gal koki kremuka parekomenduotumete jautriai paakiu odai? dauguma iseina i siukslyna nes griauzia uz reasonable price aisku. amzius 25 metai, turiu daug smulkiu raukslyciu.
QUOTE(guodzik @ 2013 02 24, 12:56)
gal koki kremuka parekomenduotumete jautriai paakiu odai? dauguma iseina i siukslyna nes griauzia uz reasonable price aisku. amzius 25 metai, turiu daug smulkiu raukslyciu.
Jei tokiame amziuje jau turi daug raukslyciu, negerai... Rekomenduociau geriau apsilankyti pas gera kosmetologe, pasikonsultuot ka pasiulys.. galima aplankyti kelias kosmetologes, paziureti ka siulo..
Panaudoti profesionalia kosmetika butu geriausia, tai ka jos parduoda. galima ir megineliu paprasyti pabandymui, nereikia pult is kart pirkt, o atstacius ir sutvarkius paakiu zona, galima jau ir paprastesnes priemones pirkt.
As naudoju si:
http://www.gydomojik...CFc6V3god9AQAcw
Esu patenkinta Na kartais aliejum dar patepu siek tiek ir man pakanka
QUOTE(elenitta74 @ 2013 02 24, 11:07)
Jei tokiame amziuje jau turi daug raukslyciu, negerai... Rekomenduociau geriau apsilankyti pas gera kosmetologe, pasikonsultuot ka pasiulys.. galima aplankyti kelias kosmetologes, paziureti ka siulo..
Panaudoti profesionalia kosmetika butu geriausia, tai ka jos parduoda. galima ir megineliu paprasyti pabandymui, nereikia pult is kart pirkt, o atstacius ir sutvarkius paakiu zona, galima jau ir paprastesnes priemones pirkt.
As naudoju si:
As naudoju si:
kosmetologe ir pasake kad reiketu panaudoti, bet mano raukslytes yra juoko ir saukes greiciausiai ir meginuka dave bet to kremo kaina 200 Lt aisku jis man tinka ir patinka.
QUOTE(guodzik @ 2013 02 24, 11:16)
kosmetologe ir pasake kad reiketu panaudoti, bet mano raukslytes yra juoko ir saukes greiciausiai ir meginuka dave bet to kremo kaina 200 Lt aisku jis man tinka ir patinka.
jeigu jums tik 25 metai ir parekomendavo krema uz 200, tai, manau jis per stiprus jums. Tokiame amziuje neturetu buti tokiu rimtu problemu, kad paakiams naudoti brandziai paakiu odai skirta krema Iki 35 metu odose regeneracijos procesai dar vyksta puikiai. Gal problema yra kitur? Ne visada kremas gali padeti spresti odos problemas kurios kyla is vidaus. Gal netinkamas dienos rezimas, gal per mazas isgeriamo vandens kiekis? Gal kalta mityba? Gal vidaus ligos kazkokios pasislepusios? i siuos klausimus galit atsakyti tik Jus pati. Gal esat soliariumu megeja?
QUOTE(guodzik @ 2013 02 24, 11:16)
O koks kiekis? Gal ilgam užtektų? Kokį kremą parekomendavo?
QUOTE(susidomejus @ 2013 02 24, 12:09)
jeigu jums tik 25 metai ir parekomendavo krema uz 200, tai, manau jis per stiprus jums.
Manau jūs klystate Ne visada kaina nulemia stiprumą. Ten gali būt elementarus drėkiklis profesionalaus gamintojo.
QUOTE(Malena @ 2013 02 24, 12:38)
O koks kiekis? Gal ilgam užtektų? Kokį kremą parekomendavo?
Manau jūs klystate Ne visada kaina nulemia stiprumą. Ten gali būt elementarus drėkiklis profesionalaus gamintojo.
manau, kad neklystu, pati dirbu su gera profesionalia kosmetika, zinau, kiek kas kainuoja
QUOTE(Malena @ 2013 02 24, 11:38)
Manau jūs klystate Ne visada kaina nulemia stiprumą.
guodzik, jei sako, kad raukšlelės galbūt ir nuo saulės, tai marš gerų akinių nuo saulės pirkti o šiaip manau užtektų gerai drėkinančio kremuko, juk kas yra jau nebepanaikinsi..galima nebent užkirsti kelią naujoms raukšlėms, taigi daug vandens gerti ir daug drėkinti, sausa oda greičiau raukšlėjasi o kiek ta reasonable price? man pvz. Clinique visai nieko pasirodė arba Nuxe. O Avene ir Bioderma akių kremai tokie skystaliukai..man buvo per "silpni" drėkinimo prasme..nerekomenduočiau
gamintojas Christine jei neklystu. Na ji man nerekomendavo jo pirkti nes kosmetologe mano drauge o tiesiog siaip dave pasiteplioti akinius nuo saules turiu, nesioju odyte labai jautri, tikrai bijau ka ir bepirkti nes nuo dauguma griauzia reikes gal bandyti i koki Douglas nueiti ir meginuku paprasyti nes jau n kremu isejo i siukslyna
QUOTE(guodzik @ 2013 02 24, 14:35)
gamintojas Christine jei neklystu. Na ji man nerekomendavo jo pirkti nes kosmetologe mano drauge o tiesiog siaip dave pasiteplioti akinius nuo saules turiu, nesioju odyte labai jautri, tikrai bijau ka ir bepirkti nes nuo dauguma griauzia reikes gal bandyti i koki Douglas nueiti ir meginuku paprasyti nes jau n kremu isejo i siukslyna
siulyciau tau rinktis tik profesionalia kosmetika, ne is eiliniu parduotuviu ir manau tiktu kazkas su citokinais - jie duoda signala toms lastelems, kurios "miega". Pabandyk
QUOTE(Luti @ 2013 02 24, 14:00)
siulyciau tau rinktis tik profesionalia kosmetika, ne is eiliniu parduotuviu ir manau tiktu kazkas su citokinais - jie duoda signala toms lastelems, kurios "miega". Pabandyk
gal galetum kokiu pavyzdziu duoti?