kazkur skaiciau, kad ricinos aliejus tinka paakiu odai, raukslelems apie akis. ar nebendet?
As is ryto veidui naudoju ledo gabaliukus is ramuneliu ir metos nuoviro, labai gerai nuima patinimus Paakiams naudoju ekologiska organu alieju. Pradejau daryti neinvazine mezoterapija paaikiams. Sestadieni dariau 1 karta, si sestadieni eisiu antra karta daryti. Man labai patiko. Is pradziu su aparatu daro, po to uzdeda kauke paakiams.
Vakarais darau veido joga , parinkau daug pratimu buten akiu zonai
ir dar veido masaza karta per menesi darau.
Vakarais darau veido joga , parinkau daug pratimu buten akiu zonai
ir dar veido masaza karta per menesi darau.
QUOTE(Luandra @ 2011 03 31, 08:44)
As is ryto veidui naudoju ledo gabaliukus is ramuneliu ir metos nuoviro, labai gerai nuima patinimus Paakiams naudoju ekologiska organu alieju.
O koks čia aliejus?
QUOTE(ingonester @ 2011 06 06, 10:16)
O koks čia aliejus?
As irgi apie si alieju nesu visiskai girdejus Ir dar tas zodis "organu"
O siaip ledo kubelius ir as dedu, tiktai paprasto saltinio vandens
man rauksleliu kieki sumazino deimantine mikrodermabrazija .. ir ne tik raukleles "pasitvarke" , bet ir veido spalva, pigmentines demes
O gal kas nors susidūrėte su tokia problema, kad paakiai labiau ties išoriniu akies kampu sudirgsta, parausta, pradeda šerpetoti ir griaužia tepant bet kokias priemones? Be to, išsausėja oda ir labai išryškėja raukšlelės?
Pastebėjau, kad taip būna pavartojus kokių vaistų ar pvz išgėrus kokią taurę vyno Ar gali būti, kad tai ženklas, kad kepenys tinkamai neveikia?
Ir ką daryti, kad kokią savaitę griaužia bet ką užtepus
Atsiprašau, jei ne visai į temą pataikiau su tokiu klausimu
Pastebėjau, kad taip būna pavartojus kokių vaistų ar pvz išgėrus kokią taurę vyno Ar gali būti, kad tai ženklas, kad kepenys tinkamai neveikia?
QUOTE(believe_in @ 2011 06 06, 11:44)
As irgi apie si alieju nesu visiskai girdejus Ir dar tas zodis "organu"
jaučiu, turėjo būti argano aliejus
Siuo metu naudoju Clinique All about eyes rich kremuka bandziau toki pat tik lengvesnes formos, tai irgi patiko.. bet sausi paakiai, tai sitas rich formules labiau drekina, jis riebesnis.. nors rytui gal noretusi lengvesnio geliuko, bet seip tinka ir patinka man jis paakiai neatrodo sausi..bet pvz pries tai naudojau Nivea ir Margaritos, tai labai didelio skirtumo nematau.. tai kas neturi galimybes isigyt brangesnio kremo manau tiktu ir sie
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 07, 11:36)
O gal kas nors susidūrėte su tokia problema, kad paakiai labiau ties išoriniu akies kampu sudirgsta, parausta, pradeda šerpetoti ir griaužia tepant bet kokias priemones? Be to, išsausėja oda ir labai išryškėja raukšlelės?
Buvo ir man taip, nusipirkau vaistinėje tepaliuką akims, berods Alcon ar panašiai firmos ir kaip ranka nuėmė. O minčių ir buvo visokių- tai inkstai, tai kepenys. Šį tepaliuką naudoja po akių operacijų.
Noreciau si kremuka uzsisakyti AqThermal intensyvus paakių kremas http://www_myeco_lt/...s_paakiu_kremas . Mano kisenei jis gal ir brangokas, bet mano gimtadienis arteja, tai palepinsiu save. Niekur atsiliepimi apie ji negirdejau, gal Jus turite nuovoka, ar jis geras? Siaip is naturaliu medziagu susideda, aprasymas labai tinka, tai kad nepakenks, tai tikrai. Tik noretusi dar kokiu nuomoniu