Man atrodo pats laikas man baigti diskusijas sioje temoje. Esu tik eilinis vartotojas, ne pardavejas. Rinkausi indaplove analizuodamas uzsienyje daraomais testais ir uzsienio forumuose esanciais vartotoju atsiliepimais, kadangi pas mus dar mazai objektyviu atsiliepimu, kurie vartoja indaploves 10 metu ir daugiau. 3-5 metai patikimumu mazai kvepia, nors po tiek laiko jau technika buna moraliskai pasenusi. Pasirinkau siemens , atsizvelgiau i tuo metu skandinavoje vykusius testus. naudojame, patenkinti, rasiau jau ir anksciau, kad isplauna gerai be jokios chemijos, stengiames naudoti minimaliai be fosfatu skalbiklius. Neisskirsiu postu bosch,siemens vs AEG,elektrolux, taciau nesutinku su eiliniam vartotojui zinoma ir cia skleidziama dezinformacija, kad siemens-bosch neturi auto 45-65 programu-jas turi kiekviena indaplove, taip pat jau seniai nera mygtuku 3 in 1 all, ar kaip ten jos vadinasi, kadangi indaploves visas priemones skalbimo pasiima pagal poreiki. Siemens-bosch tinklo lietuvoje prekybos neturi normalaus ir nafik jo reikia, jei lietuvoje priversti pardavineti prekes pigiau, nes yra kitu gamintoju papigiajai, matyt reikalai pardavimuose ir taip geri. su servisu nesusiduriau, tik skambinau del patikslinimu. detales minejo, kad brangiai kainuoja, bet neturiu su kuo palyginti. Nenoriu kartotis taciau paieskokite ankstesnese temose, ten yra stebetos realios indaploves vandens sanaudos pagal skaitikli ir t.t.
Man asmeniskai Elektrolux neinponuoja, lyginant su Bosch ar Siemens, nes sias dvi kompanijas lyginti butu neetiska,nes jos skiriasi radikaliai kuriamu technologiju srityse, jas sieja tik tiek , kad gamina buitine technika.
Uzeikite i siu gamintoju oficialias svetaines ir palyginkite ka jos gamina ir uzsiima. Paliksiu tai spresti paprastam vartotojui, kad susidarytu nuomone, jei tingite ieskoti , pavartykite kelias temas atgal ir rasite argumentacija. diskutavom ir apie patikimuma ir t.t., naudokites paieskos sistema.
Elektrolux zenkla regejes ant snaiges saldytuvu, as nesakau, kad tai blogai-tai musu snaiges pripazinimo zenklas, nes elektrolux ant bent ko nededa savo logotipo, taciau norejau pasakyti tai, kad siemens ar bosch logotipo tikrai nepamatysite kitoje gamykloje.
Jus cia pardavejai galit perkasti gerkles vienas kitam beirodinedami kokia firma geresne, bet as rinkciausi indaplove siemens arba bosch, nes tai yra tikrai palyginus sudetingas irenginys buitineje technikoje, as tikrai nesigailiu 200lt sumokejes daugiau. Kainos indaploviu tikrai neuzkeltos, palyginus su bosch irankiais. Kokia kaitlente tikrai tarp gamintoju stipriai nesiskiria.
Neidomios man diskusijos vs-pries vs, prasau i mane kreiptis, kai norite info tik apie siemens-bosch indaploves,info apie jas prisrinkes daug,bet tik iki nauju metu, nes poto info pasens. Man lyginimai su kitomis siuo momentu neidomus, kai suges si tada vel spresiu kokia pirkti.
Papildyta:
QUOTE(adatiene @ 2011 07 12, 13:36)
Dujokauke, Naktibalda jeigu teisingai supratau pas jus indaplovės 45 cm. pločio.
Negaliu apsispręsti kokią pirkti ar 45 ar 60 cm pločio, vietos pakankamai, 3 asm., kaip ir pas visus kartais svečiai.
Galvoju gal užtenka ir siauresnės?
Kokia Jūsų patirtis.
tik 60cm, argumentai:
1. vandens, elektros nesutaupysite
2. 45 pasirinkimas skurdus
3 45 truksta vietos, puodus niekur sesukisit, jei netaisyklingai desite-neiplaus