Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Emixsit @ 2013 04 10, 20:40)
O kokį kremą dabar naudojate..? Dar kaip tik šiandien žurnale "Ji" skaičiau, kad negalima tepti paakių odos veidui skirtu kremu  g.gif

Naudoju Clarins Hydraquench serijos krema. O jus paimkit palyginkit koki karta paakiu kremo ir veido kremo sudetis, ir isitikinsit, kad jos beveik identiskos, tai kam svaistyt dvigubus pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 04 10, 20:42)
Naudoju Clarins Hydraquench serijos krema. O jus paimkit palyginkit koki karta paakiu kremo ir veido kremo sudetis, ir isitikinsit, kad jos beveik identiskos, tai kam svaistyt dvigubus pinigus  smile.gif

beveik biggrin.gif beto sudetis gal panasi taciau koncentracija tikrai skiriasi, juk odos ir paakiu raginis sluoksnis yra visai kitoks, tie kremai paprasciausiai per stiprus jusu paakiams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 04 10, 13:41)
Na nejaugi nieks nenaudoja paakiu kremu 4u.gif

Naudojam naudojam, bet ne jusu isvardintus smile.gif
as pati db naudoju Clarinso kremukus, ryte zele tipo, vakare kremini

o jus gal pabandykit pasiziuret ka nors is Clinique, jie tikrai turi nemaza pasiula kremu paakiams..
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 04 10, 16:20)
Skaiciau forumuose, kad giria Shiseido krema, noreciau isbandyti si, tik kaina didoka. Lancome tikrai nepatariu rinktis, tik vardas, kiek esu bandziusi ju priemoniu tai nei viena nepatiko doh.gif

QUOTE(taskelis @ 2013 04 10, 16:40)
Paakiu kremo biotherm neturejau bet siaip sudas ta kosmetika doh.gif

nu va lancome ir biotherm atkrito, butent apie regenerie lift tai as esu skaicius neblogus atsiliepimus, bet bijau kad nepagal amziu pripratinsiu oda o pinigais nelyja ir gaila tiek lt butu ismest jei nenaudosiu..biotherm viliojo savo tais masaziniais rutuliukais bet ir poveikio norisi g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2013 04 11, 05:54)
Naudojam naudojam, bet ne jusu isvardintus  smile.gif
as pati db naudoju Clarinso kremukus, ryte zele tipo, vakare kremini

o jus gal pabandykit pasiziuret ka nors is Clinique, jie tikrai turi nemaza pasiula kremu paakiams..

clinique galvojau apie all about eyes bet va irgi atsiliepimu noretus, nes jai jau moket pinigus nemazus tai kad bent veiktu

is tikruju tai nebutinai as ieskau brangaus ar prabangaus tiesiog keli pastarieji bandyti is pigensiu nu tas pat kad nieko neteptum, o man kazkaip pastaruoju metu to drekinimo ten norisi..aisku didele kaina ir negarantuoja kokybes, na bet kazkaip kosmetika brangesne tikrai kokybiskesne (bent jau mano patirtis tokia arba as tiesiog isitikinus tuo smile.gif)

o kaip jum clarinso kremukai? atlieka savo funkcijas pagal aprasyma? jauciat poveikį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 11 balandžio 2013 - 19:21
nesenai subaigiau clinique all about eyes, nelikau itin patenkinta kai tokia kaina, siaip man įprastas kremukas... siaip retai kada naudoju paakiu kremą - žinau kad tai tik reklaminis triukas smile.gif paprastai pakanka veido kremo, bet gi kartais suveikia tas kabliukas, kad reik atskiros priežiūros, tai ir pabandžiau, daugiau nekartočiau, nes net belenkoks veido kremas regis daugiau drėkinimo priduoda - o jei matau kad nuo nuovargio raukšlelės "kaupiasi" biggrin.gif tai prieš kremą tepant paakius ir kt reikiamas vietas alijošio geliu patepu ir l.liux
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 04 10, 20:42)
Naudoju Clarins Hydraquench serijos krema. O jus paimkit palyginkit koki karta paakiu kremo ir veido kremo sudetis, ir isitikinsit, kad jos beveik identiskos, tai kam svaistyt dvigubus pinigus  smile.gif

