Aš tai gaudžiau gražias saulėtas dienas ir padirbėjau sode,skynėm obuolius,braškes nuravėjau,aviečių prisirinkau.O šeštadienį dar buvau Saulėj koncerte.
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 03, 17:10)
Su bendradarbiais , tiesa miego klinikoj smagiai pasibuvom
Dirbti pradejai?
Papildyta:
QUOTE(nise @ 2011 10 03, 16:14)
nieko gero, aplink namus zujom, vakare saslikus kepem....tai ir visas savaitgalis.ejau penktadieni pro tavo namus, tai ciucka koks fainas pas tave
o roziu grozis 

nise, aciu uz komplimentus

Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 10 03, 20:52)
O šeštadienį dar buvau Saulėj koncerte.
kokiame koncerte?
[quote=aulina,2011 10 04, 09:53]
Dirbti pradejai?
Neeeee, kol nesueis laikas, dar neisiu.
Mes susitinkam ir nedirbdami... Sauni kompanija yra, smagu...
Dirbti pradejai?
Neeeee, kol nesueis laikas, dar neisiu.
Mes susitinkam ir nedirbdami... Sauni kompanija yra, smagu...

QUOTE(aulina @ 2011 10 04, 07:53)
kokiame koncerte?
Buvo koncertas skirtas senjorų dienai,koncertavo Šiaulių bigbendas.O antroj daly mūsų miesto Pučiamųjų orkestras ,jų koncertų nepraleidžiu niekada, reikia savus ir artimus palaikyt

O rytoj eisiu vėl į Saulę,ten koncertuos ir mūsų mokyklos mokiniai su miesto Kameriniu orkestru.
http://www.saule.lt/
Gal jau vandenį ir kanalizaciją pasijungėte? Aš šiandien pasirašiau sutartį

QUOTE(aulina @ 2011 10 18, 14:24)
Pas mus kanalizacija jau veikia, vanduo yra( is sulinio kol kas).
O ka tu toje sutartyje pasizadejai? Ir ka jie padaro po to, kai pasiresei?(skaitliuka koki pastato, ar kraneli koki paleidzia?)

TAi kada susibegam?
labutis
kas
už kitą trečiadienį/ketvirtadienį, spalio 26-27d?

kas

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 18, 14:11)
Pas mus kanalizacija jau veikia, vanduo yra( is sulinio kol kas).
O ka tu toje sutartyje pasizadejai? Ir ka jie padaro po to, kai pasiresei?(skaitliuka koki pastato, ar kraneli koki paleidzia?)
Jeigu turi miesto kanalizacija, tai ir sutarti esi pasirasiusi, juk taip?
Mes kol kas naudosimės tik kanalizacija, vanduo iš šulinio, ateityje norėčiau vandens tik maistui gaminti.
Sutartį pasirašiau, o turinį žadėjo atsiųsti paštu. Laukiu.. Manau standartinė.
Skaitiklį patys pasistatėme, kraniuką irgi, šiandien atvažiuos užplombuos, šį vakar pajungsime kanalizaciją

musu kanalizacija jau ir pajungta, bet naudojames be jokios dar sutarties pasirasymo. ryt kazka zada su vandeniu daryti, as nelabai ten domiuosi, nes MB viska tvarko. as tik prasiau, kad padarytu taip. kad galeciau kada noriu nesinaudoti miesto vandeniu, o pasijungti savo ir kad nereiketu moketi kai plauni masina, laistai darza. tai pas mus bus dar kazkoks skaitliukas ir prie sulinio ir dar kazkur, na , vienu zodziu bus 4 skaitliukai. ot aiskiai paaiskinau, bet jus protingos.... ane????
supratot mano minti. pas mus vel kasineja
siaubas, kada baigsis.dabar elektra tvarko, nes daromes jau nuolatine, tai laidus vedzioja.veda interneta sviesolaidini-tai vel kasineja.visa laime, kad trinkeliu nespejom susideti.kaimynai jau keikiasi
as uz susibegima
prisiderinsiu. o tiesa, pas ka???????

as uz susibegima

QUOTE(nise @ 2011 10 26, 21:09)
musu kanalizacija jau ir pajungta, bet naudojames be jokios dar sutarties pasirasymo. ryt kazka zada su vandeniu daryti, as nelabai ten domiuosi, nes MB viska tvarko. as tik prasiau, kad padarytu taip. kad galeciau kada noriu nesinaudoti miesto vandeniu, o pasijungti savo ir kad nereiketu moketi kai plauni masina, laistai darza. tai pas mus bus dar kazkoks skaitliukas ir prie sulinio ir dar kazkur, na , vienu zodziu bus 4 skaitliukai. ot aiskiai paaiskinau, bet jus protingos.... ane????
supratot mano minti. pas mus vel kasineja
siaubas, kada baigsis.dabar elektra tvarko, nes daromes jau nuolatine, tai laidus vedzioja.veda interneta sviesolaidini-tai vel kasineja.visa laime, kad trinkeliu nespejom susideti.kaimynai jau keikiasi
as uz susibegima
prisiderinsiu. o tiesa, pas ka??????? 

as uz susibegima

Tai ko tie tavo kaimynai, taip neapsigalvoje, kai kanalizacija kase galejo koki papildoma vamzduka pakasti....
O ta nuolatine elektra visiems vedzioja, ar cia tik isskirtiniams?
Pas mus vamzdis yra, tai gali kaisioti , ka nori, nebereikia trinkeliu ardyt...
As nebesuprantu, tai kada susitinkam?

QUOTE(nise @ 2011 10 26, 20:09)
musu kanalizacija jau ir pajungta, bet naudojames be jokios dar sutarties pasirasymo.
nise, negerai be sutarties kanalizacija naudotis

QUOTE(aulina @ 2011 10 27, 09:04)
nise, negerai be sutarties kanalizacija naudotis
Tau tai nebūdinga
Dėl susitikimo aš visada už 

Na, tai, kada ir kur? Gal rytoj?