Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(fuchia @ 2013 02 02, 19:19)
Isbandziau as ta kauke su arbatmedziu ir rausvaisiais moliai, tai ji pati prasciausiu is keliu mano bandytu alginatiniu kaukiu. Bandziau O.D.A ir Styx, tai sios dvi net neprilyginamos tai supervitos kaukei schmoll.gif

kuo buvo geresnis poveikis oda ir styx?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 02, 20:43)
kuo buvo geresnis poveikis oda ir styx?

Nu vien jau kauke nuemus, iskart matosi, kad oda atsigavus, pasviesejus, visa tokia prisotinta atrodo, labai skaisti ir svelni. Palyginus su siom, as tos supervita kaukes poveikio kaip ir nemaciau biggrin.gif Styx kauke, beje, dedama ant viso viso veido, ta prasme ant akiu, antakiu, lupu, visur bigsmile.gif
Atsakyti
kur perkat styx ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 02 02, 23:47)
kur perkat styx ir kokios kainos?

Man atrodo cia is profesionalios serijos, tad gal jos siaip net ir neparduotu g.gif O ir kiekis berods visas 1kg lotuliukas.gif Kaina kazkur apie 300lt. O platina Femina Bona styx kosmetika.
Atsakyti
fuchia, o kaip ODA kauke? Cia ta spuoguotai odai? nes radau pas juos tik viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 03, 11:27)
fuchia, o kaip ODA kauke? Cia ta spuoguotai odai? nes radau pas juos tik viena g.gif

Ne ne, turbut kad ne ta. O.D.A turi drekinancia alginatine kauke, balinamaja alginatine kauke su vitaminu c ir stimuliuojancia alginatine kauke su spirulina. Bandziau visas tris, visos labai labai patiko wub.gif Didmenine kaina 80lt uz 200g. Tik deja, velgi, jos priklauso profesionaliai linijai, tai nezinau, kaip pavyktu nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 02 03, 22:13)
Ne ne, turbut kad ne ta. O.D.A turi drekinancia alginatine kauke, balinamaja alginatine kauke su vitaminu c ir stimuliuojancia alginatine kauke su spirulina. Bandziau visas tris, visos labai labai patiko wub.gif  Didmenine kaina 80lt uz 200g.  Tik deja, velgi, jos priklauso profesionaliai linijai, tai nezinau, kaip pavyktu nusipirkti g.gif

parodoje Peleneje, manau, viska galima nusipirkt.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 02 03, 00:51)
Man atrodo cia is profesionalios serijos, tad gal jos siaip net ir neparduotu g.gif  O ir kiekis berods visas 1kg lotuliukas.gif  Kaina kazkur apie 300lt. O platina Femina Bona styx kosmetika.

http://www.feminabon...amintojas/STYX/ nors ir apie veida cia tema bet styx`o man neprilygstamas intymios higienos gelis yra smile.gif
Atsakyti
Isbandziau alginatine kauke. Rezultatas wow, tokios odos seniai nesu macius bigsmile.gif atrodo net paakiai pasviesejo biggrin.gif idomu, gal is uzsienio siustis butu pigiau, neziurejot, mergaites? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 10, 16:33)
Isbandziau alginatine kauke. Rezultatas wow, tokios odos seniai nesu macius  bigsmile.gif  atrodo net paakiai pasviesejo biggrin.gif idomu, gal is uzsienio siustis butu pigiau, neziurejot, mergaites?  4u.gif

Kokia cia Jus daret vis delto? 4u.gif Ta is supervitos? ir kokios rusies?
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 10, 13:26)

o kuri cia bus alginatine kauke? nematau tokios lens.gif
Atsakyti
Austeya tai įtartinai per visas temas feminabona importuojamai produkcijai ditirambus gieda bigsmile.gif Viskas būtų dzin, bet paskutinė nuoroda stipriai ne į temą.

Kalbant apie alginantines kaukes, tai aš jau turiu O.D.A drėkinamąją. Mokėjau 79 lt už 200 g.
Jinai skaitosi profesionaliam naudojimui, bet aš kuo puikiausiai pati užsimaišiau ir ant veido užsitepiau, ant paakių irgi. Rezultatas pranoko lūkesčius ax.gif .Po kaukės veido spalva atsigavo,susivienodino, oda neišpasakyto švelnumo paliko...
Tikiu,kad ilgiau panaudojus, mano paakiai atsigaus .Ir išvis aš pirmą kartą ant savo paakių kaukę dėjau, reikėjo senai taip biggrin.gif
Atsakyti