QUOTE(guodzik @ 2013 04 12, 08:45)
kaip jums gerai, man 26 metai o jau paakiai nelabai grazus, yra juoko raukslyciu ir beda kad ne visi kremai man tinka
Juoko raukšlyčių? o kas jų neturi.. Kažkaip juokinga ir skaityti, tai ne raukšlės, kurios rodo tavo odos biologinį amžių, o mimikos padariniai. Aišku, ant kaktos, tarp antakių raukšlės irgi yra dėl dažno vaipymosi, dažniausiai neigiamų emocijų, jų dažniausiai turi stresuojantys, kompleksuoti žmonės. Aš suprantu, kad tos tikrosios raukšlės, kurių mes bijom yra raukšlėtos tinklainės susidarymas paakių apačioje ir bendras odos senėjimas
O jeigu jau stresuosim dėl mimikos raukšlių, tai pasidarykim plastinę operaciją ir po jos daugiau gyvenime nebesijuokime, būkime apatiški viskam.
Noriu pasakyti, kad mimikos raukšlių atsiradimą formuojame mes patys, o oda sensta biologiškai, kas tarpusavyje visai nesusiję ir jokie kremukai tau nepadės
Nežinau ar supratai, ką norėjau pasakyti, aš taip pat esu jauna, raukšlių neturiu, tik kelias gilias mimikos po paakiais ir dėl jų nestresuoju, nes man jos labai žavios
, bet aišku, rūpinuosi savo odą, kad atitolinčiau jos senėjimą