Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

O kaip DIZAO kosmetika, ar bandet paakiams?
Atsakyti
Ka patartumete naudoti sausai paakiu odai? nėra jokiu paburkimų. tiesiog reikia drekinačio 4u.gif ieškojau kokį pirkti, tai visi arba nuo patinimo, paburkimo, nuo raukšliu g.gif gal esate bandę iš estee lauder? galvoju apie Clinique All about eyes rich. bet rašo kad jis nuima patinimą, o pas mane nėra tokios problemos. Jeigu tokį naudočiau, ar nepasidaryčiau problemų? jeigu pas mane nėra patinimo, o kremas padeda nuo patinimo.

radau aana lotan kremau aprasymus. gal žinote kuris iš jų butų tiesiog drekinantis?

Švelnus maitinamasis akių kontūro balzamas/Delicate Replenisher Eye Contour Balm 30 ml - 60 Lt
Akių ir kaklo makiažo pagrindas/Under Makeup Eye & Neck Cream 40 ml - 54 Lt
Akių kontūro želė/Eye Contour Gel 30 ml - 44 Lt
Stangrinamasis akių kontūro fluidas/Lifting Eye Contour Fluid 30 ml - 70 Lt.

Gal Akių kontūro želė/Eye Contour Gel
?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 28 balandžio 2012 - 09:26
Sveikos,

gal kas bandėte paakių šviesinimui
Benefit Ohh La Lift paakių kremas
user posted image

arba

Benefit Depuffing Action paakių želė

user posted image

kokie atsiliepimai, ką patartumėte rinktis?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 28 balandžio 2012 - 10:45
Gal kas naudoja Eucerin Aquaporin paakių kremą? Ar geras, ką duoda?
user posted image
Atsakyti
Labai glemba paakiu oda,nezinau gal tai nuo streso ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 28, 16:43)
o man jis kaip tik nepatinka, nes sunkiai susigeria, turi belenkiek tapsnoti, kol susigers, nesijaucia jokio odos padrekinimo, zodziu laukiu nesulaukiu, kol pasibaigs ir grisiu prie savo megstamiausio aubrey Lumessence Rejuvenating wub.gif

nu ir aš blaškausi akių kremo paieškose, ar geras šis Aubrey Lumessence sakykit, pakomentuokit ką nors daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 10, 10:47)
ar geras šis Aubrey Lumessence sakykit

labai geras, puikiai drekina, idealiai susigeria
Atsakyti
Aš kažkaip labai stipriai už natūralią kosmetiką. Draugai patys tuo verčiasi, tai kai pripasakoja kaip paprastai kremai daromi, realiai tik tam katui efektas, o paskui vos ne dar blogiau. Man patinka iš hometaste.lt paakių kremukas, Sudėtis thumbup.gif ir kaina nesikanždioja smile.gif
Atsakyti
radau sita paakiu krema uz labai patrauklia kaina Biotherm stangrinantis paakių kremas
http://www.parfum24....itive-Eye-Cream. norejau paklausti naudojusiu ji atsiliepimu. man 28 metai, naturalu yra keletas mimiku rauksleliu aplink akis. noriu tiesiog padrekinti odyte ir apsaugoti nuo rauksleliu, jas siek tiek palyginti. suprantu, kad ju neisnaikins. tiesiog naudoti profilaktiskai. kokie jusu atsiliepimai?

labai aciu
Atsakyti
nusipirkau vakar sita kremuka paakiams. http://www.biotherm....E_SKIN_EYE_CARE
aisku kazko stebuklingo dar nepastebejau. bet pasitepus labai malonus jausmas, lengvai susigeria, atrodo akys nusvinta. gal cia nuo kainos biggrin.gif mokejau 25 eur.
prie tai naudojau lumene arctic aqua. tai nera net ko lyginti siu dvieju. lumene siaip visai man nepatiko, pasitepiau, gal kiek ir padrekindavo, bet visiskai jokio poveikio.
gal kas naudojote irgi sita biotherm kremuka, kokie jusu atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Merginos, matau tema vadinasi "Paakiu prieziura" o ar yra tokiu kurios esat susirupinusios voku prieziura? 4u.gif Pas mane su paakiais viskas tvarkoje, taciau turiu susirupinti vokais, ieskau tinkamu priemoniu. Yra tema " apdribe akiu vokai" taciau ten kazkodel niekas nesilanko, nera su kuo pasidalint, matyt cia gana reta tokia problema... unsure.gif
O galbut yra dar kokia speciali tema skirta ne paakiu o voku prieziurai, buciau dekinga jei idetumet nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 05 11, 21:18)
nusipirkau vakar sita kremuka paakiams. http://www.biotherm....E_SKIN_EYE_CARE
aisku kazko stebuklingo dar nepastebejau. bet pasitepus labai malonus jausmas, lengvai susigeria, atrodo akys nusvinta. gal cia nuo kainos biggrin.gif  mokejau 25 eur.
prie tai naudojau lumene arctic aqua. tai nera net ko lyginti siu dvieju. lumene siaip visai man nepatiko, pasitepiau, gal kiek ir padrekindavo, bet visiskai jokio poveikio.
gal kas naudojote irgi sita biotherm kremuka, kokie jusu atsiliepimai?  smile.gif

sis kremukas tiktu jei man 22, jokiu patinimu nėra, tiesiog padrekinti oda?
Papildyta:
QUOTE(Linju @ 2012 05 08, 10:02)
Gal kas naudoja Eucerin Aquaporin paakių kremą? Ar geras, ką duoda?
user posted image

turejau, jis nedaro isvis nieko biggrin.gif uztepi ir atrodo, kad neuztepei nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 07, 15:29)
As sunaudojau juos kokius tris, siuos Vichy aqualia thermal geliukus, man patiko, gerai drekino, gerai susigerdavo smile.gif

jus naudojate nuo patinimu? man reiketu tiesiog drekinancio, patinimu nėra pas mane smile.gif
Atsakyti