Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(~Aylin @ 2013 01 08, 19:25)
o kokios firmos buvo tavo isbandyta? jam man jos prireike biggrin.gif

Lietuviai "išpilsto", bet žaliava iš užsienio. Reiks paieškoti pavadinimo - kažkur namie turiu lakstinukų blush2.gif. Rašė, kad ir "Martina" prekiauja, bet keliose parduotuvėse neradau...
Gal ir kitos geros. Tik man pakliuvo, kurios taip nenudžiugino, nors irgi gerai atgaivino veido odą bigsmile.gif.
Pritariu elenittai74, kad alginatės kaukės geras pasirinkimas ir paakių priežiūrai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Victorious, mergaite, paieskok pavadinimo ir brukstelk, ok? vacation4.gif
Atsakyti
Peleneje aplamai daug gero gali pabandyti, macaiu, kaip ten si imone dare alginantine kaukes

http://www.supervita...eidui-spirulina

As perku Vilniuje Parkas outlet Martinos parduotuveje stai sia su dumbliais
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 08, 20:14)
Peleneje aplamai daug gero gali pabandyti, macaiu, kaip ten si imone dare alginantine kaukes

http://www.supervita...eidui-spirulina

As perku Vilniuje Parkas outlet Martinos parduotuveje stai sia su dumbliais

Taip, "Super Vita".bigsmile.gif 4u.gif
Mano mišriai odai labai tiko kaukė su arbatmedžiu ir raudonaisias dumbliais. Išvalė poras, matizavo, dingo paraudimai, paakiai net paskaistėjo ir visiškai nesausino - kaip tik oda liko aksominio švelnumo ir minkštumo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2013 - 18:22
na viskas, merginos, reikia man mirtinai tos kaukes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 08, 23:28)
na viskas, merginos, reikia man mirtinai tos kaukes bigsmile.gif

Reikia pagal odą pasirinkti - man konsultantės patarė. Aš dar pirmąkart alginatinės ir "užmaišyti" gerai nemokėjau hihihi.gif. Reikia dar pasipraktikuoti užtepti - nulupti. Tikėkimės, kad patiks 4u.gif
Dar pamenu, kad jų keramidus odai labai gyrė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2013 - 22:12
QUOTE(Victorious @ 2013 01 08, 22:04)

Dar pamenu, kad jų keramidus labai gyrė.

o kam jie naudojami?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 09, 00:12)
o kam jie naudojami?

Reguliarus keramidų vartojimas ženkliai mažina odos senėjimo požymių išraišką net itin sunkiais atvejais, skatina raukšlių išlyginimą, neleidžia odai raukšlėtis, daro ją švelnia ir normalizuoja jos stangrumą.

Naudojant kartu su keramidais kitas odos priežiūros kosmetines priemones stimuliuojamas jų poveikis – gerina įsigėrimą į odą ir didina kosmetinės procedūros efektingumą.
http://www.supervita...idai-veido-odai

Siūlė vyresnei odai.
Atsakyti
tu matai, kokiu idomybiu yra bigsmile.gif o ta vyresne tai turbut nuo kokiu 40 g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 09, 00:20)
tu matai, kokiu idomybiu yra bigsmile.gif  o ta vyresne tai turbut nuo kokiu 40 g.gif

Toj parodoj siūlė atėjusioms moteriškėms po 40 - 50 metų . Na, manau, turbūt nuo poreikių ir odos priklauso. Norėčiau išbandyti kada, kai bus galimybė. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2013 - 22:42
QUOTE(Victorious @ 2013 01 08, 23:04)
Reikia pagal odą pasirinkti - man konsultantės patarė. Aš dar pirmąkart alginatinės ir  "užmaišyti" gerai nemokėjau hihihi.gif. Reikia dar pasipraktikuoti užtepti - nulupti. Tikėkimės, kad patiks 4u.gif
Dar pamenu, kad jų keramidus odai labai gyrė.

O ant pačių akių irgi reikia tepti tą kaukę kaip paveiksliuke parodyta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2013 01 09, 12:05)
O ant pačių akių irgi reikia tepti tą kaukę kaip paveiksliuke parodyta?  smile.gif

Šiaip galima, jeigu akių zona nėra jautri 4u.gif. Man tepė visam veidui, bet prieš tai pasiteiravo dėl odos jautrumo.
Atsakyti