Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2012 02 23, 17:30)
o jo, tokie šaltiniai labai moksliški ir informatyvūs  lotuliukas.gif

kokį? greičiausiai tai bus rafinuotas nakvišų aliejus  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . panasiai kaip "5 braskes", pastoviai su gramatinem klaidom raso doh.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyti, kad man tie paakiu kremai panasaus poveikio ,isbandzius esu daugybe nuo brangiausiu iki pigiausiu. ( paakiu kremai mano silpnybe). Poveiki ir sioki toki rezultata tik pajauciu , kai vakarais tepdama rugstini krema patepdavau juo ir paakius , ant virsaus naturaliu vitaminu E.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 03, 12:09)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad man tie paakiu kremai panasaus poveikio ,isbandzius esu daugybe nuo brangiausiu iki pigiausiu. ( paakiu kremai mano silpnybe). Poveiki  ir sioki toki rezultata tik pajauciu , kai vakarais tepdama rugstini krema patepdavau juo ir paakius , ant virsaus naturaliu vitaminu E.

O tu tepdavai rugstiniu kremu skiru veidui kaip suprantu? g.gif
Man atradimas buvo taukmedziu sviestas paakiams,na vienintelis dalykas,kuris apmazino juoko rauksleles sypsantis,o jokie kremai jokio poveikio neduoda man.
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 05, 12:29)
O tu tepdavai rugstiniu kremu skiru veidui kaip suprantu? g.gif
Man atradimas buvo taukmedziu sviestas paakiams,na vienintelis dalykas,kuris apmazino juoko rauksleles sypsantis,o jokie kremai jokio poveikio neduoda man.

Taip, veido kremu.
Atsakyti
Mergaites, turiu toki klausimeli... Gal kuri patartumet... Nusipirkau Lierac krema patinusiems paakiams. Bet - jis ir yra skirtas butent PAakiams, paskaiciau anotacijas ivairiomis kalbomis, visur rasoma - tepkite paakiu maiselius, butent pabreziama - under-, Unter- ir t.t. O jeigu mano pagrindine problema ne tik maiseliai, bet ir patinsta virsutiniai vokai, kaip manot, ar galeciau juom ir juos tept? Ieina asiuklis, dar kazkokios zolytes...
Atsakyti
aš tepu paakius ir voko kaulą paakių kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 09, 18:56)
aš tepu paakius ir voko kaulą paakių kremu  smile.gif

As irgi visad taip tepu smile.gif Man kazkada kosmetologe sake, kad reikia ta kaula tept, tik neitrinant, o taip tarsi svelniai prispaudziant odele. Bet vat tas patinimas yra siek tiek zemiau... Plius dar kaip jau minejau, pabrezia, kad tik apatiniams vokams skirtas, tai vat ir nezinau dabar... g.gif Aisku, gal per daug viska uz gryna piniga priimu...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 09, 15:33)
Mergaites, turiu toki klausimeli... Gal kuri patartumet... Nusipirkau Lierac krema patinusiems paakiams. Bet - jis ir yra skirtas butent PAakiams, paskaiciau anotacijas ivairiomis kalbomis, visur rasoma - tepkite paakiu maiselius, butent pabreziama - under-, Unter- ir t.t. O jeigu mano pagrindine problema ne tik maiseliai, bet ir patinsta virsutiniai vokai, kaip manot, ar galeciau juom ir juos tept? Ieina  asiuklis, dar kazkokios zolytes...

As ir vokus tepu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 09 kovo 2012 - 22:16
QUOTE(elenitta74 @ 2012 02 23, 13:05)
Aliejai laaabai gerai, as turiu ir retu brangiu alieju ir tikrai Super. Man 38m, bet turiu tik mimikos raukslytes, tode merginos neskubekite su tom injekcijom !!!!!! Geriau pasakitykit apie GROZIO PROCEDURU ZALA. intenete rasit ir lietuvisku straipsniu, jie beje buvo DElfi

kokius butent aliejus naudojate ax.gif
Atsakyti
reikia Jusu patarimo smile.gif) aplink akis pastebisu vis daugiau atsirandanciu mazu rauksleliu, jokio paakiu kremo neesu bandziusi veidda vakarasi tepdavau naktiniu kremu o ir tuos isbandziusi tik kelis.... galvojau nusipirkti kremuka paakiams vaistineje, bet kad ir ten nelabai zinau i kokios firmos kremukus dairytis ( o is vaistininkes irgi jokio patarimo nesulaukiau). Gal jus galite ka rekomenduoti??aciu
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2012 03 11, 23:15)
reikia Jusu patarimo smile.gif) aplink akis pastebisu vis daugiau atsirandanciu mazu rauksleliu, jokio paakiu kremo neesu bandziusi veidda vakarasi tepdavau naktiniu kremu o ir tuos isbandziusi tik kelis.... galvojau nusipirkti kremuka paakiams vaistineje, bet kad ir ten nelabai zinau i kokios firmos kremukus dairytis ( o is vaistininkes irgi jokio patarimo nesulaukiau). Gal jus galite ka rekomenduoti??aciu

kiek jums metu?reiktu gal koki drekinanti pries senejima nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 21, 19:42)
Sveikos, ir toliau dalinamės puikiais patarimais, kaip pagerinti paakių odos būklę  mirksiukas.gif

Sena temelė čia:
http://www.supermama...howtopic=466710
Turiu aš problemele. Mano paakiai ne juodi, o raudoni nuo plonos odos, plius nuo nuolatinio maskuoklio buvimo ant ju  blink.gif  Gal kas susidure su tokia problema? Kur gauti geriausia kremuka? Cia gal atstatomojo kokio reikia.. Nes sake man prasideti uzdegimas gali, jei nieko nedarysiu  g.gif  Taigi prasau patarimu, ka naudoti..

Sveika, žinau tikrai labai gera krema paakiams Pranc. "Clinique".
Atsakyti