Sveikos merginos, nutariau ir as jau paakiams kremuka nusipirkt. Trisdesimt ant pacio nosies galo Nusipirkau Vichy Liftactiv Eyes ir nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti. Pasitepus paakius po poros minuciu jie paraudonuoja ir jauciasi tarsi sutrauktu juos. Ar cia toks ir turi buti stangrinamojo kremo efektas ar jis man totaliai netinka?
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 27, 22:10)
Sveikos merginos, nutariau ir as jau paakiams kremuka nusipirkt. Trisdesimt ant pacio nosies galo Nusipirkau Vichy Liftactiv Eyes ir nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti. Pasitepus paakius po poros minuciu jie paraudonuoja ir jauciasi tarsi sutrauktu juos. Ar cia toks ir turi buti stangrinamojo kremo efektas ar jis man totaliai netinka?
Raudonuoti tikrai neturetu, jums kazkuris is sudetyje esanciu komponentu netinka.
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 27, 23:10)
Aš irgi manau, kad jums netinka. Tikrai neturi raudonuoti paakiai nuo kremo
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 28, 09:41)
Aš irgi manau, kad jums netinka. Tikrai neturi raudonuoti paakiai nuo kremo
Aisku aciu atsakiusioms Vadinas ieskosim tinkancio. Gal galite ka parekomenduoti nuo pirmuju raukslyciu? Siaip mano oda nei jautri, nei problematiska. Veidui naudoju Vichu aqualia antiox fluida ir kuo puikiausiai tinka
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 27, 23:10)
nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti.
nu jau tikrai taip neturi buti
as buvau nusipirkusi paakiams ersketroziu alieju, jis labai tinka kieno nealergizuoja, bet man netiko, as ryte atsikeldavau uztinusiais paakiais
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 28, 11:15)
Aisku aciu atsakiusioms Vadinas ieskosim tinkancio. Gal galite ka parekomenduoti nuo pirmuju raukslyciu? Siaip mano oda nei jautri, nei problematiska. Veidui naudoju Vichu aqualia antiox fluida ir kuo puikiausiai tinka
Aš naudoju Aviva paakių kremuką, jis anti aging, tinka nuo pirmų raukšlių. Man patinka, kad jis toks lengvas, greitai susigeria, skalsus, nealergizuoja. Va toks:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 28, 15:36)
Aš naudoju Aviva paakių kremuką, jis anti aging, tinka nuo pirmų raukšlių. Man patinka, kad jis toks lengvas, greitai susigeria, skalsus, nealergizuoja. Va toks:
o man jis kaip tik nepatinka, nes sunkiai susigeria, turi belenkiek tapsnoti, kol susigers, nesijaucia jokio odos padrekinimo, zodziu laukiu nesulaukiu, kol pasibaigs ir grisiu prie savo megstamiausio aubrey Lumessence Rejuvenating
o gal esate bandziusios darytis paakiu odos lazerine korekcija, butu idomus atsiliepimai
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 28, 18:43)
ir grisiu prie savo megstamiausio aubrey Lumessence Rejuvenating
Kuo ypatingas?
kadangi VISHY temos nerandu kosmetikos skyrelyje tada rasau cia.
Vichy aqualia thermal roll on
gal kas naudojate? kokie atsiliepimai?
Vichy aqualia thermal roll on
QUOTE(myglle @ 2012 04 07, 12:56)
kadangi VISHY temos nerandu kosmetikos skyrelyje tada rasau cia.
As sunaudojau juos kokius tris, siuos Vichy aqualia thermal geliukus, man patiko, gerai drekino, gerai susigerdavo
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 07, 14:29)
As sunaudojau juos kokius tris, siuos Vichy aqualia thermal geliukus, man patiko, gerai drekino, gerai susigerdavo
Man irgi patinka, labai gerai drekina Baigineju pirma, antras savo eiles laukia