Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Zivivi @ 2012 05 21, 12:45)
Vargšai emu. Jei jau nebeperi kiaušų, tai tada taukams  doh.gif  Man sąžinė neleistų tokio produkto naudot..

o mėsą, žuvį, paukštieną sąžinė naudoti leidžia? biggrin.gif Juk emu auginami mėsai, kaip mūsuose auginamos vištos, karvės ir kiti gyvūnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 21, 13:49)
o mėsą, žuvį, paukštieną sąžinė naudoti leidžia? biggrin.gif Juk emu auginami mėsai, kaip mūsuose auginamos vištos, karvės ir kiti gyvūnai  smile.gif

Aš nevalgau nei mėsos, nei paukštienos, nei žuvies, tai šituo atžvilgiu mano sąžinė tikrai švari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 05 21, 12:51)
Aš nevalgau nei mėsos, nei paukštienos, nei žuvies, tai šituo atžvilgiu mano sąžinė tikrai švari  4u.gif

o aš valgau, bet sąžinė taip pat rami smile.gif
Atsakyti
Džiugu biggrin.gif ok, nebetęsiam offtopiko smile.gif
Atsakyti
Man geriausiais kremukas paakiam is Sothys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 05 19, 01:33)
gal galetumete placiau parasyti kaip rupinates. vien tik kremukais ar dare kuo ypatingu?
as kartais argano aliejumi patepiu, bet jei ilgiau naudoju, beria oda. reikia man labiau susirupinti savo paakiu oda, pastaruoju metu pamaciau daug rauksleliu.

makiaza nuimu kokoso aliejum, paakius visada pries miega patepu jojobos aliejum.
dar pagirsiu martinos kremuka. pas vyra buvo taip issauseje paakiai, kad buvo atsiradusius raudonos serpetojancios demeles, patepiau 2 dienas martina kremuku, isnyko, odele grazi, pamaitinta. dabar isakiau kas ryta teptis blush2.gif blush2.gif
ryte visada tepu krema su spf (vasaros sezonu), nakciai martinos. ziema tiek ryte tiek vakare martina biggrin.gif bet siaip martina atradau tik sia ziema, pries tai naudojau kitokius kremus. svarbiausia gerai drekinti, neapleisti blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 05 19, 08:30)
sunku pasakyt, ar dėl to, kad ypač prižiūrit paakius raukšlelių nėra, man 33m niekad paakiais labiau nesirūpinau nei visu veidu, bet raukšlelių taip pat neturiu, gal čia genai tiesiog, kaip mano kosmetologė, kad sako smile.gif

gali buti, bet toms kurioms raukslejasi/sauseja reikia ypatingos prieziuros
idedu video (nors italu kalba) kaip makiaza nusiima kokosu aliejum. man pats geriausias. nors kalbos nesuprasit, bet svarbu video

My Webpage

as darau siek tiek kitaip- paimu tarp pirstu siek tiek kokosu aliejaus (jis buna puskietis, bet tarp pirstu nuo silumos pasidaro beveik skystas) svelniai patrinu akis, pamasazuoju apie 10 sekundziu. viska nuvalau diskeliu paslapintu ir patrintu i kokoku alieju. nebelieka jokio makiazo! paskui veida nuprausiu prausikliu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
kokosu aliejus now foods is iherb va toks
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 24 gegužės 2012 - 16:32
Gal kas parekomenduos koki gera paakiu krema ar zele, man 23eji, nelabai dar turiu patirties su paakiu prieziura 4u.gif oda mano seip neproblematiska, normali.Nors nezinau ar tai keicia kazka prieziuroje butent paakiu doh.gif
Atsakyti
baiginejasi mano TBS nutriganics. patiko, tik netinkamas vakarais naudoti, nes atsikeli su paburkusiais paakiais, vaizdas, kaip visa nakti nemiegojus. Gal kas gali parekomenduoti kremuka, kad nebutu tokio poveikio pasitepus vakare?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 12, 18:09)
baiginejasi mano nutriorganic. patiko, tik netinkamas vakarais naudoti, nes atsikeli su paburkusiais paakiais, vaizdas, kaip visa nakti nemiegojus. Gal kas gali parekomenduoti kremuka, kad nebutu tokio poveikio pasitepus vakare?

user posted image

idomu kodel toks efektas g.gif g.gif
del lengvo kremuko tai man atodo buvo anna lotan nesunkus. g.gif g.gif pirkdavau vilniaus universiteto vaistineje 2 aukste
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 16, 19:26)
idomu kodel toks efektas g.gif  g.gif
del lengvo kremuko tai man atodo buvo anna lotan nesunkus.  g.gif  g.gif pirkdavau vilniaus universiteto vaistineje 2 aukste

man per toli butu iki vilniaus vaistines siuo metu blush2.gif

Atsakyti
Palieku nuomonę apie Clinique all about eyes rich - mano pirmas kremas paakiams, šiaip nebūčiau pirkusi, bet dovanų Sarmoje davė ir kaip tik mano ir draugo paakiai šiuo metu lb patamsėję, pavargę, dėl nuovargio, miego trūkumo ir pan. Taigi išbandėm - efektas matėsi jau po ~4d, spalvos pokyčiai jau tikrai matosi po savaitės. Naudojam tik vakarais, pačio kremo daug netepam. Mano oda jautri, bet jokių nemalonių pojūčių nebuvo. Kol kas kremu tikrai patenkinti thumbup.gif Jau ryte smagiau žiūrėti į veidrodį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.Na mano paakiai tikrai negrazus,po akimis eina tokios kaip juostos,kaip butu pakrite apatiniai paakiai,seniau nebuvo tokie ryskus,o dabar ja uir vyras pastebejo,sako kas ten tau yra.O man dar tik 26 metai.Zodziu galvoju apie plastine paakiu operacija.Maciau kainso nesikandzioja, 1500-3500 litu.Ar yra kas daresi?Idomu ar po proceduros labai skauda ir ar labai baisiai atrodo ir kiek laiko. g.gif
Atsakyti