Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 08 11, 11:03)
As irgi jau isigijau savo pirmaji paakiu kremuka, dabar noreciau pasiklausti,ar tepti ryte ir vakare,ar geriau kaip pradzioj dar po viena karta per diena ir kada geriau tepti,is ryto ar vakare? kaip jus manote?

pirk zele tipo. tepk rytas ir vakarais. as pati naudoju nuo 21m. kremukus paakiams. dabar man 31m.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 08 11, 14:35)
Pradžiai gali pabandyt, pavyzdžiui, "Anna Lotan" paakių gelį. Pilstomą nebrangiai parduoda VU vaistinėj Vilniuje. Kaune irgi turėtų būti ; kosmetologės taip pat prekiauja (nežinia, iš kur esi). Nesiryžtu ko stipresnio siūlyti jaunai odai biggrin.gif

va sita ir as rekomenduoju. nerealus!!!! gali nusipirkti nedideli kieki uz nedidele kaina. kai gyvenau vilniuje visada pirkdavau toje vaistineje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 08 12, 21:28)
pirk zele tipo. tepk rytas ir vakarais. as pati naudoju nuo 21m. kremukus paakiams. dabar man 31m.
Papildyta:
va sita ir as rekomenduoju. nerealus!!!! gali nusipirkti nedideli kieki uz nedidele kaina. kai gyvenau vilniuje visada pirkdavau toje vaistineje blush2.gif

o reikia savo indeli atsinesti? kiek kainuoja koks 30ml? smile.gif
Atsakyti
As baigineju Clinique all about eyes rich.. ir nzn ar ta pati naudot ar imt koki kita g.gif galvoju apie Orgins GinZing paakiu kremas va toki
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 13, 15:00)
o reikia savo indeli atsinesti? kiek kainuoja koks 30ml? smile.gif

Nereikia. Būna išpilstyta į indelius. Gal ir 30ml - tiksliai nepamenu, bet kiekis palyginus tikrai nemažas. (Teiraukitės vaistinės II aukšte).
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 19, 23:03)
Nereikia. Būna išpilstyta į indelius. Gal ir 30ml - tiksliai nepamenu, bet kiekis palyginus tikrai nemažas. (Teiraukitės vaistinės II aukšte).

Kaip tik radau seną buteliuką - 50ml ohmy.gif , 2009m. kainavo 11Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 rugpjūčio 2011 - 11:52
Jau savaitele naudoju Clinique all about eyes , tai visai patinka. Tepu ryte ir vakare, paburkimo kaip nebuta. As savisti saldytuve laikau tai maloniai vesina tas burbuliukas. Atgaivinti pavargusia paakiu oda labai tinka. O kad palyginti su kazkuo tai nelabai turiu as tik kokias 4 paakiu priemones naudojau, bet uz paskutini TBS geli tikrai geresnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 20, 14:22)
Jau savaitele naudoju Clinique all about eyes , tai visai patinka. Tepu ryte ir vakare, paburkimo kaip nebuta. As savisti saldytuve laikau tai maloniai vesina tas burbuliukas. Atgaivinti pavargusia paakiu oda labai tinka. O kad palyginti su kazkuo tai nelabai turiu as tik kokias 4 paakiu priemones naudojau, bet uz paskutini TBS geli tikrai geresnis 4u.gif

Kaip tik testuoju šį "Clinique" ir esu visai maloniai nustebinta bigsmile.gif (Perskaičiau ir įsidėjau į šaldytuvą biggrin.gif). Atrodo šviežesnė, gaivesnė, jaučiasi, kad pamaitinta paakių oda. Manau, geresnis nei prieš tai turėtas "MATIS Reviving cream", nors ir tas buvo neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 rugpjūčio 2011 - 12:47
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 20, 13:22)

Patikslink pavadinima, nes yra serumas su rutuliukum, yra gelis, yra kremas.. smile.gif pagrinde tai ten ne pats produktas ta patinima nuima, o tas saltas rutuliukas.. smile.gif as turiu krema, tai paburkimui nelabai padeda, nors turetu kazkiek kaip ir, bet seip labai patenkinta
Atsakyti
Nu rimtai kiek ju yra, o as cia klaidinu doh.gif Pas mane su rutuliuku va toks :
Clinique all about eyes serum
user posted image
Atsakyti
Clinique all about eyes rich
user posted image

Aš rašiau apie šį, bet irgi geri atsiliepimai biggrin.gif (nors buvau skeptiškai nusiteikus). amber123, pabandyk į šaldytuvą įdėt - turėtų geriau "nuimt" patinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 20, 14:03)
Aš rašiau apie šį, bet irgi geri atsiliepimai biggrin.gif (nors buvau skeptiškai nusiteikus). amber123, pabandyk į šaldytuvą įdėt - turėtų geriau "nuimt" patinimą biggrin.gif

Teoriskai bet koki krema o dar geriau geliuka idejus i saldytuva, jis geriau nuima paburkima.. drinks_cheers.gif as tik pries tuos su rutuliuku skeptiskai nusiteikus.. nes ta pati efekta galima uzgaut su saltu saukstu, o cia kaip ir apgaule gaunas... bent as taip galvoju unsure.gif nes vien tik kofeinas, kurio yra kremuose, kurie ale nuima paburkima neuztenka jam nuimt, pagrinde veikia tie rutuliukai, kurie ne kas kita kaip gabalas saltos medziagos, kuri galima gaut is buitiniu daiktu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 20 rugpjūčio 2011 - 13:09
QUOTE(amber123 @ 2011 08 20, 15:09)
Teoriskai bet koki krema o dar geriau geliuka idejus i saldytuva, jis geriau nuima paburkima..  drinks_cheers.gif as tik pries tuos su rutuliuku skeptiskai nusiteikus.. nes ta pati efekta galima uzgaut su saltu saukstu, o cia kaip ir apgaule gaunas... bent as taip galvoju unsure.gif nes vien tik kofeinas, kurio yra kremuose, kurie ale nuima paburkima neuztenka jam nuimt, pagrinde veikia tie rutuliukai, kurie ne kas kita kaip gabalas saltos medziagos, kuri galima gaut is buitiniu daiktu..  

Tai va ir atsakymas tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 rugpjūčio 2011 - 13:54