Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Stebuklinga @ 2013 01 24, 23:28)
o koki moli naudojate? Kur perkate? blush2.gif

Droge ar tai eurokose yra, rusiskas molis ivairiu spalvu pakeliuose

http://www.arti.lt/p...-60g-16068.html stai vienas is ju

Atsakyti
Gal kuri naudoja Natinuel paakiu krema The Look? Ar veikia? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_lika27: 28 sausio 2013 - 12:03
QUOTE(Amellie @ 2013 01 20, 14:28)
bet aprasyme raso, kad akiu srities netepti  g.gif

QUOTE(Victorious @ 2013 01 09, 14:55)
Šiaip galima, jeigu akių zona nėra jautri 4u.gif. Man tepė visam veidui, bet prieš tai pasiteiravo dėl odos jautrumo.

Manau, tokiais užrašais tiesiog apsidraudžia. smile.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 20, 14:33)
nusipirkau sias kaukes: http://www.supervita...eidui-aloe-vera
http://www.supervita...aisiais-moliais
vaakr jau spejau isbandyti su aloe vera - efektas: pailsejusi, sveikai spindinti oda smile.gif

Na, kaip - gal dar bandei? bigsmile.gif
Beje, kurioje parduotuvėje įsigijai? ax.gif
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 25, 00:05)
Droge ar tai eurokose yra, rusiskas molis ivairiu spalvu pakeliuose

http://www.arti.lt/p...-60g-16068.html stai vienas is ju

Man šitie sausina, tarsi ištraukia odos drėgmę. unsure.gif
Tiesa, kažkada bandytas rusiškas "Kleopatra" molis žalsvoje pakuotėje tikrai pastangrino odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 sausio 2013 - 16:53
QUOTE(Victorious @ 2013 01 30, 16:52)

Na, kaip - gal dar bandei? bigsmile.gif
Beje, kurioje parduotuvėje įsigijai? ax.gif

taip, aciu, merginos, jums uz rekomendacija wub.gif patiko labai labai wub.gif nusipirkau su aloe ir su arbatmedziu ir rausvuoju moliu smile.gif kazkaip labiau gal patiko su arbatmedziu, nors ziuresiu su aloe, ja pirmakart dariausi po vizito pas kosmetologe ir ta diena jau dejo man drekinancia kauke, gal del to ir nemaciau tokio ryskaus poveikio smile.gif
pirkausi martinoje, s. miestelyje smile.gif kadangi prisipirkau netoli 200 lt bendroj sumoj, tai dar gavau nuolaidu kortele su nuolatine 4.5% nuolaida, kuria irgi iskart pritaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 30, 17:59)
taip, aciu, merginos, jums uz rekomendacija wub.gif  patiko labai labai wub.gif  nusipirkau su aloe ir su arbatmedziu ir rausvuoju moliu smile.gif kazkaip labiau gal patiko su arbatmedziu, nors ziuresiu su aloe, ja pirmakart dariausi po vizito pas kosmetologe ir ta diena jau dejo man drekinancia kauke, gal del to ir nemaciau tokio ryskaus poveikio smile.gif
pirkausi martinoje, s. miestelyje smile.gif kadangi prisipirkau netoli 200 lt bendroj sumoj, tai dar gavau nuolaidu kortele su nuolatine 4.5% nuolaida, kuria irgi iskart pritaike smile.gif

O kokia kaina ir koks kiekis? Dar labai idomu butu suzinoti, kas ieina i ju sudeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 01 31, 21:33)
O kokia kaina ir koks kiekis? Dar labai idomu butu suzinoti, kas ieina i ju sudeti bigsmile.gif

kaina 36 lt su centais, o kieki ir sudeti paziurekite internete, buvo ikeltos nuorodos smile.gif
Atsakyti
4u.gif man prie akies kazkokia raudona demele...tokia pupos dydzio doh.gif
tai atsiranda, tai dingsta...
Atsakyti
QUOTE(ema( . )( . ) @ 2013 02 01, 02:35)
4u.gif man prie akies kazkokia raudona demele...tokia pupos dydzio  doh.gif
tai atsiranda, tai dingsta...

man taip budavo kai alergizuodavo koks kremas..
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 30, 17:59)
t
pirkausi martinoje, s. miestelyje smile.gif

o Kaune kur gaut? Apvaziavau abi Martinas, nei vienoj nera doh.gif doh.gif o taip norejau...
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 30, 18:59)
taip, aciu, merginos, jums uz rekomendacija wub.gif  patiko labai labai wub.gif  nusipirkau su aloe ir su arbatmedziu ir rausvuoju moliu smile.gif kazkaip labiau gal patiko su arbatmedziu, nors ziuresiu su aloe, ja pirmakart dariausi po vizito pas kosmetologe ir ta diena jau dejo man drekinancia kauke, gal del to ir nemaciau tokio ryskaus poveikio smile.gif

Super, kad taip patiko thumbup.gif. Aš kartais ir bijau ką nors rekomenduoti, nes skiriasi oda, poreikiai... O alginatinės, man atrodo, vertos dėmesio bigsmile.gif. Pati tik neprisiruošiu vėl įsigyti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 vasario 2013 - 15:17
QUOTE(Victorious @ 2013 02 02, 15:16)
Super, kad taip patiko thumbup.gif. Aš kartais ir bijau ką nors rekomenduoti, nes skiriasi oda, poreikiai... O alginatinės, man atrodo, vertos dėmesio bigsmile.gif. Pati tik neprisiruošiu vėl įsigyti. doh.gif

man - super thumbup.gif tik as ju paakiams nenaudoju schmoll.gif eisiu kaip tik dabar pasidarysiu wub.gif
Atsakyti
Isbandziau as ta kauke su arbatmedziu ir rausvaisiais moliai, tai ji pati prasciausiu is keliu mano bandytu alginatiniu kaukiu. Bandziau O.D.A ir Styx, tai sios dvi net neprilyginamos tai supervitos kaukei schmoll.gif
Atsakyti