superine,bet kai reikia dirbti su gelytem,ji pradeda truputi luzineti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 19, 21:37)
o man idomu pasidare... ax.gif  dauguma juk kepat tortus kazkam,ne vien sau. negi del tortu pirkot specialiai dar 1 saldytuva?  smile.gif   nu man tai pvz vakar vos tilpo kempiniukas vienoj lentynoj,kitoj sakura,o kitur jau naminis maistas-vietos daugiau nerasta  smile.gif 
nu as cia,aisku,nelabai i tema  ax.gif

Na,aš pvz,kai daugiau tortų turiu,tai laikau garaže,kol vėsu,o kai šilčiau,tai tenka šaldytuvą kraustyt...Pas mus 6 asmenų šeima,daug ir maisto pridėta,tai gerai,kad dar ir mašininį šaldytuviuką turim,tai sukišu viską,kas labiausiai reikalinga ten,kol tortai šaldytuve.Ir pas mus šaldytuvas 2 durų,amerikietiškas,tai 3 tortai drąsiai telpa smile.gif

QUOTE(dome @ 2011 02 20, 14:58)
red69,is kokios mases tau gavosi normaliai?
As si savaitgali bandziau daryti gelytes is mases skirtos figurelem,atrodo Asseni receptas. Tai man kol minkau atrodo superine,bet kai reikia dirbti su gelytem,ji pradeda truputi luzineti  verysad.gif

Bandžiau iš pastilažo dengimui,nutrupėjo,nors dengėsi masė gražia,elastinga,bet gėlytės šiuo atveju nesilaikė,tai pastilažą dariausi lipdymui,tai viskas normaliai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 20 vasario 2011 - 16:40
QUOTE(neli @ 2011 02 20, 12:55)
Sveikutės, gal turit kokių minčių tortui tema: grįžtu į darbą g.gif  mergina nori į darbą atsinešti po motinystės atstogų torčiuką.

visa diena vaikus ziuredama galvojau ka daryciau tongue.gif va papiesiau kelis eskizus, pirmas kaip ir sakiau ant arkliuko karjeriste joja i darba, is portfelio isbyrejo barskutis, buteliukas ir soske, tik cia piesiau figureles ant torto, o ne paveiksliuka, bet principe ideja aiski ax.gif
user posted image
antra mintis, - pionieriaus raudona zvaigzdute ant torto o vidury parasyta 'visad pasiruosus (vel)'
user posted image
trecia mintis portfelis, is po kurio kyso buteliukas ir barskutis, kaip pasibaigusio etapo simboliai ax.gif
user posted image
ketvirta mintis kurios nei nepiesiau, tai 'svieziu ideju katilas' kuri ji atsinesa i darba po keliu metu atostogu, gaminciau panasiai kaip bokala ar puoda koki, o per jo virsu byra susikaupusios idejos, gali buti puta, gali buti mazu jos darbo atributu ax.gif

atsiprasau uz foto kokybe, printerio neturiu, fotkinau su telefonu ir koregavau koregavau, kad aiskiua butu. atsiprasau ir uz eskizu kokybe, nebuvo kada dailint, dicke siandien hiperaktyvi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 20 vasario 2011 - 20:29