Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Joll@ @ 2013 01 10, 19:16)
Kiek teko domėtis, tai serumai duoda greitą rezultatą, bet paskui lygiai taip greit oda gali ir suglebti...

manau ziurint kokie serumai. jei tepsit oda serumu kur ieina politilenas,, tai beabejo, jis tik patems, sutrauks ta oda laikinai. O jei ingridientai veikia siek tiek giliau ir skatina naturalius procesus, tai nieko jie nekenks.

Naudojau serumus, kurie skirti veido odai, bet paakiu odos nedirgino ir puikiai tiko.
Stai vienas is ju;

http://cleopatrabell...no-reneutm.html
Rinkausi ji del kiekio, nors yra ir spec. paakiams ir dar del Copper Peptide. Tai naudingas odai komponentas, o LT neradau su juo nieko daugiau. O siaip nera alkoholio kaip kitur, visi ingridientai puikus, buteliukas toks, kad ingridientai issilaiko, o ne kaip greit suyra kontaktuodami su oru.

Todel daugiau kremu buteliukuose neperku schmoll.gif

Atsakyti
man nuo paakių kremo ašaroja akys. Gal galit ką nors patarti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 01 11, 14:14)
man nuo paakių kremo ašaroja akys. Gal galit ką nors patarti?  unsure.gif

Reiskia kazkoks ingridientas alergizuoja. As tokiu atveju padedu ta krema i sona, naudoju kita. Po kurio laiko vel isbandau ir jei pasikartoja asarojimas, metu ji lauk. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 11, 13:41)
Reiskia kazkoks ingridientas alergizuoja. As tokiu atveju padedu ta krema i sona, naudoju  kita. Po kurio laiko vel isbandau ir jei pasikartoja asarojimas, metu ji lauk. sad.gif

taip ir darau, tik nerandu kas alergizuoja, ko nepirkt, nežinau ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 01 11, 14:53)
taip ir darau, tik nerandu kas alergizuoja, ko nepirkt, nežinau ko griebtis  verysad.gif

gal per arti akies tepate? o kokius kremus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 10, 16:30)
Pati dirbau su ekologinemis prekemis ir isitikinau, kad odai vien alieju neuztenka...

Yra kam užtenka ir labai tinka.
Konkrečių kremų nenorėjau patarinėti, nemanau kad gali būti vienas universalus visom tinkantis.
Aš keičiu priežiūrą sezonais, vasarą ir žiemą paakių odos priežiūrą stipriai pakeičiu. Aišku ne visos norėtų trijų buteliukų vien paakiam, daug kas naudoja veido kremą ir įsivaizduoja kad pakanka. ax.gif

QUOTE(Joll@ @ 2013 01 10, 17:16)
Kiek teko domėtis, tai serumai duoda greitą rezultatą, bet paskui lygiai taip greit oda gali ir suglebti...

Tikrai nebūtinai, bet sunaudojus serumą reiktų tęsti paakių priežiūrą.

QUOTE(Enija @ 2013 01 11, 12:14)

neturėtų taip būt, jei nepatenka į akis.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 01 11, 13:14)

Mano akys irgi asaroja, tai stengiuosi arti netepti akiu ir paskui nusausinu su nosinaite, nes jeigu kremas pilnai neisigeria, paskui tokia dar ir kai plevele uzsideda ant akies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 01 11, 12:14)

pakeisti krema ir gal ne nuo kremo asaroja? Gal tepat per arti? Taip arti, kad patenka i aki? Man, pvz, asaroja visada, kai iseinu i salta ora 4u.gif ir kremas cia visai nekaltas. Dar asarojimas buna susijes su amziumi, bet cia senejimo priezastys...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2013 01 12, 16:06)
pakeisti krema ir gal ne nuo kremo asaroja? Gal tepat per arti? Taip arti, kad patenka i aki? Man, pvz, asaroja visada, kai iseinu i salta ora  4u.gif ir kremas cia visai nekaltas. Dar asarojimas buna susijes su amziumi, bet cia senejimo priezastys...

g.gif
ar norit pasakyt kad visos bobulytės žiemą lauke ašaroja? blink.gif

Dėkoju atsiliepusioms, bandysiu sekti ar ne per arti tepu. blush2.gif
Atsakyti
as tik iseinu i kiema ir asaros upeliais bega. Naudoju naturalu tusa, tai po keliu zingsniu bunu kaip is siaubo filmo. doh.gif Nezinau, ka ir bedaryti..
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2013 01 12, 20:35)
as tik iseinu i kiema ir asaros upeliais bega. Naudoju naturalu tusa, tai po keliu zingsniu bunu kaip is siaubo filmo. doh.gif Nezinau, ka ir bedaryti..

Gal pabandykit pas koki gera oftalmologa kreiptis? Tai galetu but susije su asaru liauku latakais. Gal padetu kuom
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 01 12, 19:55)
g.gif
ar norit pasakyt kad visos bobulytės žiemą lauke ašaroja?  blink.gif

gal ir ne visos, taciau su amziumi blogiau ima veikti asaru lataka uzdarinejantis raumenukas. Tai tiesiog organizmo senejimas kaltas
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2013 01 12, 20:35)

ar akys jautrios tik vesesniam lauko orui? Man, pvz, bega asaros ir tada, kai salia kas nors rūko arba ateina ka tik parukes ir buna salia.
Atsakyti