Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(mimi88 @ 2012 12 05, 16:15)
oj pas mane su paakiais irgi tas pats, as juos nuo 15m maskuoju maskuokliais, aciu dievui man laiko ilgiau ne puse dienos, o jei ne tai atnaujinu..aisku maskuoklis maskuokliui nelygu smile.gif

naudojau as cia visokius kremukus drekinancius bet kazkaip nesuzaveta as jais gal del to kad man drekinimo speju nelabai reik g.gif tai va galvoju as gal man reiktu jau kazka nuo pirmuju rauksliu ziuret (man 24m, nepasakycia kad ju daug ar gilios be rauksleliu viena kita yra), gal kas nors galetu parekomenduot koki kremuka - tiek is pigesniu tiek brangesniu (kaina nebutinai kokybes rodiklis) nes dabar metausi tarp visokiu loreal nutri gold, ivr paakiu kaukes kremo (is draugiu girdejau geru atsiliepimu), olaz paakiu kremu iki tokiu kaip lancome absiolue nuo rauksliu doh.gif is kremo noriu, kad gaivintu, susigertu, idealu jei mazintu tamsius ratilus.. blush2.gif

Pabandykit įsigyti Spa Galvanic aparatėlį iš Nu skin- puikiausiai panaikina ratilus ir maišelius po akimis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 05, 20:23)
Pabandykit įsigyti Spa Galvanic aparatėlį iš Nu skin- puikiausiai panaikina ratilus ir maišelius po akimis drinks_cheers.gif

kur ji galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2012 12 05, 18:23)

oj ne tikrai nevilioja, pazistama pastoviai kisa tuos savo galvanikus..jei jie tokie stebuklai butu senai visos nei antsvorio nei odos problemu neturetume

Papildyta:
QUOTE(tvini @ 2012 12 05, 19:26)
kur ji galima rasti?

is platintoju arba internetu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 05 gruodžio 2012 - 22:19
Tie kremai ir vaikinams tinka? Pas mane paakės tokios kaip patinusios yra ir kažkiek odos spalva į melsvumą neša. Ar tinka visi tie kremai paakėms?
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2012 12 09, 13:26)
Tie kremai ir vaikinams tinka? Pas mane paakės tokios kaip patinusios yra ir kažkiek odos spalva į melsvumą neša. Ar tinka visi tie kremai paakėms?

paakiu kremai tinka visiems, tik reikia pasirinkti tinkama smile.gif
Atsakyti
Bet tai negi jos tokios brangios yra? Pasižiūrėjau kainas, tai beveik visos nuo 50 Lt. Ant tokių dalykų leisti tiek pinigų nesinori, kada nėra aišku ar jis veiks.
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2012 12 09, 15:10)
Bet tai negi jos tokios brangios yra? Pasižiūrėjau kainas, tai beveik visos nuo 50 Lt. Ant tokių dalykų leisti tiek pinigų nesinori, kada nėra aišku ar jis veiks.

geresnio paakiu kremo kaina apie 100-200 lt 15 ml. 50 lt cia nebrangus paakiu kremas.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 12 09, 17:35)
geresnio paakiu kremo kaina apie 100-200 lt 15 ml. 50 lt cia nebrangus paakiu kremas.

Tai tie kremai ir sutvarko tą odą ar tik užmaskuoja?
Atsakyti
kremai odos nemaskuoja. Ją maskuoti galima kosmetikos pagalba (maskuokliais - concealer'iais, pudra).
Kremai kažkiek padeda sutvarkyti odos būklę, bet jeigu gyvenimo būdas nesikeičia (mažai miego, blogas maitinimasis, stresas, mažai vandens,...), ar tuo labiau viskas genų ar kažkokių ligų įtakota, tai ir geriausi kremai nepadės..
Atsakyti
Na aš sportuoju 5-6 kartus per savaitę, miegu 5-7 valandas, streso daug nėra, tik visada tokia pusiau depresinė nuotaika. Ar čia stresas? 20 metų man.
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2012 12 09, 18:43)
Na aš sportuoju 5-6 kartus per savaitę, miegu 5-7 valandas, streso daug nėra, tik visada tokia pusiau depresinė nuotaika. Ar čia stresas? 20 metų man.

miego ne per mazai?
Atsakyti
Gali būti, bet toks mano darbas. Jeigu taip, tai nė neverta pradėti žaisti su kremais?
Atsakyti