Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(guodzik @ 2013 04 12, 08:45)
kaip jums gerai, man 26 metai o jau paakiai nelabai grazus, yra juoko raukslyciu ir beda kad ne visi kremai man tinka  unsure.gif
dabar surizikavau ir Iwostin nusipirkau, kazkoki super drekinanti, tinka  bigsmile.gif

Cia tas Iwostyn paakiu geliukas ? na ir kaip ? patinka ? Esu kazkada pora tubeliu sunaudojusi, berods jis su kofeinu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 12, 08:45)
kaip jums gerai, man 26 metai o jau paakiai nelabai grazus, yra juoko raukslyciu ir beda kad ne visi kremai man tinka  unsure.gif

Juoko raukšlyčių? o kas jų neturi.. Kažkaip juokinga ir skaityti, tai ne raukšlės, kurios rodo tavo odos biologinį amžių, o mimikos padariniai. Aišku, ant kaktos, tarp antakių raukšlės irgi yra dėl dažno vaipymosi, dažniausiai neigiamų emocijų, jų dažniausiai turi stresuojantys, kompleksuoti žmonės. Aš suprantu, kad tos tikrosios raukšlės, kurių mes bijom yra raukšlėtos tinklainės susidarymas paakių apačioje ir bendras odos senėjimas g.gif O jeigu jau stresuosim dėl mimikos raukšlių, tai pasidarykim plastinę operaciją ir po jos daugiau gyvenime nebesijuokime, būkime apatiški viskam. biggrin.gif Noriu pasakyti, kad mimikos raukšlių atsiradimą formuojame mes patys, o oda sensta biologiškai, kas tarpusavyje visai nesusiję ir jokie kremukai tau nepadės smile.gif
Nežinau ar supratai, ką norėjau pasakyti, aš taip pat esu jauna, raukšlių neturiu, tik kelias gilias mimikos po paakiais ir dėl jų nestresuoju, nes man jos labai žavios wub.gif , bet aišku, rūpinuosi savo odą, kad atitolinčiau jos senėjimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 12 balandžio 2013 - 13:49
as dabar turiu vienos serijos - Lumene Vitamin C - ir veido krema, ir skirta paakiams (tiesa, nei vienas, nei kitas nepatiko ax.gif ). tai absoliuciai skirtingos teksturos, kardinaliai skiriasi, juk pagal tokia logika galetu idet ta pati krema ir mulkint pirkejus, pardavinet mazesni kieki, bet to paties ir brangiau. vadinas, yra skirtumas, pritaiko, gal ingredientu santykiu, ar kazkokiu papildomu ideda, taigi paakiu oda kurkas plonesne uz veido unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 04 11, 21:19)
nesenai subaigiau clinique all about eyes, nelikau itin patenkinta kai tokia kaina, siaip man įprastas kremukas...  siaip retai kada naudoju paakiu kremą - žinau kad tai tik reklaminis triukas smile.gif paprastai pakanka veido kremo, bet gi kartais suveikia tas kabliukas, kad reik atskiros priežiūros, tai ir pabandžiau, daugiau nekartočiau, nes net belenkoks veido kremas regis daugiau drėkinimo priduoda - o jei matau kad nuo nuovargio raukšlelės "kaupiasi" biggrin.gif tai prieš kremą tepant paakius ir kt reikiamas vietas alijošio geliu patepu ir l.liux

Kur perkat ir koki naudojate ta alijosiaus geli?
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 12, 14:48)
Juoko raukšlyčių? o kas jų neturi.. Kažkaip juokinga ir skaityti, tai ne raukšlės, kurios rodo tavo odos biologinį amžių, o mimikos padariniai. Aišku, ant kaktos, tarp antakių  raukšlės irgi yra dėl dažno vaipymosi, dažniausiai neigiamų emocijų, jų dažniausiai turi stresuojantys, kompleksuoti žmonės. Aš suprantu, kad tos tikrosios raukšlės, kurių mes bijom yra raukšlėtos tinklainės susidarymas paakių apačioje ir bendras odos senėjimas g.gif  O jeigu jau stresuosim dėl mimikos raukšlių, tai pasidarykim plastinę operaciją ir po jos daugiau gyvenime nebesijuokime, būkime apatiški viskam. biggrin.gif Noriu pasakyti, kad mimikos raukšlių atsiradimą formuojame mes patys, o oda sensta biologiškai, kas tarpusavyje visai nesusiję ir jokie kremukai tau nepadės smile.gif 
Nežinau ar supratai, ką norėjau pasakyti, aš taip pat esu jauna, raukšlių neturiu, tik kelias gilias mimikos po paakiais ir dėl jų nestresuoju, nes man jos labai žavios    wub.gif  , bet aišku, rūpinuosi savo odą, kad atitolinčiau jos senėjimą

