Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Silvy, kur pirkai ta kauke ir kaip ji uzmaisoma?
Atsakyti
Mano pažįstama su O.D.A dirba, tai prisiskaičius pagyrų SM paprašiau jos biggrin.gif , paburbėjo, bet pardavė.
Su šaltu vandeniu tokius baltus miltus maišyt reikia iki grietinės tirštumo, o jau tada tepti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 10 vasario 2013 - 22:54
QUOTE(Silvy @ 2013 02 10, 22:53)

Su šaltu vandeniu tokius baltus miltus maišyt reikia iki grietinės tirštumo, o jau tada tepti.

a, tai kaip ir supervitos, pagal ta pati principa, reikes Peleneje nusipirkti, isbandyti smile.gif nors kolkas ir supervitos abiem kaukem esu labai patenkintas, nors paakiams ju nenaudoju smile.gif
Atsakyti
Pabandyk paakiams,jei jie nėr jautrus man tai labai labai patiko, nors paakiai jautroki ax.gif .
Kartais nuo kremo akys ašaroja, o alginantinė kaukė visiškai nedirgino, kaifavau nuo jos , nes odą šiek tiek vėsino. Liuks dalykas biggrin.gif
Atsakyti
nelabai paakimas norisi bandyti, nes man ta ka padziuna kai kuriose vietose, nebent tepti laaabai stora sluoksni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2013 02 10, 23:53)
Mano pažįstama su O.D.A dirba, tai prisiskaičius pagyrų SM paprašiau jos  biggrin.gif , paburbėjo, bet pardavė.

Labai suintrigavote tuo stebuklu smile.gif
O O.D.A tai čia ta lietuviška profesionali kosmetika? (bent jau google man tik tokią meta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2013 02 11, 10:20)

O O.D.A tai čia ta lietuviška profesionali kosmetika? (bent jau google man tik tokią meta)  4u.gif

taip
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 11, 01:09)
nelabai paakimas norisi bandyti, nes man ta ka padziuna kai kuriose vietose, nebent tepti laaabai stora sluoksni g.gif

As vakar per ilgai palaikiau, tai ir man padziuvo, nors neturejo, Ji turi nusilupti, tiskliau nusiplest nuo veido, Tai reiskia, kad per ilgai palaiket.
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 02 12, 22:08)
As vakar per ilgai palaikiau, tai ir man padziuvo, nors neturejo, Ji turi nusilupti, tiskliau nusiplest nuo veido, Tai reiskia, kad per ilgai palaiket.

man dziusta tik ten, kur ploniau uztepu smile.gif
Atsakyti
Man irgi dziusta tik ten kur plonai uztepu, ten kur storesnis sluoksnis jokio dziuvimo nera. Plonai uztepta ji labai greit dziuna, nepraejus rekomenduojamam laikui, apie perlaikyma net kalbos nėra.
Atsakyti
Sveikos, mielos merginos,

esu girdejusi, kad kai nulupinejam kauke, darome mikroitrukimus, nuo kuriu gali prasideti uzdegimai, alergines reakcijos, ivairus paraudimai sad.gif
paakiu oda yra 4 kart plonesne, tai lupti oda ten, kur ir taip plona, dar rizikingiau...
Atsakyti
QUOTE(gintares_piene @ 2013 02 16, 22:42)
Sveikos, mielos merginos,

esu girdejusi, kad kai nulupinejam kauke, darome mikroitrukimus, nuo kuriu gali prasideti uzdegimai, alergines reakcijos, ivairus paraudimai sad.gif
paakiu oda yra 4 kart plonesne, tai lupti oda ten, kur ir taip plona, dar rizikingiau...

As ant paakiu dedu molio kaukes su aliejais arba alijosium, tai ja tik nuplaunu, nieko nuplaut nereikia. O pries alginantine kauke galima irgi aliejum vos vos pasitept paakius, blogiau nebus, bet as netepu, nes alginantines kauke labai lengvai nusiima, o nenusilupa kaip kokia pleveline kauke.. O del mikroitrukimu...tai, jei teko girdet procedura su dermaroleriu, tai ji ir yra pagrysta tuo, kad volelio pagalba daroma daug mikro duriu odoje, aisku ne paakiu ir tai skatina oda gyti, regeneruotis ir pan..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 16 vasario 2013 - 20:59