Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

nieko nedarant matosi linijos , o juokiantis dar labiau isryskeja. va drauges nieko nenaudojo ir gerai, o as pabandziau viena, paskui kita kremuka tai dar labiau pakenke. mano veido oda gera tik problema paakiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi3 @ 2013 07 04, 18:34)
nieko nedarant matosi linijos , o juokiantis dar labiau isryskeja. va drauges nieko nenaudojo ir gerai, o as pabandziau viena, paskui kita kremuka tai dar labiau pakenke. mano veido oda gera tik problema paakiai... doh.gif

jei pakenke, tai gal kazkaip negerai ji naudojot, per smarkiai itapsnojot? paakiu odele labai glezna, rekomenduojama itapsnot bevardziu pirstu, vos vos palieciant, jokiu tampymu ar stipriu tapsnojimu unsure.gif
beje, dar reikia ziuret, kaip akiu makiaza nuvalot - gal vel gi per daug tampot oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 04 liepos 2013 - 18:41
Gal ir nuo makiazo valymo.. plius gerai nematau, esu trumparege ir nesioju kontaktinius lesius. gal ir ne i nauda..
kokie aliejukai tiktu paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 07 04, 10:33)
man atrodo norma raukšlelės aplink akis, jei jos mimikos raukšlelės. Jos pas jus atsiranda juokiantis, kalbant, ar tiesiog matos, kai veidas be jokios mimikos?
Sensilis kremo neradau sudėties, bet pasiskaičius rašo, kad jis tiesiog prevencinis prieš raukšles. Galit drąsiai tept  smile.gif
Premier Dead sea eye serum irgi nieko tokio sudėtį nėra, silikoninis kremas su aliejais, retinoliu (vit. A).

Tik neprisipirkit kelių, paakių kremai labai ilgai naudojas smile.gif

Retinolis nieko tokio? biggrin.gif Na teisybės dėlei reiktų užsiminti, kad įmanomas sudirgimas nuo jo, berods 10 procentų moterų jam jautrios.
Aš visad dvi priemones paakiams turiu-stipresnę ir lengvesnę.
Atsakyti
apie paakiu kremukus.ka reiskia pasitepus kremuka jauciamas maudimas, deginimas? ar kad oda labai sausa ar kad netinka?
Atsakyti
QUOTE(dovi3 @ 2013 07 04, 20:15)
apie paakiu kremukus.ka reiskia pasitepus kremuka jauciamas maudimas, deginimas? ar kad oda labai sausa ar kad netinka?

Netinka. O ką jūs ten užtepėt?
Atsakyti
na tai nuo kai kuriu kremu. ta pati sakiau konsultantui, jis sake taip turi buti.
man tempia oda..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 07 04, 19:50)
Retinolis nieko tokio? biggrin.gif  Na teisybės dėlei reiktų užsiminti, kad įmanomas sudirgimas nuo jo, berods 10 procentų moterų jam jautrios.
Aš visad dvi priemones paakiams turiu-stipresnę ir lengvesnę.

galimas, 10 proc. Čia baisus skaičius? irnesakyk.gif

QUOTE(dovi3 @ 2013 07 04, 21:03)
na tai nuo kai kuriu kremu. ta pati sakiau konsultantui, jis sake taip turi buti.
man tempia oda..

neturi. Jokia priemonė neturi kelt diskomforto odai. Nebent tai būtų rūgštinis kremas/prausiklis ir kt.
Atsakyti
as ir pradejau ieskoti priemoniu paakiams, turiu gan gilias dvi linijas ( ne prie pat akiu, bet skersai einancias), sunku tik pasirinkti... pasiula labai didele. Matau yra gerai skaitanciu sudetis, gal galetumet padeti ir pasakyti kaip sis produktas SUDDEN CHANGE:
http://www.suddencha...ucts-eyes.shtml
Atsakyti
Naudoju hialurono rugsti, isligina oda, man tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2013 08 14, 01:55)

as turiu problema su oda,o ypac su paakiu,man rekomendavo pabandyti šveicarų paakių kremuką , si priemone puiki,malsina niezuli,paburkima,oda tampo stangresne.na naudoju tik menesi,bet rezultatas puikus.pasirenkant krema ilgai narsiau sudetis o cia sudetis ypatingai tinka jautriom musu akytem,o ir ankstyvas raukslytes stabdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2013 08 14, 00:55)

pareklamuokit smile.gif kur perkate, siunciates?
Atsakyti