Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Sunreja @ 2013 04 12, 20:52)
Na nesiplesiu del ko, kas ir kaip, kiekviena darom, kaip ismanom, man tinka tas pats kremas, kaip ir veidui, todel jokiu bedu nematau, pasidomekit sudetim paakiu kremo bei veido, ir pamatysit "skirtuma"  biggrin.gif

o žemė lagamino formos tada.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 04 12, 09:05)
Cia tas Iwostyn paakiu geliukas ? na ir kaip ? patinka ? Esu kazkada pora tubeliu sunaudojusi, berods jis su kofeinu. g.gif

http://www.iwostin.l...ny-zel-pod-oczy
as turiu sita. kolkas patinka, svarbiausia kad negriauzia smile.gif gerai drekina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 12, 13:48)
Juoko raukšlyčių? o kas jų neturi.. Kažkaip juokinga ir skaityti, tai ne raukšlės, kurios rodo tavo odos biologinį amžių, o mimikos padariniai. Aišku, ant kaktos, tarp antakių  raukšlės irgi yra dėl dažno vaipymosi, dažniausiai neigiamų emocijų, jų dažniausiai turi stresuojantys, kompleksuoti žmonės. Aš suprantu, kad tos tikrosios raukšlės, kurių mes bijom yra raukšlėtos tinklainės susidarymas paakių apačioje ir bendras odos senėjimas g.gif  O jeigu jau stresuosim dėl mimikos raukšlių, tai pasidarykim plastinę operaciją ir po jos daugiau gyvenime nebesijuokime, būkime apatiški viskam. biggrin.gif Noriu pasakyti, kad mimikos raukšlių atsiradimą formuojame mes patys, o oda sensta biologiškai, kas tarpusavyje visai nesusiję ir jokie kremukai tau nepadės smile.gif 
Nežinau ar supratai, ką norėjau pasakyti, aš taip pat esu jauna, raukšlių neturiu, tik kelias gilias mimikos po paakiais ir dėl jų nestresuoju, nes man jos labai žavios    wub.gif  , bet aišku, rūpinuosi savo odą, kad atitolinčiau jos senėjimą

na man kosmetologe sake kad reiketu susirupinti paakiais nes kaip tokiu metu tai jie nelabai grazus smile.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 12, 21:16)
ricinos aliejus sausina, su juo atsargiai

geras, nezinojau, ir kazkaip nepastebejau. naudoju gal koki pusmeti. man tai siek tiek palygina rauksleles. as juo tepu blakstienas, tai ir paakius patepu tuo paciu. gal galetumete rekomenduoti tada koki kita aliejuka siek tiek pakeisti tada ricinu alieju. argano gal? (nors ir ne i tema, bet blakstienoms ricinos aliejus nepakeiciamas dalykas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 04 12, 23:51)
o žemė lagamino formos tada.

O lyginot sudetis, kad taip teigiat? g.gif
Atsakyti
isgaravo jau ar rasiau, man pirmoje vietoje vichy thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 04 13, 16:49)
isgaravo jau ar rasiau, man pirmoje vietoje vichy thumbup.gif

koks vichy,ju daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįminta mįslė: 13 balandžio 2013 - 19:09
QUOTE(Juxt @ 2013 04 11, 19:19)
nesenai subaigiau clinique all about eyes, nelikau itin patenkinta kai tokia kaina, siaip man įprastas kremukas...  siaip retai kada naudoju paakiu kremą - žinau kad tai tik reklaminis triukas smile.gif paprastai pakanka veido kremo, bet gi kartais suveikia tas kabliukas, kad reik atskiros priežiūros, tai ir pabandžiau, daugiau nekartočiau, nes net belenkoks veido kremas regis daugiau drėkinimo priduoda - o jei matau kad nuo nuovargio raukšlelės "kaupiasi" biggrin.gif tai prieš kremą tepant paakius ir kt reikiamas vietas alijošio geliu patepu ir l.liux

