Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Sveikos merginos, nutariau ir as jau paakiams kremuka nusipirkt. Trisdesimt ant pacio nosies galo sad.gif Nusipirkau Vichy Liftactiv Eyes ir nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti. Pasitepus paakius po poros minuciu jie paraudonuoja ir jauciasi tarsi sutrauktu juos. Ar cia toks ir turi buti stangrinamojo kremo efektas ar jis man totaliai netinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 27, 22:10)
Sveikos merginos, nutariau ir as jau paakiams kremuka nusipirkt. Trisdesimt ant pacio nosies galo sad.gif Nusipirkau Vichy Liftactiv Eyes ir nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti. Pasitepus paakius po poros minuciu jie paraudonuoja ir jauciasi tarsi sutrauktu juos. Ar cia toks ir turi buti stangrinamojo kremo efektas ar jis man totaliai netinka?  blush2.gif

Raudonuoti tikrai neturetu, jums kazkuris is sudetyje esanciu komponentu netinka.
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 27, 23:10)
Sveikos merginos, nutariau ir as jau paakiams kremuka nusipirkt. Trisdesimt ant pacio nosies galo sad.gif Nusipirkau Vichy Liftactiv Eyes ir nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti. Pasitepus paakius po poros minuciu jie paraudonuoja ir jauciasi tarsi sutrauktu juos. Ar cia toks ir turi buti stangrinamojo kremo efektas ar jis man totaliai netinka?  blush2.gif

Aš irgi manau, kad jums netinka. Tikrai neturi raudonuoti paakiai nuo kremo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 28, 09:41)
Aš irgi manau, kad jums netinka. Tikrai neturi raudonuoti paakiai nuo kremo  ax.gif

Aisku sad.gif aciu atsakiusioms 4u.gif Vadinas ieskosim tinkancio. Gal galite ka parekomenduoti nuo pirmuju raukslyciu? Siaip mano oda nei jautri, nei problematiska. Veidui naudoju Vichu aqualia antiox fluida ir kuo puikiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 27, 23:10)
nesuprantu ar jis man netinka ar cia taip turi buti.

nu jau tikrai taip neturi buti schmoll.gif

as buvau nusipirkusi paakiams ersketroziu alieju, jis labai tinka kieno nealergizuoja, bet man netiko, as ryte atsikeldavau uztinusiais paakiais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 28 kovo 2012 - 14:36
QUOTE(fuzzyy @ 2012 03 28, 11:15)
Aisku sad.gif  aciu atsakiusioms  4u.gif  Vadinas ieskosim tinkancio. Gal galite ka parekomenduoti nuo pirmuju raukslyciu? Siaip mano oda nei jautri, nei problematiska. Veidui naudoju Vichu aqualia antiox fluida ir kuo puikiausiai tinka smile.gif

Aš naudoju Aviva paakių kremuką, jis anti aging, tinka nuo pirmų raukšlių. Man patinka, kad jis toks lengvas, greitai susigeria, skalsus, nealergizuoja. Va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 28, 15:36)
Aš naudoju Aviva paakių kremuką, jis anti aging, tinka nuo pirmų raukšlių. Man patinka, kad jis toks lengvas, greitai susigeria, skalsus, nealergizuoja. Va toks:

o man jis kaip tik nepatinka, nes sunkiai susigeria, turi belenkiek tapsnoti, kol susigers, nesijaucia jokio odos padrekinimo, zodziu laukiu nesulaukiu, kol pasibaigs ir grisiu prie savo megstamiausio aubrey Lumessence Rejuvenating wub.gif
Atsakyti
o gal esate bandziusios darytis paakiu odos lazerine korekcija, butu idomus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 28, 18:43)
ir grisiu prie savo megstamiausio aubrey Lumessence Rejuvenating wub.gif

Kuo ypatingas?
Atsakyti
kadangi VISHY temos nerandu kosmetikos skyrelyje tada rasau cia.
Vichy aqualia thermal roll on
user posted image
gal kas naudojate? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 04 07, 12:56)
kadangi VISHY temos nerandu kosmetikos skyrelyje tada rasau cia.
user posted image
gal kas naudojate? kokie atsiliepimai?

As sunaudojau juos kokius tris, siuos Vichy aqualia thermal geliukus, man patiko, gerai drekino, gerai susigerdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 04 07, 14:29)
As sunaudojau juos kokius tris, siuos Vichy aqualia thermal geliukus, man patiko, gerai drekino, gerai susigerdavo smile.gif

Man irgi patinka, labai gerai drekina drinks_cheers.gif Baigineju pirma, antras savo eiles laukia biggrin.gif
Atsakyti