visiskai pritariu jūsų nuomonei. pvz, mano kairės akies paakys turi daugiau raukšlelių nei dešinės. ogi kodėl. todėl, kad kairė akis labiau pasilpusi nei dešinioji. (nešioju akinius). buvo periodų, kai akys silpdavo, todėl kai neprimatydavau į tolį, įsitempdavo akių raumenys. o dėl tepliojimų, aš vakarais patepiu paakius ricinų aliejumi. ryte vichy kremuką. ir galiu teigti, kad ricinos aliejukas 10 kartų pigesnis ir efektyvesnis. bet aišku ryte einant į darbą jo nelabai pasitepsi. beto, ir savo pykčio raukšlytę tarp antakiu šiuo aliejuku patepiu. smile.gif
Atsakyti
bet iš tiesų tai tikrai būna kremų, skirtų veidui, paakiams ir kt,tačiau ant tokio kremo taip ir parašyta,pvz toks-
user posted image
kremas puikus,gerai drėkina,toks želinis kreminis. be abejo,labai patogu tept viską tuo pačiu kremu. ir kaip sakoma,paakių kremu visad galima tept visą veidą, o veido kremu-tik veidą,bet ne paakius. nebent tas kremas būtent toks,kaip čia matosi. reik manyt,kad tikrai yra specialių kremų tinkančių tam ir tam,tik reikia pasidomėt.nes tarkim kaukių,kurios tinka veidui ir paakiams viename, žinau bent keletą.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 04 12, 18:47)
aš vakarais patepiu paakius ricinų aliejumi. ryte vichy kremuką. ir galiu teigti, kad ricinos aliejukas 10 kartų pigesnis ir efektyvesnis. bet aišku ryte einant į darbą jo nelabai pasitepsi. beto, ir savo pykčio raukšlytę tarp antakiu šiuo aliejuku patepiu.  smile.gif

Ricinų aliejus paakiams? blink.gif Sudominot g.gif Kuo patinka? blush2.gif
Atsakyti
ricinos aliejus sausina, su juo atsargiai
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 10, 23:27)
beveik  biggrin.gif beto sudetis gal panasi taciau koncentracija tikrai skiriasi, juk odos ir paakiu raginis sluoksnis yra visai kitoks, tie kremai paprasciausiai per stiprus jusu paakiams. g.gif

Na nesiplesiu del ko, kas ir kaip, kiekviena darom, kaip ismanom, man tinka tas pats kremas, kaip ir veidui, todel jokiu bedu nematau, pasidomekit sudetim paakiu kremo bei veido, ir pamatysit "skirtuma" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 04 12, 20:52)
Na nesiplesiu del ko, kas ir kaip, kiekviena darom, kaip ismanom, man tinka tas pats kremas, kaip ir veidui, todel jokiu bedu nematau, pasidomekit sudetim paakiu kremo bei veido, ir pamatysit "skirtuma"  biggrin.gif

as veidui naudoju rugstinius kremus tai aciu uz patarimus bet gal tiek tos 4u.gif
Atsakyti
Sunreja, naudoji drėkinantį kremą, todėl visai tikiu, kad tau papildomo kremo paakiam nereik.
Aš pvz. išvis veidą retai tepu kuom nors, todėl paakiam kremą turiu. O jei tepu dabar, tai Clinique serumu, kuris paakiams man netiktų, todėl reikia turėt kremą spec paakiams.
Vnž, priklauso nuo kitų veido odos priemonių, kiek labai reikalingas paakių kremas
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 12, 21:59)
as veidui naudoju rugstinius kremus tai aciu uz patarimus bet gal tiek tos  4u.gif

Rugstinio kremo as ir netepciau ant paakiu smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2013 04 12, 22:00)
Sunreja, naudoji drėkinantį kremą, todėl visai tikiu, kad tau papildomo kremo paakiam nereik.
Aš pvz. išvis veidą retai tepu kuom nors, todėl paakiam kremą turiu. O jei tepu dabar, tai Clinique serumu, kuris paakiams man netiktų, todėl reikia turėt kremą spec paakiams.
Vnž, priklauso nuo kitų veido odos priemonių, kiek labai reikalingas paakių kremas

Kaip ir sakiau, kiekviena daro, kaip ismano, jei jus nenaudojat nieko veidui, tai faktas, kad nepirksit kremo veidui tepti paakiams mirksiukas.gif
Atsakyti