Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 21:41)
As dar nieko ir nepazistu, tai man butu pirmas susipazinimo kartas, mes kol kas cia dviese ir teplanuojam, kol kitos priklys i sia tema...

lotuliukas.gif doh.gif nu vadinasi prie sampano rikiuojasi:
1. seima is 5
2. femme fatale
...

Atsakyti
as tikrai, butinai. tik is karto sakau, kad pirmadieniais-niekaip, o antradieniais nuo 18,00-19,00.laisva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nise: 18 vasario 2011 - 23:32
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 20:34)
beje, galit prijungt mane skype - e.s.777 gal greiciau susiorganizavimas vyks  drinks_cheers.gif

prisijungiau mirksiukas.gif

QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 21:26)
thumbup.gif  o kas jos nenori... darom mano atsikraustymo i siaulius proga  4u.gif  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 18, 21:41)
As dar nieko ir nepazistu, tai man butu pirmas susipazinimo kartas, mes kol kas cia dviese ir teplanuojam, kol kitos priklys i sia tema...

ne dviese tikrai tongue.gif

QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 18, 21:42)
lotuliukas.gif  doh.gif  nu vadinasi prie sampano rikiuojasi:
1. seima is 5
2. femme fatale
...

3. Nise
4. gi2lux
5. sidabrine plastake
6. mano kaimyne (kur pas nise buvo su leliuku)
..
berže, tryliktoji, aulina, airise, gzimailiene kaip jūs? kas dar g.gif

sidabrineplastake, gal tavo keimo kaimyne prisjungtų g.gif šiaip būtų faina pasikviesti ir kampinę mūsų kaimynę (kur prūdas yra)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 19 vasario 2011 - 00:17
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 19, 01:12)
prisijungiau  mirksiukas.gif
thumbup.gif
ne dviese tikrai  tongue.gif 
3. Nise
4. gi2lux
5. sidabrine plastake
6. mano kaimyne (kur pas nise buvo su leliuku)
..
berže, tryliktoji, aulina, airise, gzimailiene kaip jūs? kas dar  g.gif

sidabrineplastake, gal tavo keimo kaimyne prisjungtų  g.gif  šiaip būtų faina pasikviesti ir kampinę mūsų kaimynę (kur prūdas yra)

jungiames, jungiames mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas
nu ka, pabaliai? uzpustyti tikriausiai? smile.gif
merginos pas ka vaikai pradinukai, kokiose mokyklose mokotes? kaip pirmokeliam, ar yra prailgintos grupes, bureliai toj pacioj mokykloj? pasiziurejau, kad man jau ir prasyma i mokykla reikia tuo paciu rasyti...
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 19, 01:12)
berže, tryliktoji, aulina, airise, gzimailiene kaip jūs? kas dar  g.gif

sidabrineplastake, gal tavo keimo kaimyne prisjungtų  g.gif  šiaip būtų faina pasikviesti ir kampinę mūsų kaimynę (kur prūdas yra)

gal ir prisijungčiau thumbup.gif kokia kaimynė turi prūdą?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 21, 09:53)
Labas rytas
merginos pas ka vaikai pradinukai, kokiose mokyklose mokotes? kaip pirmokeliam, ar yra prailgintos grupes, bureliai toj pacioj mokykloj? pasiziurejau, kad man jau ir prasyma i mokykla reikia tuo paciu rasyti...

Maniskes i JUventa eina, ten su visais pianinais, chorais, tai be 15 val namo negrizta... Na, pirmokeliams gal siek tiek trumpiau...

Esu girdejusi, kazkokioje pietinio raj mokykloje yra iki pat 17-18 val uzsiemimai vaikams, jei tevai pageidauja... O dar jei salia darzeli rastum, tai visai gerai, pakeliui ziurek...
Atsakyti
sveikos. kai saltukas siandien spaudzia. ejau iki pilaites parduotuves-batoniuko, tai siaubas, kaip zandai nusalo.
ailina, junkis butinai. o siaip nelabai pagaunu-kada, kur???? jungiames , tai jungiames, bet kur???? ir kada????? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 21, 10:24)
Maniskes i JUventa eina, ten su visais pianinais, chorais, tai be 15 val namo negrizta... Na, pirmokeliams gal siek tiek trumpiau...

