Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(himalaia @ 2011 02 05, 23:24)
Jei mašiukai- riebalų sankaupos, genetinis dalykas, tai nelabai kas padės, nebent plastinė operacija.

Pas mane paakiu maisiukai paveldeti is tevu..suprantu kad kremai nlb ka pades, bet visgi gal galit koki kremuka parekomenduot paburkusiems paakiams. Siuo metu baigineju Estee Lauder Time zone ,bet noretusi kazkoki kitoki (veiksmingesni) isbandyt..turejau is Sothys tokia zele akims, tai ji tikrai gana patempdavo oda aplink akis, bet gal kokia kitokia veiksminga priemone patartumet? Man 37 metai
Ir dar..neradau temos apie plastines operacijas - gal cia kas esat susidurusios su paakiu maiseliu salinimu- kaip pati procedura vyksta ir kiek bent apytiksliai 'tas malonumas' galetu kainuoti ..busiu dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 08 09, 04:36)
Pas mane paakiu maisiukai paveldeti is tevu..suprantu kad kremai nlb ka pades, bet visgi gal galit koki kremuka parekomenduot paburkusiems paakiams. Siuo metu baigineju Estee Lauder Time zone ,bet noretusi kazkoki kitoki (veiksmingesni) isbandyt..turejau is Sothys tokia zele akims, tai ji tikrai gana patempdavo oda aplink akis, bet gal kokia kitokia veiksminga priemone patartumet? Man 37 metai
Ir dar..neradau temos apie plastines operacijas - gal cia kas esat susidurusios su paakiu maiseliu salinimu- kaip pati procedura vyksta ir kiek bent apytiksliai 'tas malonumas' galetu kainuoti ..busiu dekinga uz bet kokia info  4u.gif

Apie plastinių operacijų kainas galima pasiklausti konsultacijų temoje, dar čia merginos diskutuoja apie rimtesnes procedūras grožiui.

Dėl paakių paburkimo... Galima bandyti ledo kubelius, švelnų masažą ryte. Konkrečias priemones rekomenduoti sunku. Pabandykit mano blog'e pasižvalgyti, arba beautypedia.com Aš kadangi su paakiais problemų neturiu, naudoju tas pačias priemones, kaip ir likusiam veidui.
Atsakyti
himalaia, ka galetumete pakomentuoti apie si krema VICHY LIFTACTIVE RETINOL HA EYE cream,ar galima naudoti nuo 25 m,jei yra rauksleliu? http://www.efarma.lt...kiu-kremas-15ml
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 08 09, 20:05)
Dėl paakių paburkimo... Galima bandyti ledo kubelius, švelnų masažą ryte.

Aciu uz patarimus!
o jei as ledo kubelius su ramunelem pasidarysiu, gal geriau nei vien vandeniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 11 rugpjūčio 2011 - 07:14
Oi, aš turiu bėdelių su paakiais huh.gif jie visuomet pajuodę ir nieko čia nepakeisi. Nepadeda nei sveikas miegas (po aštuonias valandas), nei pietų miegas (kad ir nereguliariai). NIEKAS! Be viso šito, paakiai išvagoti smulkiom raukšlelėm, o man tik 20 metų. Na, tai manęs nesendina, nes atrodau ir taip labai jauna, bet atrodo nekaip mega_shok.gif jokiais kremais nenoriu užsiimti, nes paskui tik dar labiau sau pakenksiu (aš dar per jauna tiems kremams).. gal turit ką patarti? Amžinai atrodau pavargus, nors tokia ir nesu doh.gif beje, mano veido oda labai šviesi, netgi per daug unsure.gif o akys įdubusios. Vien vizualiai tai tamsina paakius doh.gif
Atsakyti
As irgi jau isigijau savo pirmaji paakiu kremuka, dabar noreciau pasiklausti,ar tepti ryte ir vakare,ar geriau kaip pradzioj dar po viena karta per diena ir kada geriau tepti,is ryto ar vakare? kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 10:37)
Oi, aš turiu bėdelių su paakiais  huh.gif  jie visuomet pajuodę ir nieko čia nepakeisi. Nepadeda nei sveikas miegas (po aštuonias valandas), nei pietų miegas (kad ir nereguliariai). NIEKAS! Be viso šito, paakiai išvagoti smulkiom raukšlelėm, o man tik 20 metų. Na, tai manęs nesendina, nes atrodau ir taip labai jauna, bet atrodo nekaip  mega_shok.gif jokiais kremais nenoriu užsiimti, nes paskui tik dar labiau sau pakenksiu (aš dar per jauna tiems kremams).. gal turit ką patarti? Amžinai atrodau pavargus, nors tokia ir nesu  doh.gif  beje, mano veido oda labai šviesi, netgi per daug  unsure.gif  o akys įdubusios. Vien vizualiai tai tamsina paakius  doh.gif