sudominot su tuo alijosiaus geliu reiks pasieskot, o kur jus perkat - kokioj eko pardej? kokia kainyte jei nepaslaptis?
beje gal kas bandet nivea kremu paakiams nes db maciau rimeke nuolaida. Kazkaip niekada per daug nesizavejau nivea bet gal be reikalo g.gif
Atsakyti
Man 27 metai, turiu matomu rauksleliu aplink akis, nors ju dar neturetu buti sad.gif
Isigijau Sensilis firmos paakiu krema Illuminating and age pervent cream. bet bijau kad nebutu per stiprus..Taip pat noreciau zinoti ar man tiktu Premier by dead see :
http://www.premier-d...ea.com/eye-neck SERUMAS IR PAAKIU KREMAS

visai susipainiojus del paakiu prieziuros, zinau, kad reikia drekinti. bet nenoriu per anksti tepliotis kremu nuo rauksliu...
Atsakyti
QUOTE(dovi3 @ 2013 07 03, 19:42)

jei jus jau turite rauksleliu,kodel bijote teptis kremu nuo rauksliu? laukiat,kol atsiras daugiau? tepkites kremu skirtu nuo 30 ir bus gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 04 10, 20:42)
Naudoju Clarins Hydraquench serijos krema. O jus paimkit palyginkit koki karta paakiu kremo ir veido kremo sudetis, ir isitikinsit, kad jos beveik identiskos, tai kam svaistyt dvigubus pinigus  smile.gif

Sunrėja..Sudėtinės medžiagos gal ir panašios, gal net ir identiškos, tačiau jų koncentracijos ir dedami kiekiai tikrai skiriasi. Paakių oda yra labai plona, todėl jai reikia silpnesnės koncentracijos tos pačios medžiagos negu kad veidui ...O jūs skaitote tik sudėtį medžiagų ir lyginate tarpusavyje tik medžiagas. Ar Jum atrodo kad vienos medžiagos vienodą kiekį į visus kremus deda, ar kad tos medžiagos neskiedžia ir nemaišo su kitomis ar kaip? Aqua irgi daugumoje kremų yra, bet nereiškia kad jo visur tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(dovi3 @ 2013 07 03, 19:42)
Man 27 metai, turiu matomu rauksleliu aplink akis, nors ju dar neturetu buti sad.gif
Isigijau Sensilis firmos paakiu krema Illuminating and age pervent cream. bet bijau kad nebutu per stiprus..Taip pat noreciau zinoti ar man tiktu Premier by dead see :
http://www.premier-d...ea.com/eye-neck  SERUMAS IR PAAKIU KREMAS

visai susipainiojus del paakiu prieziuros, zinau, kad reikia drekinti. bet nenoriu per anksti tepliotis kremu nuo rauksliu...

man atrodo norma raukšlelės aplink akis, jei jos mimikos raukšlelės. Jos pas jus atsiranda juokiantis, kalbant, ar tiesiog matos, kai veidas be jokios mimikos?
Sensilis kremo neradau sudėties, bet pasiskaičius rašo, kad jis tiesiog prevencinis prieš raukšles. Galit drąsiai tept smile.gif
Premier Dead sea eye serum irgi nieko tokio sudėtį nėra, silikoninis kremas su aliejais, retinoliu (vit. A).

Tik neprisipirkit kelių, paakių kremai labai ilgai naudojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 04 11, 20:19)
nesenai subaigiau clinique all about eyes, nelikau itin patenkinta kai tokia kaina, siaip man įprastas kremukas...  siaip retai kada naudoju paakiu kremą - žinau kad tai tik reklaminis triukas smile.gif paprastai pakanka veido kremo, bet gi kartais suveikia tas kabliukas, kad reik atskiros priežiūros, tai ir pabandžiau, daugiau nekartočiau, nes net belenkoks veido kremas regis daugiau drėkinimo priduoda - o jei matau kad nuo nuovargio raukšlelės "kaupiasi" biggrin.gif tai prieš kremą tepant paakius ir kt reikiamas vietas alijošio geliu patepu ir l.liux

Clinique man irgi nieko nei teigiamo, nei neigiamo nedave.
O del alijosiaus gelio, man atrodo tai yra tik vizuali apgaule - jis patempia oda, bet tik tam kartui, kol ant odos. 4u.gif
Atsakyti