Ka patartumete naudoti sausai paakiu odai? nėra jokiu paburkimų. tiesiog reikia drekinačio ieškojau kokį pirkti, tai visi arba nuo patinimo, paburkimo, nuo raukšliu gal esate bandę iš estee lauder? galvoju apie Clinique All about eyes rich. bet rašo kad jis nuima patinimą, o pas mane nėra tokios problemos. Jeigu tokį naudočiau, ar nepasidaryčiau problemų? jeigu pas mane nėra patinimo, o kremas padeda nuo patinimo.
radau aana lotan kremau aprasymus. gal žinote kuris iš jų butų tiesiog drekinantis?
Švelnus maitinamasis akių kontūro balzamas/Delicate Replenisher Eye Contour Balm 30 ml - 60 Lt
Akių ir kaklo makiažo pagrindas/Under Makeup Eye & Neck Cream 40 ml - 54 Lt
Akių kontūro želė/Eye Contour Gel 30 ml - 44 Lt
Stangrinamasis akių kontūro fluidas/Lifting Eye Contour Fluid 30 ml - 70 Lt.
Gal Akių kontūro želė/Eye Contour Gel
?
radau aana lotan kremau aprasymus. gal žinote kuris iš jų butų tiesiog drekinantis?
Švelnus maitinamasis akių kontūro balzamas/Delicate Replenisher Eye Contour Balm 30 ml - 60 Lt
Akių ir kaklo makiažo pagrindas/Under Makeup Eye & Neck Cream 40 ml - 54 Lt
Akių kontūro želė/Eye Contour Gel 30 ml - 44 Lt
Stangrinamasis akių kontūro fluidas/Lifting Eye Contour Fluid 30 ml - 70 Lt.
Gal Akių kontūro želė/Eye Contour Gel
?
Sveikos,
gal kas bandėte paakių šviesinimui
Benefit Ohh La Lift paakių kremas
arba
Benefit Depuffing Action paakių želė
kokie atsiliepimai, ką patartumėte rinktis?
ačiū
gal kas bandėte paakių šviesinimui
Benefit Ohh La Lift paakių kremas
arba
Benefit Depuffing Action paakių želė
kokie atsiliepimai, ką patartumėte rinktis?
ačiū
Gal kas naudoja Eucerin Aquaporin paakių kremą? Ar geras, ką duoda?
Labai glemba paakiu oda,nezinau gal tai nuo streso ?
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 28, 16:43)
o man jis kaip tik nepatinka, nes sunkiai susigeria, turi belenkiek tapsnoti, kol susigers, nesijaucia jokio odos padrekinimo, zodziu laukiu nesulaukiu, kol pasibaigs ir grisiu prie savo megstamiausio aubrey Lumessence Rejuvenating
nu ir aš blaškausi akių kremo paieškose, ar geras šis Aubrey Lumessence sakykit, pakomentuokit ką nors daugiau
QUOTE(žvarba @ 2012 05 10, 10:47)
ar geras šis Aubrey Lumessence sakykit
labai geras, puikiai drekina, idealiai susigeria
Aš kažkaip labai stipriai už natūralią kosmetiką. Draugai patys tuo verčiasi, tai kai pripasakoja kaip paprastai kremai daromi, realiai tik tam katui efektas, o paskui vos ne dar blogiau. Man patinka iš hometaste.lt paakių kremukas, Sudėtis ir kaina nesikanždioja
radau sita paakiu krema uz labai patrauklia kaina Biotherm stangrinantis paakių kremas
http://www.parfum24....itive-Eye-Cream. norejau paklausti naudojusiu ji atsiliepimu. man 28 metai, naturalu yra keletas mimiku rauksleliu aplink akis. noriu tiesiog padrekinti odyte ir apsaugoti nuo rauksleliu, jas siek tiek palyginti. suprantu, kad ju neisnaikins. tiesiog naudoti profilaktiskai. kokie jusu atsiliepimai?
labai aciu
http://www.parfum24....itive-Eye-Cream. norejau paklausti naudojusiu ji atsiliepimu. man 28 metai, naturalu yra keletas mimiku rauksleliu aplink akis. noriu tiesiog padrekinti odyte ir apsaugoti nuo rauksleliu, jas siek tiek palyginti. suprantu, kad ju neisnaikins. tiesiog naudoti profilaktiskai. kokie jusu atsiliepimai?
labai aciu
nusipirkau vakar sita kremuka paakiams. http://www.biotherm....E_SKIN_EYE_CARE
aisku kazko stebuklingo dar nepastebejau. bet pasitepus labai malonus jausmas, lengvai susigeria, atrodo akys nusvinta. gal cia nuo kainos mokejau 25 eur.
prie tai naudojau lumene arctic aqua. tai nera net ko lyginti siu dvieju. lumene siaip visai man nepatiko, pasitepiau, gal kiek ir padrekindavo, bet visiskai jokio poveikio.
gal kas naudojote irgi sita biotherm kremuka, kokie jusu atsiliepimai?
aisku kazko stebuklingo dar nepastebejau. bet pasitepus labai malonus jausmas, lengvai susigeria, atrodo akys nusvinta. gal cia nuo kainos mokejau 25 eur.
prie tai naudojau lumene arctic aqua. tai nera net ko lyginti siu dvieju. lumene siaip visai man nepatiko, pasitepiau, gal kiek ir padrekindavo, bet visiskai jokio poveikio.
Merginos, matau tema vadinasi "Paakiu prieziura" o ar yra tokiu kurios esat susirupinusios voku prieziura? Pas mane su paakiais viskas tvarkoje, taciau turiu susirupinti vokais, ieskau tinkamu priemoniu. Yra tema " apdribe akiu vokai" taciau ten kazkodel niekas nesilanko, nera su kuo pasidalint, matyt cia gana reta tokia problema...
O galbut yra dar kokia speciali tema skirta ne paakiu o voku prieziurai, buciau dekinga jei idetumet nuoroda.
O galbut yra dar kokia speciali tema skirta ne paakiu o voku prieziurai, buciau dekinga jei idetumet nuoroda.
QUOTE(klementyna @ 2012 05 11, 21:18)
nusipirkau vakar sita kremuka paakiams. http://www.biotherm....E_SKIN_EYE_CARE
sis kremukas tiktu jei man 22, jokiu patinimu nėra, tiesiog padrekinti oda?
Papildyta:
QUOTE(Linju @ 2012 05 08, 10:02)
turejau, jis nedaro isvis nieko uztepi ir atrodo, kad neuztepei nieko
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 07, 15:29)
As sunaudojau juos kokius tris, siuos Vichy aqualia thermal geliukus, man patiko, gerai drekino, gerai susigerdavo
jus naudojate nuo patinimu? man reiketu tiesiog drekinancio, patinimu nėra pas mane