Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Gali galite kokią priemonę rekomenduoti labai sausėjantiems akių vokams? ir skauda, ir niežti, labai didelis diskomfortas, tepu ir natūraliu aliejuku ir drėkinančiu kremu, nepadeda, gal yra koks stebuklas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2013 01 02, 00:02)
Gali galite kokią priemonę rekomenduoti labai sausėjantiems akių vokams? ir skauda, ir niežti, labai didelis diskomfortas, tepu ir natūraliu aliejuku ir drėkinančiu kremu, nepadeda, gal yra koks stebuklas? unsure.gif

1. naturalus aliejus gali absoliuciai netikt ir visai veido odai, o jau paakiams, vokams tuo labiau.
2. neparaset kokiu drek. kremu tepates, kai kas nemato jokio skirtumo tepantis paakius, veido kremu...o ir siaip net ne visais paakiams skirtais kremais galima tept virsutinius vokus.
3. gal jums kokia alergija prasidejo, bet tuomet paraude vokai butu.
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2013 01 02, 02:02)

Sutinku su Asaros atsakymu, kazkas alergizuoja oda... Geriauisiai ja nuramint, ... man budavo, kad pasitepu nauju kremu, o ryte net raudoni serpetojantys odos ploteliai paakiu zonoje.. schmoll.gif Baisu..

ramindavau ramuneliu kompresu, o dabar sausa oda tepu su lipidiniu iwostin kremu, jis skirtas veidui, bet man ir paakiams patinka, oda tokia dregnesne atrodo. O jums reikia atsargiai rinktis kremus, prasyti parduotuvese, kad duotu megineliu arba ipiltu i indeli pabandymams..

Neblogi Loccitane kremai yra, ten ipila i indeli pabandymui...Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, gal jus yra tekę susidurti su šia problema?
Po akimis atsiradusios baltos dėmelės. Gal žinote būdų, ar efektyvių priemonių kurios padėtų kovoti su jomis.
user posted image

Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(mergytea90 @ 2012 10 31, 11:41)
Sveikos,

Nuo vaikystės turiu šitą problemą, paveldėjau iš tėvų. Tiesiog nebežinau jau ką bedaryti, jau atsibodo kiekvieną mielą dieną girdėti tuos pačius klausimus darbe: ir vėl neišsimiegojai, ko tokia pavargusi? Puikiai išsimiegojau, tiesiog visada mano paakiai buvo tamsūs! Atrodo lyg sumušta būčiau, lyg to nebūtų maža, tai jie dar ir įdubę kažkokie, išvis kaip panda atrodau, negaliu pasitikėti savimi....

Patamsėjusių paakių korekcija

pas mane ta pati problema, todel neprisispakliavus niekur net neinu doh.gif
sudomino ta procedura, bet truputi abejoju jos efektyvumu. Ar tik nebus pinigai i bala? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 06 sausio 2013 - 00:49
QUOTE(Ašara @ 2013 01 02, 19:52)
1. naturalus aliejus gali absoliuciai netikt ir visai veido odai, o jau paakiams, vokams tuo labiau.
2. neparaset kokiu drek. kremu tepates, kai  kas nemato jokio skirtumo tepantis paakius, veido kremu...o ir siaip net ne  visais paakiams skirtais kremais galima tept virsutinius vokus.
3. gal jums kokia alergija prasidejo, bet tuomet paraude vokai butu.

1. nustojau naudot alieju, is karto kai parasete.
2. ta pati krema (the body shop paprastas drekinamasis su kazkokiais e vitaminais) naudoju jau kelis menesius, bet tik pries kelias svaites pradejo tokie dalykai darytis, ir va jau kelios dienos raudonos demeles isplito ant veido. uzsirasiau pas dermatologa, nes jos ir niezti, tempia, labai nemalonus jausmas unsure.gif

labai dekoju jums uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 02, 22:24)
Sutinku su Asaros atsakymu, kazkas alergizuoja oda... Geriauisiai ja nuramint, ... man budavo, kad pasitepu nauju kremu, o ryte net raudoni serpetojantys odos ploteliai paakiu zonoje.. schmoll.gif  Baisu..

ramindavau ramuneliu kompresu, o dabar sausa oda tepu su lipidiniu iwostin kremu, jis skirtas veidui, bet man ir paakiams patinka, oda tokia dregnesne atrodo. O jums reikia atsargiai rinktis kremus, prasyti parduotuvese, kad duotu megineliu arba ipiltu i indeli pabandymams..

