QUOTE(Tresor @ 2013 04 10, 16:20)
Skaiciau forumuose, kad giria Shiseido krema, noreciau isbandyti si, tik kaina didoka. Lancome tikrai nepatariu rinktis, tik vardas, kiek esu bandziusi ju priemoniu tai nei viena nepatiko
QUOTE(taskelis @ 2013 04 10, 16:40)
Paakiu kremo biotherm neturejau bet siaip sudas ta kosmetika
nu va lancome ir biotherm atkrito, butent apie regenerie lift tai as esu skaicius neblogus atsiliepimus, bet bijau kad nepagal amziu pripratinsiu oda o pinigais nelyja ir gaila tiek lt butu ismest jei nenaudosiu..biotherm viliojo savo tais masaziniais rutuliukais bet ir poveikio norisi
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2013 04 11, 05:54)
Naudojam naudojam, bet ne jusu isvardintus
as pati db naudoju Clarinso kremukus, ryte zele tipo, vakare kremini
o jus gal pabandykit pasiziuret ka nors is Clinique, jie tikrai turi nemaza pasiula kremu paakiams..
clinique galvojau apie all about eyes bet va irgi atsiliepimu noretus, nes jai jau moket pinigus nemazus tai kad bent veiktu
is tikruju tai nebutinai as ieskau brangaus ar prabangaus tiesiog keli pastarieji bandyti is pigensiu nu tas pat kad nieko neteptum, o man kazkaip pastaruoju metu to drekinimo ten norisi..aisku didele kaina ir negarantuoja kokybes, na bet kazkaip kosmetika brangesne tikrai kokybiskesne (bent jau mano patirtis tokia arba as tiesiog isitikinus tuo
)
o kaip jum clarinso kremukai? atlieka savo funkcijas pagal aprasyma? jauciat poveikį?
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon