Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Gal zinote kaip sitas paakiu kremukas?
http://grupinis.lt/v...ema?show_more=1
Atsakyti
O man asmeniškai labai patiko Vichy Liftactive Retinol HA paakių kremas. Jis man padėjo, kadangi akys yra gana jautrios ir jau susiformavę mimikos raukšlės. Jame yra drėkinanti tekstūra su raminančiu ir stiprinančiu poveikiu. Lietuvoje aišku brangoka pirkti, bet iš užsienio tai visai padori kaina gaunasi. Taip pat esu gavusi mėginėlį Louis Widmer paakių kremo, irgi neblogas. Jis drėkina ir maitina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viciene @ 2013 03 14, 16:23)
bet iš užsienio tai visai padori kaina gaunasi.

kur perkate uzsieny?
Atsakyti
GAL KURI BANDET RASOS PAAKIU KREMUKA? KAIP JIS? O GAL PASIULYTUMETE KOKI NE IS BRANGIU? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 03, 09:44)
GAL KURI BANDET RASOS PAAKIU KREMUKA? KAIP JIS? O GAL PASIULYTUMETE KOKI NE IS BRANGIU? smile.gif

man Margaritos thumbup.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu DIOR HYDRALIFE paakiu krema
arba LANCOME HYDRAZEN arba SHISEIDO moisture recharge? noriu drekinancio kremo nuo pirmu rauksliu formavimosi, noreciau rnktis tarp siu bet nesu nei vieno bandius.. 4u.gif
Atsakyti
Na nejaugi nieks nenaudoja paakiu kremu 4u.gif as didelese didelese paieskose, dabar jau renkuosi tarp biotherm aquasource ir lancome regenerie multi lift, tik del pastarojo erimauju ar man pagal maziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 04 10, 13:41)
Na nejaugi nieks nenaudoja paakiu kremu 4u.gif as didelese didelese paieskose, dabar jau renkuosi tarp biotherm aquasource ir lancome regenerie multi lift, tik del pastarojo erimauju ar man pagal maziu 4u.gif

As paakius tepu tuo paciu kremu, kaip ir veida, ir nesuku sau galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 04 08, 20:37)
gal yra bandziusiu DIOR HYDRALIFE paakiu krema
arba LANCOME HYDRAZEN arba SHISEIDO moisture recharge? noriu drekinancio kremo nuo pirmu rauksliu formavimosi, noreciau rnktis tarp siu bet nesu nei vieno bandius.. 4u.gif

Skaiciau forumuose, kad giria Shiseido krema, noreciau isbandyti si, tik kaina didoka. Lancome tikrai nepatariu rinktis, tik vardas, kiek esu bandziusi ju priemoniu tai nei viena nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 04 10, 13:41)

Paakiu kremo biotherm neturejau bet siaip sudas ta kosmetika doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyti ar yra koks nors medicininis būdas pašalinti pajuodavusius paakius.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 04 10, 17:09)
As paakius tepu tuo paciu kremu, kaip ir veida, ir nesuku sau galvos  smile.gif

O kokį kremą dabar naudojate..? Dar kaip tik šiandien žurnale "Ji" skaičiau, kad negalima tepti paakių odos veidui skirtu kremu g.gif
Atsakyti