Neblogi Loccitane kremai yra, ten ipila i indeli pabandymui...Rekomenduoju 4u.gif

kol kas galvoju nieko nepirkt, kol neapsilankysiu pas gydytojus, gaila pinigus i bala mest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 01 06, 02:49)
pas mane ta pati problema, todel neprisispakliavus niekur net neinu  doh.gif
sudomino ta procedura, bet truputi abejoju jos efektyvumu. Ar tik nebus pinigai i bala? g.gif

Ultragarso poveikis odai dar neistirtas pilnai ir daugelis kosmetologu nerekomenduoja, jei paklausi , ,,tarp musu mergaiciu,, t.y.paslapciom

manau si procedura yra veiksminga, bet neilgam, reikia dayt pastoviai.

Nuo maiseliu gerai yra alginantines kauke, o as, atvirai pasakius ir molio kaukes ant paakiu nebijau deti, Tik pridedu alijosiaus sulciu, ilasinu aliejaus siek tiek ir jokiu neigiamu pasekmiu nematau smile.gif
Tik, atvirksciai pastangrina odyte.

Tk tas kaukes reikia naudoti reguliariai ir reikiaa kantrybes su jomis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2013 01 04, 21:07)
Sveikos, norėjau paklausti, gal jus yra tekę susidurti su šia problema?
Po akimis atsiradusios baltos dėmelės. Gal žinote būdų, ar efektyvių priemonių kurios padėtų kovoti su jomis.
user posted image
Būčiau labai dėkinga.

kazkada turejau kelias tokias ataugeles, kurios pas mane buvo didesnes ir niekaip neissispaude. Pirma maniau, kad tai lyg spuogeliai ar pulinukai, bet po to isistikinau, kad tai kazkas kito schmoll.gif

Vienas vaikinas patare daryti kompresus su pasildyta druska. Tik niekaip nepamenu kaip tai dariau, nes buvo l.senai . Aisku pas mane nebuvo taip arti akies, na truputi zemiau, kur akies maiselis buna..

O dar miei prie akies pavyko panaikinti tik su virta bulve. Pabandykite, ji tikrai neerzins akytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 08 sausio 2013 - 12:59
QUOTE(elenitta74 @ 2013 01 07, 10:08)
Nuo maiseliu gerai yra alginantines kauke

Alginatinės kaukės veidui - gėrių gėris wub.gif. Giliuosi, kad neįsigijau per parodą. blush2.gif. Jos tepamos visam veidui - ir paakiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 sausio 2013 - 17:12
QUOTE(Victorious @ 2013 01 08, 17:10)
Alginatinės kaukės veidui - gėrių gėris wub.gif. Giliuosi, kad neįsigijau per parodą. blush2.gif. Jos tepamos visam veidui - ir paakiams.

o kas cia paer kaukes? kur ju yra pirkti? koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 08, 19:14)
o kas cia paer kaukes? kur ju yra pirkti? koks poveikis?

Man pernai per "Pelenės" parodą užtepė alginatinę kaukę, nes pačiai labai įdomu buvo blush2.gif. Pasirinktos kaukės miltelius sumaišo su vandeniu, užtepa visam veidui - dažnai ir akių, lūpų zonai, o po 15-20 min nulupa ją - oda tiesiog švyti, skaisti, pailsėjusi, matinė ir visokie paraudimai dingsta. Su jokia kita namuose bandyta kauke panašaus rezultato negavau, nors išbandyta nemažai pačių įvairiausių.
Paskui pirkau kitokių alginatinių, bet bandyta parodoj buvo ypač gera.

Alginatinės ( vėsinančios ) kaukės
Vėsinančios kaukės būna miltelių pavidalu. Jose yra alginatų, dažniausiai išgaunamų iš jūros dumblių. Tepama ant veido, kaukė greitai virsta gumą primenančia vėsia kauke. Puikiai ramina, drėkina, atpalaiduoja liftinguoja odą. Kaukė tinka visiems odos tipams. Joje nėra riebalų, todėl ypač puikiai toleruoja riebią odą turintys klientai. Gryną alginatinę kaukę ( be priemaišų ) galima naudoti net ant labai dirglios ar saulėje nudegintos odos, esant dermatitui. Alginatinė kaukė rekomenduojama besimėgaujantiems soliariumais. Po šios kaukės efektas išlieka net keletą dienų, nes alginatinės kaukės turi puikią savybę – padeda visiems prieš kaukę naudotiems produktams ( kremams, serumams ) pasiekti giliausius odos sluoksnius. Alginato kaukė gali būti ir su specialiomis priemaišomis – vitaminu C ( balinanti ), vynuogių išspaudomis, šokoladu, arbatmedžiu ir kt. Taip pat šios kaukės puikiai modeliuoja veido ovalą, todėl ypatingai patiks klientams, kurie neturi laiko pastoviai rūpintis savo oda, bet nori greitai pasigražinti prieš šventes.
http://www.grozionam...=...81&n_id=575

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 08, 17:24)

Paskui pirkau kitokių alginatinių, bet bandyta parodoj buvo ypač gera.

o kokios firmos buvo tavo isbandyta? jam man jos prireike biggrin.gif
Atsakyti