beveik,tai nereiškia,jog absoliučiai identiškos. o ir paakių 15ml kremo dažnai kainuoja tiek pat ,kaip trigubai didesnis indelis veido kremo tos pačios serijos. užtat dauguma ir pagaili pinigų...
Atsakyti
Na man asmeniskai niekad nekilo minciu tept veido kremo paakiam smile.gif, cia tas pats kai sako , kam dieninis kremas ir naktinis, pinigu metymas..bet atitinkamai du indelius naudoji dvigubai ilgiau nei viena, tai koks cia metymas? tas ant to iseina..
Kas liecia paakiu kremus, naudoju gal nuo 25 metu pastoviai, db man jau 39 doh.gif , galiu pasakyt kad rauksliu apie akis praktiskai neturiu, reiskias tie mano tepliojimai naudos dave...
Kai raso, panaudojau, bet rezultato nepasimate..jis ir negali iskart matytis, bet su laiku tikrai bus...

Clinique esu naudojus ta All about eyes zele konsistencijos, normalus, drekinantis kremukas...
db kaip minejau naudoju du Clarinso, irgi esu patenkinta, ryte naudoju zele tipo, nes jis lengvesnis, nuima patinims, vakare priesraukslini...
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 04 11, 20:19)
o kaip jum clarinso kremukai? atlieka savo funkcijas pagal aprasyma? jauciat poveikį?

Aš dabar naudoju Clarins eye contour balm. Lengvai įsigeria, puikiai drėkina. Buvo pasausėję paakiai, tai šitas kremas greitai sutvarkė ir dabar nebėra jokių pasausėjimų. Kaip ten dėl raukšlių nežinau, nes dar tik neseniai naudoju ir nėra pas mane jų daug.
Prieš tai naudojau Clinique all about eyes. Tai sakyčiau abu labai panašūs. Abu taip pat gerai drėkina, lengvai įsigeria. Tikiu, kad kažkiek ir pakovoja prieš raukšles. ax.gif
Atsakyti
iskilo klausimas-o kaip jus tepat kremukus paakiams? virsutini ir apatini voka taip kaip veida svelniai imasazuojant? nes esu maciusi kazkurioje tv laidoje kad reikia tik patapsnoti mazdaug ties ta vieta kur prasideda akiduobes ne pacius paakius g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 04 12, 07:18)
Na man asmeniskai niekad nekilo minciu tept veido kremo paakiam smile.gif,

ypač jei kremas skirtas mišriai,riebiai odai...galima tik įsivaizduot,kaip paakiai laikui bėgant atrodytų po tokių kremų naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 04 12, 07:18)
Na man asmeniskai niekad nekilo minciu tept veido kremo paakiam smile.gif, cia tas pats kai sako , kam dieninis kremas ir naktinis, pinigu metymas..bet atitinkamai du indelius naudoji dvigubai ilgiau nei viena, tai koks cia metymas? tas ant to iseina..
Kas liecia paakiu kremus, naudoju gal nuo 25 metu pastoviai, db man jau 39  doh.gif , galiu pasakyt kad rauksliu apie akis praktiskai neturiu, reiskias tie mano tepliojimai naudos dave...
Kai raso, panaudojau, bet rezultato nepasimate..jis ir negali iskart matytis, bet su laiku tikrai bus...

Clinique esu naudojus ta All about eyes zele konsistencijos, normalus, drekinantis kremukas...
db kaip minejau naudoju du Clarinso, irgi esu patenkinta, ryte naudoju zele tipo, nes jis lengvesnis, nuima patinims, vakare priesraukslini...

kaip jums gerai, man 26 metai o jau paakiai nelabai grazus, yra juoko raukslyciu ir beda kad ne visi kremai man tinka unsure.gif
dabar surizikavau ir Iwostin nusipirkau, kazkoki super drekinanti, tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 balandžio 2013 - 08:46
QUOTE(Ašara @ 2013 04 12, 09:36)
ypač jei kremas skirtas mišriai,riebiai odai...galima tik įsivaizduot,kaip paakiai laikui bėgant atrodytų po tokių kremų naudojimo.

Vat butent..

o tepu as itapsnojimo smile.gif budu..ne prie pat akies, kur jauciasi akiduobe, ratu pirstu galiukais itapsnoju lengvai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 12 balandžio 2013 - 09:01