QUOTE(klementyna @ 2012 05 19, 01:33)
gal galetumete placiau parasyti kaip rupinates. vien tik kremukais ar dare kuo ypatingu?
as kartais argano aliejumi patepiu, bet jei ilgiau naudoju, beria oda. reikia man labiau susirupinti savo paakiu oda, pastaruoju metu pamaciau daug rauksleliu.
makiaza nuimu kokoso aliejum, paakius visada pries miega patepu jojobos aliejum.
dar pagirsiu martinos kremuka. pas vyra buvo taip issauseje paakiai, kad buvo atsiradusius raudonos serpetojancios demeles, patepiau 2 dienas martina kremuku, isnyko, odele grazi, pamaitinta. dabar isakiau kas ryta teptis
ryte visada tepu krema su spf (vasaros sezonu), nakciai martinos. ziema tiek ryte tiek vakare martina
bet siaip martina atradau tik sia ziema, pries tai naudojau kitokius kremus. svarbiausia gerai drekinti, neapleisti
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 05 19, 08:30)
sunku pasakyt, ar dėl to, kad ypač prižiūrit paakius raukšlelių nėra, man 33m niekad paakiais labiau nesirūpinau nei visu veidu, bet raukšlelių taip pat neturiu, gal čia genai tiesiog, kaip mano kosmetologė, kad sako
gali buti, bet toms kurioms raukslejasi/sauseja reikia ypatingos prieziuros
idedu video (nors italu kalba) kaip makiaza nusiima kokosu aliejum. man pats geriausias. nors kalbos nesuprasit, bet svarbu video
My Webpage
as darau siek tiek kitaip- paimu tarp pirstu siek tiek kokosu aliejaus (jis buna puskietis, bet tarp pirstu nuo silumos pasidaro beveik skystas) svelniai patrinu akis, pamasazuoju apie 10 sekundziu. viska nuvalau diskeliu paslapintu ir patrintu i kokoku alieju. nebelieka jokio makiazo! paskui veida nuprausiu prausikliu
kokosu aliejus now foods is iherb va toks
My Webpage