Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(klementyna @ 2012 05 11, 20:18)
aisku kazko stebuklingo dar nepastebejau. bet pasitepus labai malonus jausmas, lengvai susigeria, atrodo akys nusvinta. gal cia nuo kainos biggrin.gif  mokejau 25 eur.
parašykit dar po kiek laiko, kokia nuomonė ir poveikis 4u.gif

mano Clinique All about eyes baiginėjasi, tai blaškausi nežinau ko noriu.. kažkaip paskutiniu metu lyg ir pasausėjo paakių oda, sunkoka gražiai maskuoklį užsitept, tai noriu kažką kitką bandyt g.gif blaškausi tarp Biotherm, Avene, Nuxe, Vichy,....niekaip neapsisprendžiu doh.gif reiktų kažko nuo pirmųjų raukšlių ir gerai drėkinančio.. unsure.gif turiu dviejų Nuxe akių kremų mėginėlius, bet kažkaip nėra kad būtų wow unsure.gif
Atsakyti
Mano atradimas paakiams emu taukai, nejoks kremas taip nepamaitima odos kaip tie taukai, odele minksta ir svelni buna smile.gif Tik aisku reikia nepadauginti jo, nes jeigu patenka i akis tai uzsideda tokia kaip riebaline plevele ant akies.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 05 18, 18:19)
Mano atradimas paakiams emu taukai, nejoks kremas taip nepamaitima odos kaip tie taukai, odele minksta ir svelni buna smile.gif Tik aisku reikia nepadauginti jo, nes jeigu patenka i akis tai uzsideda tokia kaip riebaline plevele ant akies.

gal galima placiau kas cia per stebuklas,kur jo gauti,kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 05 18, 17:23)

as pvz perku jav, nors nenaudoju paakiams, tiksliau kolkas niekam jo konkreciai nepritaikau, kad man idealiai tiktu, tai atidaviau dabar mamai, kad teptu juo sanarius.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 18, 17:33)
as pvz perku jav, nors nenaudoju paakiams, tiksliau kolkas niekam jo konkreciai nepritaikau, kad man idealiai tiktu, tai atidaviau dabar mamai, kad teptu juo sanarius.

man geriausias martina gebhardt paakiu kremas, puikiai pamaitina sausus paakius. sudetis naturali. man 32m. rauksleliu nera, nes jau 10m. kaip ypatingai priziuriu sia veido srity ax.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 18, 23:29)
man geriausias martina gebhardt paakiu kremas, puikiai pamaitina sausus paakius. sudetis naturali. man 32m. rauksleliu nera, nes jau 10m. kaip ypatingai priziuriu sia veido srity ax.gif  ax.gif  bigsmile.gif

gal galetumete placiau parasyti kaip rupinates. vien tik kremukais ar dare kuo ypatingu?
as kartais argano aliejumi patepiu, bet jei ilgiau naudoju, beria oda. reikia man labiau susirupinti savo paakiu oda, pastaruoju metu pamaciau daug rauksleliu.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 18, 23:29)

Cia dar labai daug priklauso nuo veido raumenu savybiu, genu ir kitu dalyku, as irgi paakiuose rauksleliu neturiu, o kitos dar iki 30 turi. Bet pas mane uztai yra problema su vokais, jie pakrite, o kaip jums su vokais? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 19 gegužės 2012 - 08:12
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 18, 22:29)
man geriausias martina gebhardt paakiu kremas, puikiai pamaitina sausus paakius. sudetis naturali. man 32m. rauksleliu nera, nes jau 10m. kaip ypatingai priziuriu sia veido srity ax.gif  ax.gif  bigsmile.gif

sunku pasakyt, ar dėl to, kad ypač prižiūrit paakius raukšlelių nėra, man 33m niekad paakiais labiau nesirūpinau nei visu veidu, bet raukšlelių taip pat neturiu, gal čia genai tiesiog, kaip mano kosmetologė, kad sako smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
Niekada ne pagalvociau kad paakiu ir veido serumai gali buti tokie veiksmingi!!!
Atradau Is Organix Cosmetix firmos Zodziu niekad nenaudojau tokiu dalyku,bet kai perzingiau 30...Kadangi mano oda yra sausa,tai dieninio kremo man ne uztenka.Patare man naudoti po mano kremo, seruma.Kadangi serumas giliai drekina oda,ir kremo poveikis tampa efektivesnis...Isbandziau,ir supratau kad to man ir reikejo!! Mano oda dabar visa diena elastinga ,svytinti,o aplink akis ne taip matosi rauklelytes,ir dar perskaiciau kad butent mano serumas pasizymi gydomosiomis bei priesuzdegiminemis savybimes .Taigi tikrai patariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 05 18, 18:23)

Ikelsiu nuoroda pasiskaitymui
http://cleopatrabell...cio-taukai.html
As dabar laukiu parkeliaujant is iherb parduotuves savo tauku, ten galima uzsisakyti maza kieki 15 ml. Yra ir pas mus lietuvoje as pirkausi uz 30lt. Man stebuklingi tie taukai, ziema serpetojo zandai tai susitvarkiau sia problema, alkunems paminkstinti idealu. O paakius tai tikrai pamaitina, as tepuosi visa veida, tai ryte veido oda svelnutele wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Biotherm aquasource eye perfection?turiu tris meginukus. raso, kad drekina, nuo patinimu. bet pas mane nėra patinimų, todėl bijau naudoti. g.gif
Atsakyti
Vargšai emu. Jei jau nebeperi kiaušų, tai tada taukams doh.gif Man sąžinė neleistų tokio produkto naudot..
Atsakyti