Esu girdejusi, kazkokioje pietinio raj mokykloje yra iki pat 17-18 val uzsiemimai vaikams, jei tevai pageidauja... O dar jei salia darzeli rastum, tai visai gerai, pakeliui ziurek...

idomu kurioje cia pietinio mokykloje? galvoju gal isvis is pradziu i pradine saulutes leisti.... o juventoje atskirtos pradines klases nuo vyresneliu? ta prasme vietos atzvilgiu? ir atrodo, kad i juventa tik grieztai pagal rajonus priima, kurie priklauso mokyklai? ar as neteisi?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 21, 08:53)
Labas rytas

Neužpustyti keliai pas mus, nuvalyta tongue.gif
Maniškė eina į Ragainės mokyklą, ji priklauso mums pagal rajoną. Ryte nuvežam, po pamokų grįžta su autobusu - stotelė šalia mokyklos, o namai irgi nebėra gatvių, autobusas visai šalia namų sustoja thumbup.gif

QUOTE(aulina @ 2011 02 21, 09:34)
gal ir prisijungčiau  thumbup.gif kokia kaimynė turi prūdą?

Aulina junkis drąsiai, senai besimatėm visos 4u.gif
sukantis į mano gatvę, ant kairės pusės kampinio sklypo yra namas, pas juos yra prūdas.
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 21, 10:24)

Nise dirba toj mokykloj mirksiukas.gif per susitikimą manau galės papasakoti plačiau bigsmile.gif
QUOTE(nise @ 2011 02 21, 10:50)
sveikos. kai saltukas siandien spaudzia. ejau iki pilaites parduotuves-batoniuko, tai siaubas, kaip zandai nusalo.
ailina, junkis butinai. o siaip nelabai pagaunu-kada, kur???? jungiames , tai jungiames, bet kur???? ir kada????? wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal pas seima? g.gif mano Gabrielė jau net klausė kada bus supermamų susitikimas ir kokia bus vakarėlio tema. Sako kai kitą kartą darysi pas mus, apsiūlyk suši temą lotuliukas.gif

seima
, kada pas tave galima daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 21 vasario 2011 - 14:25
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 21, 16:24)

Nise dirba toj mokykloj  mirksiukas.gif per susitikimą manau galės papasakoti plačiau  bigsmile.gif

Gal pas seima?  g.gif mano Gabrielė jau net klausė kada bus supermamų susitikimas ir kokia bus vakarėlio tema. Sako kai kitą kartą darysi pas mus, apsiūlyk suši temą  lotuliukas.gif

seima
, kada pas tave galima daryti  g.gif

Na, nuo visko is pradziu...
Busiu suismajacinus, jei pamatysiu , kad nise mano vaiku mokytoja doh.gif
Nieko blogo, aisku, idomu tik kazkaip... blush2.gif

Kada daryt, tai femme fatale prase jos atvykimo proga...
TAi, jei ji nori galim ir pas ja?

Jei pas mane:
Vakarelio tema, gali but susiai, tik pas mane, kaip suprantat negalesim dar gamint schmoll.gif (nera visiskai baldu)... Tektu atsinest viska gatava, o tai nelabai idomu, gamyba, cia ir yra pats malonumas, na.... jus sakykit.

Pas mane nebent is namu virduli isideciau, tai kavytes pasitaisytume...

Paparasiau vyro, kad stala su kedemis sustatytu, tai nukele, bet dar nesurinko.

Kedes yra tik 8 . O kiek musu bus? Gal uztektu?

Del Juventos, tai kartu visi mokosi ir mazgiai, ir didieji..

Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 21, 19:03)
Na, nuo visko is pradziu...
Busiu suismajacinus, jei pamatysiu , kad nise mano vaiku mokytoja doh.gif
Nieko blogo, aisku, idomu tik kazkaip... blush2.gif

Kada daryt, tai femme fatale prase jos atvykimo proga...
TAi, jei ji nori galim ir pas ja?

Jei pas mane:
Vakarelio tema, gali but susiai, tik pas mane, kaip suprantat negalesim dar gamint schmoll.gif (nera visiskai baldu)... Tektu atsinest viska gatava, o tai nelabai idomu, gamyba, cia ir yra pats malonumas,  na.... jus sakykit.
Pas mane nebent is namu virduli isideciau, tai kavytes pasitaisytume...
Paparasiau vyro, kad stala su kedemis sustatytu, tai nukele, bet dar nesurinko.

Kedes yra tik 8 . O kiek musu bus? Gal uztektu?

Del Juventos, tai kartu visi mokosi ir mazgiai, ir didieji..

Galim pas mane daryti laisvai drinks_cheers.gif tik turesit luktelt kol susideliosim daiktus wink.gif manau ant kovo 8 laisvai iseis smile.gif Susiu gamint nemoku, tai gautume mane pamokint drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 21, 15:24)
Nise dirba toj mokykloj  mirksiukas.gif per susitikimą manau galės papasakoti plačiau  bigsmile.gif

cool.gif drinks_cheers.gif oi laukiam susitikimo wink.gif
Atsakyti