Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Marakesh @ 2012 02 23, 14:07)
tikrai? ir kuo mezoterapija, serumai - pacios baisiausios priemones? smile.gif botoksas, beje, irgi smile.gif

Nesu medike, moksliskai nepaasikinsiu,
Paemus botoksa, teko skaityt, kad vyras susileido virs antakiu, kad nebutu rauksles tarp ju, bet, uzslopinant vienus raumenukus, uzsaldant nerva...jam nusileido antakiai zemyn ko pasekoje virsutiniai vokai uzkrito ant akiu.. Taigi vienur padejo, bet kitur.... g.gif
mezoterapija...uzpildas...pakelia odyte, bet pagalvokit logiskai, tuo paciu metu ja ir pakelia, ..bet ar to mums reikia? Mums reikia NE DIRBTINAI pakelt istemt oda, o kaip tik ja strangrint, sutraukt sakyciau...
Serumai ner labai blogai, bet...jie slopina savo kalogeno ir elastino gamyba.Oda pradeda tinget dirbt, o galu gale perstoja visai, o kam juk ,,tuoj gaus chemijjos doze,,,..Cia kaip ir imunine sistema, kuri pastoviai šeriama cheminiais vaistais.. Skaiciau daug, lankiau masazo kursus, Todel reikia rinktis tik naturalius, kolageno ir elastino gamyba skatinancius serumus...
As naudoju naturalu rusiska moli paakaims, juo prekiauja tik viena parduotruve Kaune, tai yra patikima ir poveikis thumbup.gif

Papildyta:
http://gyvenimas.del...s.d?id=47711905

http://gyvenimas.del...o.d?id=47942657

Tikiuosi kam nors pades..
Atsakyti
su argano aliejuku jau aisku, tiesiog pamaisyti ji su paakiu geliu. o koki dar naturalu alieju butu galima naudoti paakiams? saltalankiu,kokosu, semenu? kas dar? as turiu nakvisu aliejaus kapsulese, gal su juo irgi reiketu pabandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 23, 14:33)
su argano aliejuku jau aisku, tiesiog pamaisyti ji su paakiu geliu. o koki dar naturalu alieju butu galima naudoti paakiams? saltalankiu,kokosu, semenu? kas dar? as turiu nakvisu aliejaus kapsulese, gal su juo irgi reiketu pabandyti? g.gif

Jei neklystu dar gerai ersketroziu al. Yra internetine parduotuve kurioje radau.
Atsakyti
jojobos gerai paakiams. bent jau man ersketrozes erzino oda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 23, 14:47)
jojobos gerai paakiams. bent jau man ersketrozes erzino oda rolleyes.gif

Na man jis tiko, juk visos skirtingos esam kaip ir musu odyte
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 02 23, 13:18)
juk visos skirtingos esam kaip ir musu odyte

zinoma
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 23, 07:49)
as argana vakarais maisau su paakiu kremu, mano odai labai tinka smile.gif

O kaip jūs jį maišot? ax.gif Ta prasme tiesiog į kremą įlašinat kažkiek aliejuko ir naudojat, ar kas vakarą atskiram indelį išmaišot mažą kiekį? O gal išvis vieną tepat po to kitą blush2.gif
Atsakyti
o ka manot del nakvisu aliejaus? jeigu ji pamaisyti su paakiu kremu?
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 02 23, 00:48)
as ir turiu ta aloe geli 100% tai kazkaip manau,kad paakiams nelabai,nes siek traukia oda juo pasitepus...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent.. man suogus gerai uzgydo, pusleline net gi jei pradzia bigsmile.gif grynas alavijas ta prasme..
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 02 23, 12:27)

o jo, tokie šaltiniai labai moksliški ir informatyvūs lotuliukas.gif
QUOTE(klementyna @ 2012 02 23, 12:33)
as turiu nakvisu aliejaus kapsulese, gal su juo irgi reiketu pabandyti? g.gif

kokį? greičiausiai tai bus rafinuotas nakvišų aliejus ax.gif
Atsakyti
beda, kad nzn koks tas nakvisu aliejus. man mama atidave jau be pakuotes. geriu pms'ui lengvinti. bet skaiciau, kad lb gerai ir plaukams, veido odai, nagams. tai manau pabandysi uir isoriskai paakiams patepti.
Atsakyti
gal kas zinote gera kremuka nuo pajuodusiu paakiu?
Atsakyti