QUOTE(Juse @ 2012 10 11, 17:15)
Sveikos
Mano paakiai pajuode ir issauseje labai
visa diena praleidziu prie kompiuterio ir daznai neissimiegu, nors juoduliai gimines bruozas. Bet kaip kovoti su issausejimu? Ir kuo maskuoti, kad negrauztu ir neryskintu sausu vietu?
Buciau dekinga uz patarimus
issausejusius paakius butina staigiai gaivint, nes raukslytes formuosis kaip ant mieliu. Man 38m, jokiu raukliu neturiu, apart mimikos, kai sypsausi ir tai jos negilios. Net pries 20m sausa oda l.gerai atgaivindavau paprastu NIVEA kremu, melyname apvaliame indely. Gal jo sudetis ir nezavi zinoves, bet jis padedavo.
Aliejai, taip , maitina, bet man nuo ju diskomforto jausmas paakiu srityje, o isbandziau tikrai daug.
Beje, sausai odai reikalnigi LIPIDAI, tai gi... Eucerin su slapalu padeda, bet nuo ju ilgai ir pastoviai naudot negalima. Kodel nezinau, bet pastebejau, kad pripratimas atsiranda ir vaistininke ne viena sake..
Patariu ieskot kremu su lipidais... Beje, atsiminiau, kad kai prasideda sildymo sezonas visad sauseja veido oda ir tuomet man padeda Exipial kremas (parduodamas vaistineje). Yra ir tepalas, bet kremas ne toks sunkus. Taigi, galite pabandyt atgaivint, bet pastoviai tept nepatarciau.. Tik pasitepus vakare, nakciai geriau nuvalyti su BEALKOHOLINIU svelniu toniku, nes ryte galit atsikelt su pabrinkusiais paakiais.