Paakius drėkinti kokybišku natūralesniu geliu ar kremuku. Galima pabandyti pamaskuoti maskuokliu dienos metui.
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 08 11, 13:03)
As irgi jau isigijau savo pirmaji paakiu kremuka, dabar noreciau pasiklausti,ar tepti ryte ir vakare,ar geriau kaip pradzioj dar po viena karta per diena ir kada geriau tepti,is ryto ar vakare? kaip jus manote?

Lengvais tapšnojimo judesiais nedidelį kremo kiekį įmasažuokit į paakių odą du kartus per dieną.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2011 08 11, 09:12)
Aciu uz patarimus!
o jei as ledo kubelius su ramunelem pasidarysiu, gal geriau nei vien vandeniu?

Aš nesiūlyčiau naudoti ledo kubelių plonai ir jautriai paakių odai. Nebent gaivintumėte ledukais viso veido odą ir lengvai perbrauktumėte per paakius, bet tuo nederėtų piktnaudžiauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 rugpjūčio 2011 - 13:49
QUOTE(Victorious @ 2011 08 11, 13:45)
Paakius drėkinti kokybišku natūralesniu geliu ar kremuku. Galima pabandyti pamaskuoti maskuokliu dienos metui.

gal galite kokį kremuko pavyzdėlį pateikti? ax.gif labai norėčiau smile.gif mano veido odos tipas sausas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantastique: 11 rugpjūčio 2011 - 13:50
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 15:48)
gal galite kokį kremuko pavyzdėlį pateikti?  ax.gif  labai norėčiau  smile.gif mano veido odos tipas sausas  smile.gif

Pradžiai gali pabandyt, pavyzdžiui, "Anna Lotan" paakių gelį. Pilstomą nebrangiai parduoda VU vaistinėj Vilniuje. Kaune irgi turėtų būti ; kosmetologės taip pat prekiauja (nežinia, iš kur esi). Nesiryžtu ko stipresnio siūlyti jaunai odai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 rugpjūčio 2011 - 14:39
Jei tik neišsimiegu - šakės, atrodau kaip zombis. Tai rytą ir vakarą tepu serumu iš Avon, po to planuoju pirkti Garnier, kasdien užsidedu agurko, o dabar mama pradėjo teptis moliūgų sėklų aliejumi, tai ir aš imsiu pavyzdį iš jos, naikinsiu mažas raukšlytes smile.gif Tik jį reikia nakčiai tepti, nes spalvytę turi. Mama raukšlytes išsinaikino su juo smile.gif
Atsakyti
ką patartumėt paakiam? Man 23m, nieko paakiam nenaudojus, gal reiktų drėkinti, kad neatsirastų raukšlių ankščiau laiko?
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 12, 17:40)
ką patartumėt paakiam? Man 23m, nieko paakiam nenaudojus, gal reiktų drėkinti, kad neatsirastų raukšlių ankščiau laiko?

Butinai. 4u.gif
Atsakyti