1.
Bosch arba Siemens (siemens brangesnė. Aš turiu antrą bosch ir trečią kartą taip pat pirkčiau)
2. Būtiniausios yra visose
Dažniausiai pasitaikančios -
auto (dažniausiai naudojama),
padidintos temperatūras priskretusiems indams,
stkliniams indams, skalavimas. Patogu, kai yra
greitas plovimas, t.y. indai išplaunami ir išdžiovinami taip pat gerai kaip ir auto programa, bet per pusę laiko - taip sunaudojama daugiau energijos, tačiau kartais, kai reikia skubiai, labai praverčia.
Pusinė įkrova leis pigesnėm sąnaudom išplauti nepilnai užkrautą indaplovę - aš kažkada jos labai norėjau, tačiau dabar kai yra, nei karto nepasinaudojau
Papildomo džiovinimo f-ja papildomai išdžiovina indus - plastikiniai ir tefloniniai po įprastinio džiovinimo lieka drėgni (lieka vandens lašiukų), kartais vandens užsilieka ant vertikaliai pastatytų puodelių, kurių dugne yraįdubimas, tad su šia f-ja galima papildomai išdžiovinti tai, kas neišdžiuvo po įprastinio plovimo. Šią f-ją turi nedaugelis indaplovių. Nepasakyčiau, kad ji būtina, bet aš mielai norėčiau tokią turėti
Svarbi f-ja
laiko atidėjimas - taip indus galima išplauti naktį - niekam netrukdo garsas ir pigiau, jei turite dviejų laiko tarifų el.sk. Dar būna
mirkymo f-ja - prieš plaunant indus, indaplovė juos užpila vandeniu ir palaiko, kad išmirktų tai, kas priskretę, aš kažkaip jos nei kart nenaudojau.
Skardų plovimas - taip pat naudinga ir patogi f-ja.
Labai reikalingas dalykas -
stalčiaus aukščio reguliavimas. Maniškėje dar yra
papildomas stalčius įrankiams, kas labai patogu (daugumoje indaplovių įrankiai kraunami į tokį konteineriuką)
3. Man asmeniškai patogiau naudoti all-in-one tabletes nei atskirus ingridientus (pastarieji, sako, išeina pigiau). Kartais papildomai naudojus skalavimo priemonę - su ja geriau tviska ir išdžiūna indai, bet ir be jos yra viskas ok.
Niekada nededu indų su maisto likučiais (turiu omeny gabaliukus), kavos tirščiais.