Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sveikutes 4u.gif
gal kas bandete Chanel ENERGISING MULTI-PROTECTION EYE GEL ANTI-PUFFINESS /DARK CIRCLES ??? jsi skirtas pirmiems senejimo pozymiams blush2.gif raso,kad drekina ,minsktina,lygina ir istaiso visus nuovargio pozymius..tamsius ratilus,paburkimus ir t.t. smile.gif galvoju ar truputi neperstipru,nes man 25 metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 08 07, 12:05)
Na kaip? Ar patiko? Gal jau galite parašyti atsiliepimą  4u.gif  Kaip tik pasibaigė mano paakių kremas ir galvoju šitą įsigyt  g.gif

aš turiu ir naudoju AO lumessence paakių kremą. Labai lengvas, greit susigeria, daugiau nežinau ką pasakyt g.gif raukšlelės nepagylėjo, bet ir akivaizdaus jų palygėjimo nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 08 14, 13:45)
aš turiu ir naudoju AO lumessence paakių kremą. Labai lengvas, greit susigeria, daugiau nežinau ką pasakyt g.gif raukšlelės nepagylėjo, bet ir akivaizdaus jų palygėjimo nepastebėjau  smile.gif

Tai va ir mano tokie patys atsiliepimai. Vasarai gaivus geras produktas, bet man asmeniskai truksta stangrinimo, tad dienai naudoju avene paakiu krema anti aging, o nakciai jau aubery uzsitepu siek tiek daugiau ir palieku tokia ale kaip kauke. Drekina jis tai labai puikiai, bet nezinau ar dar kartosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 06 19, 11:22)
Sveikos merginos,
visos temos neskaičiau, gal ir buvo kalbėta, bet išdrįsiu paklaust,gal kas bandėt adatinę mezoterapiją paakiams? Mano kosmetologė pataria ją pasidaryt, atseit panaikina mėlynus ratilus, bet pinigai nemaži,vienos procedūros neužteks ir nesinori be reikalo rizikuot  doh.gif Aš šneku apie tokius paakius kurie iš prigimties tamsūs, ne nuo nuovargio ir pan.  unsure.gif

2 k dariaus Ametistejoj, man tai poveikio nebuvo .
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 09, 15:40)
nu matai, aš jį gavau dovanų. O paakių kremui inevstuosiu iki 100 lt. Su nuolaida kainavo 179 kr (apie 85 lt ). Už tokią kainą pirkčiau, bet pilna kaina (230 kr (110 lt)) pagalvočiau dar. Bet šiaip kartotinas, tikrai nespjaučiau antrą kartą  ax.gif

o Lietuvoj ju buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 18 rugpjūčio 2012 - 17:33
QUOTE(lauryna @ 2012 02 20, 09:30)
2-3 kartus per savaite naudoju skysta naturalu vitamina E, poveikis - truputi sviesesne ir elastingesne paakiu odele. Naudosiu ir toliau. 4u.gif

kur tokio galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 08 18, 18:58)
kur tokio galima nusipirkti?  g.gif

paklauskite eorovaistinej:) buna ten:)
Atsakyti
Sia vasara ziuredama nuotraukas pastebejau, kad kur labai smarkiai sypsausi - ima rysketi rauksleles apie akis. Iki siol spec.priemoniu tam nenaudojau (man greit 28), o dabar nusipirkau si geli:
Lumene arctic aqua deep hydration paakių gelis
user posted image

o vakarais, kadangi netepu veido jokiu kremu (tik prausiklis ir tonikas) i paakius itapsnoju aliejuko - arba neraf. vynuogiu kauliuku, arba alieju misinuko.

Nezinau, kas padejo labiau, taciau paakiau pastangrejo, pasviesejo tai tikrai, ir daznai kankinanti problema - ju paburkimas praktiskai pamirstas dalykas (cia, itariu gal padejo rytais naudojamas Lumene, o gal tiesiog pats tapsnojimo procesas g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 08 18, 18:36)

o Lietuvoj ju buna?

nežinau, gavau dovanų iš Danijos smile.gif
QUOTE(Amellie @ 2012 08 18, 18:58)
kur tokio galima nusipirkti?  g.gif

pvz. http://www.aromanatu...entracijos.html

mačiau rekomendavo iš vaistinės, bet manau aliejus geriau naudoti natūralius, nebent vaistinėse parduodami irgi natūralūs g.gif
Atsakyti
zuzi soka
jeigu jau isryskejusios rauksleles, as bent jau vakarui Jusu vietoje rinksciausi kazka riebesnio, o dienai geliuka. pati vakare naudoju riebesni krema ir jojobos alieju, man 32m. o paakiuos rauksleliu nera assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 22 rugpjūčio 2012 - 10:39
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 22, 11:38)
zuzi soka
jeigu jau isryskejusios rauksleles, as bent jau vakarui Jusu vietoje rinksciausi kazka riebesnio, o dienai geliuka. pati vakare naudoju riebesni krema ir jojobos alieju, man 32m. o paakiuos rauksleliu nera assa.gif

tai jinai taip ir daro. gi raso, kad vakare naudoja aliejukus g.gif
Atsakyti
Teip, merginos. 4u.gif Bet man rauksleles isryskeja tik tada kai zviegiu nuo ausies iki ausies, saip tai nei su ziburiu rauksleliu. Bet profilaktikai, matyt, jau laikas vistiek. rolleyes.gif
Atsakyti
is atostogu parsiveziau naturalaus migdolu aliejaus ar galiu ji naudoti paakiams gryna ar reiketu maisyti su paakiu kremu 4u.gif
Atsakyti