Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

dabar naudoju Beaute Pacifique enriched vitamin A anti wrinkle eye kremą. Žinau, kad brangus, bet gavau dovanų, todėl dėl kainos nesuku galvos ax.gif
labai lengvas, greitai susigeria ir man atrodo, kad raukšleles palygino ax.gif
šitą betepdama nusprendžiau paakių kremam netaupyt, nes 15 ml labai ilgai naudojas. Šitą turiu jau 2 mėn., o nesimato, kad naudota ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 10:23)
As ta Clinicue geliuka naudojau  smile.gif man jis pasirode lengvutis lyginant su kitomis turetomis priemonemis.

Ta All about eyes geliuka? Ar pailgam tokiam? Vaizdine medziaga ikelkit kitom kad butu aisku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 22, 10:27)
dabar naudoju Beaute Pacifique  enriched vitamin A anti wrinkle eye kremą. Žinau, kad brangus, bet gavau dovanų, todėl dėl kainos nesuku galvos  ax.gif

A jomajo blink.gif nu ir kainyte biggrin.gif doh.gif bet tikiu,kad geras bigsmile.gif bet realiai tavo manymu ar vertas tokios kainos jei taip pirkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 22, 09:32)

A jomajo  blink.gif nu ir kainyte  biggrin.gif  doh.gif bet tikiu,kad geras bigsmile.gif bet realiai tavo manymu ar vertas tokios kainos jei taip pirkt? 4u.gif

pirko su labai gera nuolaida, su ta nuolaida pirkti verta biggrin.gif be nuolaidos, nežinau, sunku man įvertint. Bet lyginant Clinique all about eyes, tai man šito Beaute Pacifique poveikis labiau matomas ax.gif
Atsakyti
blyn ryt turiu kosmetologei pasirodyti o paakiai tokie sujautreje gal ka patariste laikinai pasitepti kad neperstetu taip?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 22, 10:10)
Taip drinks_cheers.gif o ne tada kai jau jos yra.. as paakiu krema naudoju nuo 20m trb..  g.gif aisku geliukus visokius is pradziu naudojau.. maciau kalbejot apie Clinique paakiu kremus.. turejau Clinique All about eyes, tai negaliu pasakyt, kad lengvas buvo... normalus kremas 4u.gif man jis labai patiko..tik kas idomu, kad kartais kaisdavo paakiai ciut ciut... bet tik kartais.. dar bandziau Clinique all about eyes paprasta, tai tas geliukas galima sakyt buvo ir labai patiko.. dabar nusipirkau Loccitane slamuciu paakiu krema.. ziuresim kaip sitas bus, o nakciai tepu Emu alieju 4u.gif ir kazkada gal bandysiu argano alieju butent paakiams tept

as turiu argano aliejaus. naudoju ji daug kur, plaukams, kunui. nezinojau, kad galiam ir paakiams. ar jus turite omeny, kad naudosite ta paprasta, 100 procentu alieju? dar turiu aloe vera 100 procentu geli. ar ji butu galima naudoti paakiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 22, 18:15)
as turiu argano aliejaus. naudoju ji daug kur, plaukams, kunui. nezinojau, kad galiam ir paakiams. ar jus turite omeny, kad naudosite ta paprasta, 100 procentu alieju? dar turiu aloe vera 100 procentu geli. ar ji butu galima naudoti paakiams? 4u.gif

Em.. nzn.. zinau tik kad argano alieju naudoja paakiams 4u.gif biggrin.gif bet ar 100% nzn unsure.gif del alaviju nzn.. as tepiau ant spuogu kazkada gryna, nusipjovus grynai augalo ta saka, tai grauze.. tai paakiams bijociau tept unsure.gif bet turiu geli is Aloe vera tai labai patinka odai.. bet paakiam vel gi nzn ar tepciau.. jis ramina daugiau gal g.gif
As nusipirkau Loccitane Slamuciu paakiu balzama/krema.. buvau bandzius kazkada labai labai senai.. nepadare didelio ispudzio, bet tada dar man jis ir neturejo nieko daryt nes vos 19m gal buvo biggrin.gif labai idomi tekstura.. toks gelis ne gelis.. pavertus bega, nu ta prasme ner kremas tirstas.. smile.gif noretusi gal daugiau riebumo man.. greit susigeria, bet tai nereiskia, kad bus neveiksmingas.. skaiciau labai gerus atsiliepimus, kas paskaistina, nuima patinima, kas man irgi aktualu, lygina raukslytes.. ziuresim kaip bus toliau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 22, 15:39)
179 kronų, be 230 kronų  smile.gif  per puse dalinkit matysit kainą litais  smile.gif

tai visai normaliai thumbup.gif man ismete keliose vietose, kad lt gaunasi kaip kronom be nuolaidos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 22, 18:15)

as ir turiu ta aloe geli 100% tai kazkaip manau,kad paakiams nelabai,nes siek traukia oda juo pasitepus...
Atsakyti
aciu uz patarimus. 4u.gif
reiks pasidometi ar ta argano alieju gryna naudoti, ar koki produkta su juo. o del aloe vera 100 procentinio tai paklausiau, nes gavau dovanu, ir neturiu kur jo daug tepti. kur ji dar galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 02 23, 01:58)
aciu uz patarimus. 4u.gif
reiks pasidometi ar ta argano alieju gryna naudoti, ar koki produkta su juo. o del aloe vera 100 procentinio tai paklausiau, nes gavau dovanu, ir neturiu kur jo daug tepti. kur ji dar galima naudoti?

as i juo spuogus pateplioju,kartais ir veida,nes turi aktibakteriniu atsiptiniu savybiu,skatina gijima..dar i kaukes pamaisau:) 4u.gif
Atsakyti
as argana vakarais maisau su paakiu kremu, mano odai labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 15, 12:31)
mezoterapija, botoksas, serumai ir t.t.

Pacios baisiausio ir drastiskiausios priemones.!!!!! Geriu Biocell Platinum kapsules, man jos super. Aisku gal ir kenkia, bet manau geriau nei tos proceduros., nuo kuriu 100 %-e priklausomybe.

As uz-kaukes, drekinima, maitinima!

Papildyta:
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 23, 09:49)
as argana vakarais maisau su paakiu kremu, mano odai labai tinka smile.gif

As ir taip darau, geriau pamaitint odyte naturalesniais budais nei injekcijos, nes jos tik oda istampys, manau. Aliejai laaabai gerai, as turiu ir retu brangiu alieju ir tikrai Super. Man 38m, bet turiu tik mimikos raukslytes, tode merginos neskubekite su tom injekcijom !!!!!! Geriau pasakitykit apie GROZIO PROCEDURU ZALA. intenete rasit ir lietuvisku straipsniu, jie beje buvo DElfi
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 02 23, 12:02)
Pacios baisiausio ir drastiskiausios priemones.!!!!! Geriu Biocell Platinum kapsules, man jos super. Aisku gal ir kenkia, bet manau geriau nei tos proceduros., nuo kuriu 100 %-e priklausomybe.

tikrai? ir kuo mezoterapija, serumai - pacios baisiausios priemones? smile.gif botoksas, beje, irgi smile.gif
Atsakyti