Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 08 19, 11:05)
Lumene arctic aqua deep hydration paakių gelis
user posted image

Turėjau šį, ničnieko nedrėkino.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 08 23, 18:42)
is atostogu parsiveziau naturalaus migdolu aliejaus ar galiu ji naudoti paakiams gryna ar reiketu maisyti su paakiu kremu  4u.gif

visus aliejus galima naudoti grynus, tik eterinių nelabai
Atsakyti
Pries keleta menesiu atkreipiau demesi, kad eme formuotis rauksleles, ypac po viena akim. Isigijau Eucerin kremuka su hialuronu, nuo rauksliu, visgi truksta man drekinimo is to kremuko. Tai papildomai isigijau hialurono esencijos, patepu su aliejuku, dar neseniai nusipirkau rasos kremuka brandziai odai. Visgi niekas nepadeda. Ryte atsikelus paakiai sausi ir rauksleti, kad ir ka tepciau is vakaro doh.gif
Atsakyti
skaitau, kad daug kurios is jusu is pradziu patepate aliejuku paakius, o po to dar kremu. Kazkaip susimasciau ar negali tos dvi priemones sureaguoti kazkaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 08 25, 17:30)
Pries keleta menesiu atkreipiau demesi, kad eme formuotis rauksleles, ypac po viena akim. Isigijau Eucerin kremuka su hialuronu, nuo rauksliu, visgi truksta man drekinimo is to kremuko. Tai papildomai isigijau hialurono esencijos, patepu su aliejuku, dar neseniai nusipirkau rasos kremuka brandziai odai. Visgi niekas nepadeda. Ryte atsikelus paakiai sausi ir rauksleti, kad ir ka tepciau is vakaro  doh.gif

pabandykit martina gebhardt paakiu krema, riebus blush2.gif blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif man patinka, nes mano paakiai labai sausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 08 25, 14:30)
Pries keleta menesiu atkreipiau demesi, kad eme formuotis rauksleles, ypac po viena akim. Isigijau Eucerin kremuka su hialuronu, nuo rauksliu, visgi truksta man drekinimo is to kremuko. Tai papildomai isigijau hialurono esencijos, patepu su aliejuku, dar neseniai nusipirkau rasos kremuka brandziai odai. Visgi niekas nepadeda. Ryte atsikelus paakiai sausi ir rauksleti, kad ir ka tepciau is vakaro  doh.gif

Is visos gausybes bandytu galeciau as pasiulyti pabandyt, mane ziema labai gelbstinti ir labai paakius drekinanti, bekvapi Elizabeth Arden Milenium krema
user posted image
vasara naudoju irgi sio gamintojo tik lengvesni drekinanti varianta 24h Perpetual moistute 24 hour user posted image
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2012 08 23, 14:57)
Turėjau šį, ničnieko nedrėkino.

Turiu ir as sia zele, kadangi nematau nei poveikio nei drekinimo, o sunaudot norisi, tai vakare ant jos tepu kita paakiu krema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 07 rugsėjo 2012 - 11:37
sveikos. sakykit, kur galeciau siuo metu isigyti aviva paakiu kremuko? 4u.gif nes per paieska jei ir randu, atsidarius puslapiui, meta, kad toks produktas arba isimtas, arba isvis nera g.gif
Atsakyti
Sveikutes
ar kuri si bandet?
http://www.zvirbliene.lt/?page_id=7 paakiu kremas?
Atsakyti
O man Eucerin kremas su hialuronu padeda mirksiukas.gif Atsikelus oda daug stangresne pasidaro, bet girdejau, kad daug kam jis netinka..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano paakiai pajuode ir issauseje labai verysad.gif visa diena praleidziu prie kompiuterio ir daznai neissimiegu, nors juoduliai gimines bruozas. Bet kaip kovoti su issausejimu? Ir kuo maskuoti, kad negrauztu ir neryskintu sausu vietu?

Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2012 10 11, 16:15)
Sveikos  4u.gif

Mano paakiai pajuode ir issauseje labai  verysad.gif visa diena praleidziu prie kompiuterio ir daznai neissimiegu, nors juoduliai gimines bruozas. Bet kaip kovoti su issausejimu? Ir kuo maskuoti, kad negrauztu ir neryskintu sausu vietu?

Buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

Apie tamsių paakių maskavimą yra tema čia, gal rasit ką naudingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
neskaičiau visos temos dėl laiko stokos, tad atsiprašau, jeigu kartosiuos su problema.

Pas mane paakiai juodai mėlyni. Kasdien. Maniau problema ta, kad neišsimiegu, tada maniau, kad kapiliarai arti odos. Bet abu variantus patikrinau ir priėjau išvados, kad ne tame bėda.
Taigi, mačiau yra tema apie paakių maskavimą, tačiau aš norėčiau panaikinti, o ne maskuoti šią problemą. Gal ką nors patarsit?

Prieš tai puslapyje atrodo buvo kalbama apie vitaminą E, bet aš kažkaip skeptiškai į šį pasiūlymą pažiūrėjau blush2.gif gal klystu?
ačiū už atsakymus iš anksto
Atsakyti